Koku hassasiyetim vardır zaten hissedersem giriyorum banyoya ki her ilişki öncesi de olmaz heralde ya mesela çoğu zaman ondan koku alırım ben ama sorun etmem yaşadığım hazza bakarımSiz farkında olmayabilirsiniz ama ter falan kokuyor olabilir misiniz ?
Eşiniz normalde çok titiz biri mi? Temizlik takıntıları var mı ? Bunun sebebini sordunuz mu ? Mesela ter kokusunu sevmiyor olabilir veya yemek yapmışsınız dir kokusu üzerine sinmistir? Mesela benim bu tür problemim yok ama ne zaman makyaj yapsam eşim sevmez sildirir mutlaka temizlettirir bana yoksa öpmez yaklasmaz makyaj malzemesinin konusunu sevmiyorİyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Alıyorum çoğunlukla ama çocuktan ötürü yeri geldi mi çok yorulabiliyorum ki o zaman söylüyorum zaten bu alışkanlık haline geldi onda bu beni yoruyorNadir de olsa var böyle erkekler, bence şanslısınız sizi kolay kolay aldatamaz her gece yatmadan duş almayı adet haline getirin
Belki size söyleyemedigi bir durum vardır.Ya da yapmak istediği bir şeyler ne bileyim nasıl anlatılırİyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Değil hiç değil hemde çoğu zaman soruyorum kokuyor muyum diye yok diyor gerçekten söyle kırılmam diyorum valla yok diyor o zaman niye öyle yapıyorsun diyorum ne bilim felan diyor ama kendi kokusunu duymuyor mesela bende sorun etmiyorumEşiniz normalde çok titiz biri mi? Temizlik takıntıları var mı ? Bunun sebebini sordunuz mu ? Mesela ter kokusunu sevmiyor olabilir veya yemek yapmışsınız dir kokusu üzerine sinmistir? Mesela benim bu tür problemim yok ama ne zaman makyaj yapsam eşim sevmez sildirir mutlaka temizlettirir bana yoksa öpmez yaklasmaz makyaj malzemesinin konusunu sevmiyorbu tarz bişey olabilir mi
Söylüyorum o zaman yapıyoruz mesela sorun yapmıyor ondan sonra yine aynı sar başaCekilmez dert ya soyleyin sevkim kiriliyor deyin ne diyor esiniz?
Koku hassasiyetim vardır zaten hissedersem giriyorum banyoya ki her ilişki öncesi de olmaz heralde ya mesela çoğu zaman ondan koku alırım ben ama sorun etmem yaşadığım hazza bakarım
Madem sorun yok diyor o zaman bundan sonra sizde ona duş almasını söyleyin her defasinda sizi daha iyi anlayacaktır emin olun hatta kendi usenecegi için sizden de istemeye kalkmayacaktir diye düşünüyorumDeğil hiç değil hemde çoğu zaman soruyorum kokuyor muyum diye yok diyor gerçekten söyle kırılmam diyorum valla yok diyor o zaman niye öyle yapıyorsun diyorum ne bilim felan diyor ama kendi kokusunu duymuyor mesela bende sorun etmiyorum
Her zaman olmuyor işte çocuktan ötürü çok yorulduğum zamanlar oluyor. Eşim neden almıyor ona kalsa o hep temiz anasının karnından yunmuş yıkanmış çıkmış :)Duş almadan sevişilmez zaten, olması gereken bu; eşiniz neden duş almıyor esas mesele o?
Tamam evet ama her seferinde olunca bu sefer bendeki haz istek gidiyorİnsan kendi kokusunu diger insanlar kadar algilayamaz, kokuya duyarli olsaniz eşinizin ter kokusuyla hazziniza bakamazdiniz.
Eşiniz de muhtemelen kendi kokusunu almayip sizi duşa gonderiyordur.