Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duş almadan sevişmem ha bi anda ayak üstü spontane olan şeyler ayrı bide siz aliyorsunuz o neden almiyor onun daş.. kokmuyormuymuş
Ayy Bibi suğğsss. Geçen cinsellik'teki t@şk konusunu unutamadım daha Bi kere daha kaldıramiyeceğimmDuş almadan sevişmem ha bi anda ayak üstü spontane olan şeyler ayrı bide siz aliyorsunuz o neden almiyor onun daş.. kokmuyormuymuş
Tutar. Paranın gücü.Titiz demek ki, öyle erkekler parayla kadın falan tutmaz
Bakmaya gidiyorum.Ayy Bibi suğğsss. Geçen cinsellik'teki t@şk konusunu unutamadım daha Bi kere daha kaldıramiyeceğimm
Ya offff Başlığını hatırlamıyorum bulabildin mii? Oral yapamayanlara tavsiye mıydı neydiBakmaya gidiyorum.
Ya offff Başlığını hatırlamıyorum bulabildin mii? Oral yapamayanlara tavsiye mıydı neydi
Belki oral yapmayı seviyor ondan dolayı gönderiyor olabilir mi siziİyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
Yapışıklık yapması cepte, doğum sonrası da ağrı sorunu var, ağrılar beni rahatsız ettiğinde doktora gittim ağrıları ve yerlerini gösterdiğimde doğumun sezeryan dimi dedi…Sezeryan doğum nasıl sağlığın içine ediyor?
Ben 4 çocuk doğurdum sezaryen le yıllar süren ağrı diye birşey yok normal doğum yapıp kesi yada yırtığı olanlarda aynı acıyı yaşıyor max iki haftaYapışıklık yapması cepte, doğum sonrası da ağrı sorunu var, ağrılar beni rahatsız ettiğinde doktora gittim ağrıları ve yerlerini gösterdiğimde doğumun sezeryan dimi dedi…
Bu iki sorun zaten blen büyük dert…
Sezeryandan sonra normal doğum yapılamaz en en en iyi hekimler bile bu riski almıyorlar.
3. Çocuğu düşünüyoruz, fakat bu sebeplerden yapamıyorum. Bir daha kesil o ağrılar vs…
Ben zorunlu sezeryan yapmak durumundaydım keyfi olarak yapmadım, keyfi olarak yapacaklar cok cok cok cok iyi düşünmeliler.
Ağrıların sıklığı azaldı ama geçmeyeceğini doktorum söylediği için idare ediyorum.
Bende zorunlu sezeryan oldum. Yapışıklılık ne alaka? Ne kadar süre oldu ağrı geçmiyor? Ben hiç ağrı yaşamadım. Normal doğumda da kesi ağrıları olabiliyor. Bünyenizle ya da doktorunuzla alakalı olmasın? Neden geçmesin ağrı ya ne kadar saçma O zaman ameliyat olanlar yaşamasın. 3. Çocuk yapan var sezeryan ile.Yapışıklık yapması cepte, doğum sonrası da ağrı sorunu var, ağrılar beni rahatsız ettiğinde doktora gittim ağrıları ve yerlerini gösterdiğimde doğumun sezeryan dimi dedi…
Bu iki sorun zaten blen büyük dert…
Sezeryandan sonra normal doğum yapılamaz en en en iyi hekimler bile bu riski almıyorlar.
3. Çocuğu düşünüyoruz, fakat bu sebeplerden yapamıyorum. Bir daha kesil o ağrılar vs…
Ben zorunlu sezeryan yapmak durumundaydım keyfi olarak yapmadım, keyfi olarak yapacaklar cok cok cok cok iyi düşünmeliler.
Ağrıların sıklığı azaldı ama geçmeyeceğini doktorum söylediği için idare ediyorum.