- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
Benim de öyle bir vücut peelingim var.Adam tetiklenmiştir artik, kadin tedavi olsa da o esnada koku olmasa da artik, adamin aklina geliyordur o koku hissi.
Kedim bebekken bir ara devamli kakasini bulaştiriyordu. Kedimin sorunu geçti gitti ama kakasini temizlerken kullandigim kokulu urunu artik kullanmiyirum cunku bana kaka kokusu hatirlatiyor.Urun kaka kokmasa da o hissi veriyor.
Ben gunluk kullandigim parfumleri yataga girerken sikmam mesela. Gül yaği kullanirim gogus arasina, bileklerime boynuma. O kokuyu (gul yagini) yatak disinda kullanmam.
Koku önemli bazi insanlar icin.
Titiz demek ki, öyle erkekler parayla kadın falan tutmazNe alaka? Dünyada seks öncesi banyo yapan tek kadın konu sahibi mi?
İyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Benim de öyle bir vücut peelingim var.
Eğer ki sevişebilme ihtimali doğmuşsa şartlar el veriyorsa, duşta mutlaka o yağlı peelingi kullanırım.
Koku ve ardında bıraktığı ipeksi nemli dokusu erotizm katıyor bana göre.
Günlük duşuma ziyan edemem ürünümü
AjajsjsBenimki ziyan olmasin diye değil aslinda parfumlerim gül yağindan çoook daha pahali ve daha seksi.
Ben koku hafizasi için gül yağini seçtim sadece. Ayni marka parfumu disarda başkalari da kullanabiliyor ama gül yağini o kadar yoğun kokacak şekilde kullanan kadina denk gelmedim.
Ajajsjs
Parfümü sevişmede doğru bulmuyorum ben, insanın azğına acı acı geliyor yahu.
Tabii kim ne yapar bilmem ama biz çift olarak rahatsız oluyoruz.
Ama yağlar emildiğinden ya da sürüş stili farklı olduğundan mıdır nedir, aynı hissi bırakmıyor.
Bir vücut peelingi deneyin derim, böyle bol yağlı aromalı partiküllü olanından.Eşim parfum kullaniyor bazen ama parfumu saça sıkmakta yeterli.
Bir vücut peelingi deneyin derim, böyle bol yağlı aromalı partiküllü olanından.
Vücudun emip tam kıvama gelmesi 1 2 saati buluyor, gün boyu da o his devam ediyor.
Parfüm ciğerlere zarar yahu, 3 ayda 100 ml bitiren ben, 1 senede bitiremiyorum artık, ev içinde sıkılmasına tahammül bile edemiyorum, doluyor içim.
Kapıdan çıkmadan, ayakkabı giyilirken sıkılır ve çıkılır bizim evde.
Yaşlandıkça huyum suyum değişti.
Gül yağı nasıl kokuyor?Parfumu yatakta ben kullanmiyorum zaten, yağ kullaniyorum.
Eşim bazen kullanir parfumu yatakta ve ona peeling kullan desem...Bilemedim bir fisla cigerimiz solmaz der. peeling yapmaz bence
Gül yağı nasıl kokuyor?
Bir keresinde doğal gül suyu koklamıştım, çok keskin ve irite edici bir kokusu vardı.
Ama gül yağı öyle olmayabilir. Merak ettim ben de. Koku hafızası için de hoş bir yaklaşım. Takdir ettim.
Kesin çok güzel kokuyordur gerçek gül kokusu mis gibi hafif ve güzelKeskin ve irite edici değil yumusak kokusu var, eşimin de hoşuna gidiyor. Ama başka yağlar da kullanilabilir kişilerin zevkine göre değisir tabi.
Ben de yıllarca lavanta yağı kullanmıştım. Yeniden başlasam mı acaba...Keskin ve irite edici değil yumusak kokusu var, eşimin de hoşuna gidiyor. Ama başka yağlar da kullanilabilir kişilerin zevkine göre değisir tabi.
bende lavanta yağı kullanıyorumBen de yıllarca lavanta yağı kullanmıştım. Yeniden başlasam mı acaba...
Bız kadınlar gun ıcınde cok kosturuyoruz belki farkında degılsınızdır ya yemek ya dejeryjan ya ter, ki bana bu normal gelıo kan ter içinde bi sn durdugumuz yok, ama kendısınınde dus alması gerek boyle durumdaİyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?