İşte ben haklıymışım da frekans önemliymiş, işte o zaten ben gibi birini istemezmiş gibi bir sürü ifade. Yahu olabilir , şunu da anlarım ben gibi birini istemeyedebilirsin. Ama zahmet edip yeni bir hesap açıp, sonra bolca laf sokmalı mesaj yazıp bana iletme isteği neden ? Nedenin, cevabı konu açtığımda tam olarak da ifade ettiğim şeylermiş aslında. Bunu neden yazdım. Aaa bakın haklı çıktım , demek için değil. Somut olarak çok da ortaya koyamadığım; ama içimde beni rahatsız eden bir his var diyordum ya işte o his beni yanıltmadı. Sevgili kadınlar o sesi dinleyin , o ses bize rehber oluyor. Bu adamla konuştuktan sonra, her seferinde içimde bir huzursuzluk oluyordu. Sanki nezaketi sahte ve bir yanında ortaya çıkmayı bekleyen büyük bir öfkesİ var olduğunu düşünüyordum. Öyleymiş de. Bu kadar kısa bir tanışma sürecinden sonra böyle davranan adam, büyük bir ilişkiyi bitirmek istediğimde nasıl davranırdı acaba?
Son olarak “çok detaylıyorsun” diyen kadınlar; burası Türkiye. Her gün ana haber bültenlerinde bir kadının eşi, sevgilisi tarafından öldürüldüğünü haberlerini izliyoruz. Korkuyorum ,açıkça bunu da ifade etmek istiyorum. O kadınlardan biri de ben olmak istemiyorum. Hiçbir psikopat bize o yönünü kolay kolay göstermiyor. Ufak ipuçlarını takip etmek gerekiyor bazen .Aslında şöyle; gösteriyorlar ama biz o yönlerini iyiye yormaya çalışıyoruz. Sahipleniyor diyoruz, ne güzel işte kıskanıyor diyoruz vs.
Lafı çok uzattım, yazıma burada nokta koyayım. Konu açtığımdan bu yana yorum yazan, fikir veren herkese teşekkür ederim.