Hayir gelmiyo, bunu carsafsiz yapanlarda var cünkü. Eger kapkactan katilden koruyacaksak kendimizi, yolda yürürüken kenardan kenardan yürümek gerekir.İşte diyorum ya,buna alınmamak lazım.
Dış görünüş diye birşeye tepki yok orda.
Sadece bir çarşaf var içinde ne olduğunu bilmiyorsun.
Heryer kapkaççı,hırsız,manyak dolu.Misal bir kapkaççı peçe takıp kadın kılığına girse,çarşafın altında bıçakla gezse bunu ayırt etmen mümkün değil.Senin hiç aklına gelmiyor mu böyle birşey?
E zaten yolda biraz serseri kılıklı bir insan gördüğüm zaman 1 değil 5 adım uzaklaşırım ben.Ben mi çok korkağım acaba?Hayir gelmiyo, bunu carsafsiz yapanlarda var cünkü. Eger kapkactan katilden koruyacaksak kendimizi, yolda yürürüken kenardan kenardan yürümek gerekir.
OlabilirE zaten yolda biraz serseri kılıklı bir insan gördüğüm zaman 1 değil 5 adım uzaklaşırım ben.Ben mi çok korkağım acaba?
yok ya ne korkak olması..canlı bomba olayını yeni yaşadık..çantasını almak için kadını kilometrelerce sürüklemedilermi?E zaten yolda biraz serseri kılıklı bir insan gördüğüm zaman 1 değil 5 adım uzaklaşırım ben.Ben mi çok korkağım acaba?
demiştim havaalanında ataistim dediği iç,n dayak yiyen genci..biraz farklı olan garip görülüyor..benim yüzümde soyulma olmuştu mecburen sokağa çıkmıştım herkez garip garip bakıyordu..engelliler için bile durum böyle maaalesefE zaten yolda biraz serseri kılıklı bir insan gördüğüm zaman 1 değil 5 adım uzaklaşırım ben.Ben mi çok korkağım acaba?
bı kadının tesettur yada carsafla ortunmesıde baska bı kadının kalcalarının arasına gırecek sekılde vucut hatlarını bellı eden tayt gıymesı kadar dogal bence yada kalcalarını gostercek sekılde kısa sort gıymesı.Ben antalyada yasıyorum her ıkısıde var burda ıkısıde normal gelıo bana cunku herkesın kendı dusuncesı kım ne gıyerse gıysın sonucta baskalarının kıyafetıne karısırsak onun ÖZGÜRLÜĞÜNÜ kısıtlamıs oluruz öyle değil mi .Bu kadın musluman bu yuzden carsaflı yada bu kadın dinsiz bu yuzden kıçı bası acık dıye dusunmemek lazım ınsanlar nasıl ısterse oyle gıyınır buna kımsenın karısmaya hakkı yok haddi de deil zaten.Ama şu bır gercek kı carsaflı ların yada turbanlıların bu konuda elestırlmelerının tek sebebı İSLAMİYET diye düsünüyorum.Eğer çarsaf yada tessettur avrupada YENİ TİREND olsaydı insanlar kapanmayı islamiyet için deilde tarz olsun diye yapsaydı bukadar eleştirilirceğini düşünmüyorum.Ülkemizde islam dinine ve onun vecibelerinıi yerine getirenlere karşı bi antipati oluşturulmaya çalışılıyor ve çogu ÖZGÜRLÜK yanlısı insanlar bu oyuna alet oluyor ve sonunda kendilerıyle çelişkiye düşüyorlar...
nereden biliyorsunuz eleştirmediğimizi. genelleme yapmayın.Devletın zorla kapattıklarını yada toplum baskısıyla kapandıklarını soyleyenlerı çok iyi biliyorsunuz AMA her ne hikmetse devletın yada toplumun zorla actıkları da var arkadaslar bunları neden hıc konusmadınız nedense hıc kımse bunun uzerınde durmadı.BANA DOKUNMAYAN YILAN 1000 YAŞASIN misali hıc kımse neden ,onlarında enaz bızım kadar okumaya hakkı var dıye yurumedınız,baslarını acarak gırmelerıne göz yumdunuz yada okulu bırakmalarına?Ünıversıte egıtımını sırf bası kapalı oldugu ıcın yarım bırakan yada bırakmaya zorlanan arkadaslarımız var,bu ınsanlık sucu deılmı bu faşistlik deilmi neden bunu elestırmıyordunuzda sımdı zorla kapatıılıyoruz dıye sagda solda eylem yapıosunuz.Eger gecmıste sız turbanlı arkadaslarınız bacılarınız ıcın eylem yapsaydınız suan sızın bu sozlerınızı daha samımı bulabılırdım.
sen üstüne alınma ozamannereden biliyorsunuz eleştirmediğimizi. genelleme yapmayın.
genelleme yapma o zaman. bilmeden burada kimseyi tanımadan ithamda bulunmasen üstüne alınma ozaman
Kapalı ınsanların yada carsaflı ınsanlrın 2.planda oldugu düşüncesıne sahip birinin onların hakları ıcın mucadele edecegını dusunmek bana bıraz uzak gelıyor...Sence naapmalıydı diye sormuyorum çünkü sana ne,bence naapmalıydı demiyorum çünkü bana ne.tamam ,ama kadınında yanlışı bu o zaman. adama demeliydi,o benim çocuğum, o çocuğu acılar içinde doğuran benim. 9 ay karnımda taşıdım onu. çekil de çocuğumu ben alayım kucağıma. beni yok sayma burdayım onun anasıyım. bu benim hakkım. kenarda yok sayılmak istemiyorum.2ci planda olmak istemiyorum.
Kimmiş 2ci plandadır kapalılar diyen. birine iftira atıyorken dikkat et,günah almaKapalı ınsanların yada carsaflı ınsanlrın 2.planda oldugu düşüncesıne sahip birinin onların hakları ıcın mucadele edecegını dusunmek bana bıraz uzak gelıyor...Sence naapmalıydı diye sormuyorum çünkü sana ne,bence naapmalıydı demiyorum çünkü bana ne.
buradan çarşafa kapanmaya karşı olduğumumu çıkardın.Canm benım Sana gore resım cekıldıgı esnada cocuk kucagında olmadıgı için yada ön planda poz vermedıgı icin 2.planda oldugunu dusunuorsun.Ne demek cekıl ben on planda durucam cocugu benım kucagıma ver ben taşıdım 9 ay ben poz vercem...Ya arkadaslar kadın dini ınancına göre davranmış orda resımde cıkmak ıstememiş bu onun İNANCI neden kabullenmek istemiyorsunuz...Tek sorun kadının çarşaflı olması bunu bunu kabullenın ertık.O kadın acık olsaydı bukadar elestrılmezdı..
hayda ırkçı olduk şimdideYenı uye olmus olabılırım ama yıllardır uye de olabılırdım ama emın ol sana bu cevabı gene verırdım.İnsalara karsı ırkcılık yapmayın dılı dını ırkı kıyafetı ne olursa olsun