Banyo sıkıntısı

Bizde de eşim yeltendiği zaman dur deyip kendimi banyoya atar dönerim ama sinir olur. "O anda olacak bi şey o, böyle yapma" diyo ama işte. Benim de ya bi yerim kokarsa takıntım var. Kokuya karşı aşırı hassasiyetim var. Ben doğumdan sonra kendimde ter kokusu almaya başladım. Burda konu açmıştım. Sağ olsun biri Rexona'ydı heralde, onun Clinical roll on' unu tavsiye etti. Ondan sonra kurtuldum. Sen de deneyebilirsin. İşten eve gelir gelmez ya da evdeysen eşin gelir gelmez kendini duşa at

Son düzenleme:
Tabii ki seksten önce çiftler duş alır. Ayrıyetten dişler fırçalanır. Hafif bir parfüm sürülür. Seks sırasında terlenir ama bir pis bedenle terlemek var, bir de duş sonrası terlemek var. Bir de yediklerine de dikkat etmek lazım. Soğan, sarımsak vb yiyince ter çok pis kokuyor.

Kaç yıllık evlisiniz? Sebebini çok iyi biliyor. Size söyleyince tepki alacağını düşünüyor bence. O yüzden söylemiyor. Yoksa bu isteği niye olsun. Titiz olan kendi de duş alır. Obsesif olabilir mi?

İlişkiden önce duş alınması çok güzel ama her zamanda planlı programlı olmaz ki bazen pata küte giriyorsun konuya.

Size sorun gelmeyen eşinizin kokusunu tembelliğini sorun edip onunda banyo yapmasını istediğinizde çözülür bu iş.

Ben olsam bana her defasında duş aldıran adamı duşa girmeden almam koynuma.

Ya zaten insan dikkat eder yani bi potansiyel varsa o gün, duşunu alır ama sürekli böyle yemekten önce herkes ellerini yıkasın ve sofraya gelin diyen anne gibi hadi bi banyo yap gel denmez ki ya. Bu kadar planlı olunca ne istek kalır ne o heyecan. Sıkıcı gerçekten.

Aldığım hazza bakarım diyip durmussunuz da, akşama kadar üniforma içinde tuzlu tuzlu terliyor dediğiniz adamın kokulu teninden gelen kokuyla nasıl aldığınız hazza bakıyorsunuz anlamadım?

Kendiniz demişsiniz tuzlu tuzlu ter kokuyor ama umursamıyorum diye.

Adam da bakmış sizin için farketmiyor, sizin kokunuzdan rahatsız olduğu için size duş aldırıyor. Duş almak zor bir şey değil anlattığımız gibi. Akşama kadar çocukla yorulup terliyorsunuz, adet edinin her gün duş almayı.

İyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Belki oral yapmayı seviyor ondan dolayı gönderiyor olabilir mi sizi

Sezeryan doğum nasıl sağlığın içine ediyor?
Yapışıklık yapması cepte, doğum sonrası da ağrı sorunu var, ağrılar beni rahatsız ettiğinde doktora gittim ağrıları ve yerlerini gösterdiğimde doğumun sezeryan dimi dedi…
Bu iki sorun zaten blen büyük dert…

Sezeryandan sonra normal doğum yapılamaz en en en iyi hekimler bile bu riski almıyorlar.

3. Çocuğu düşünüyoruz, fakat bu sebeplerden yapamıyorum. Bir daha kesil o ağrılar vs…

Ben zorunlu sezeryan yapmak durumundaydım keyfi olarak yapmadım, keyfi olarak yapacaklar cok cok cok cok iyi düşünmeliler.

Ağrıların sıklığı azaldı ama geçmeyeceğini doktorum söylediği için idare ediyorum.

Yapışıklık yapması cepte, doğum sonrası da ağrı sorunu var, ağrılar beni rahatsız ettiğinde doktora gittim ağrıları ve yerlerini gösterdiğimde doğumun sezeryan dimi dedi…

Sezeryandan sonra normal doğum yapılamaz en en en iyi hekimler bile bu riski almıyorlar.

3. Çocuğu düşünüyoruz, fakat bu sebeplerden yapamıyorum. Bir daha kesil o ağrılar vs…

Ben zorunlu sezeryan yapmak durumundaydım keyfi olarak yapmadım, keyfi olarak yapacaklar cok cok cok cok iyi düşünmeliler.

Ağrıların sıklığı azaldı ama geçmeyeceğini doktorum söylediği için idare ediyorum.
Ben 4 çocuk doğurdum sezaryen le yıllar süren ağrı diye birşey yok normal doğum yapıp kesi yada yırtığı olanlarda aynı acıyı yaşıyor max iki hafta

Bende zorunlu sezeryan oldum. Yapışıklılık ne alaka? Ne kadar süre oldu ağrı geçmiyor? Ben hiç ağrı yaşamadım. Normal doğumda da kesi ağrıları olabiliyor. Bünyenizle ya da doktorunuzla alakalı olmasın? Neden geçmesin ağrı ya ne kadar saçma 😂 O zaman ameliyat olanlar yaşamasın. 3. Çocuk yapan var sezeryan ile.

X