- 27 Ağustos 2022
- 4.227
- 7.201
Siz de ona banyo sarti koşun. O yapana kadsr da yapmayinİyi akşamlar bayanlar. 2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olacağımız zaman hep banyo yapmamı istiyor. Mesela dün akşam banyo yaptım ama bu akşam bana yanaşıyor ondan önce banyo yapalım diyor çoğunlukla ben yapıyorum o yapmıyor bu da beni zorluyor içimdeki arzu istek haz tamamen gidiyor. Hani pis ya da kokmuş bir insanda değilim genel temizliğime bakımıma dikkat ederim. Sırf böyle yaptığı için çoğu zaman tartışıyoruz artık alışkanlık olmuş. Bende tam tersine bir anda gelen hazzı şehveti seviyorum. Ne yapmam gerek ?
“o uyuduğunda” spontaneden uzak bir betimleme. E dün olmasıysa çocuk uyuduğunda anlarsın. Kendi rutinin bellidir. Ya da uzak kalmışsındır bir süre git duşa ne olur ne olmaZ.. Spontane deyince aklıma benim başka şeyler geliyor gece geceBizde de var çocuk. O uyuduğunda her an olabilir yani.
Ben de ust uste iki sezeryan dogum yaptim, mecburi sezeryandı benim.Hem de nasıl bir de sezeryan doğum yaptım çocuğum 11 aylık ve 11 aydır bel sırt ağrısında hiçbir zaman kaliteli uyuyamıyorum. Gece oluyor yatıyorsun sonra zevke geliyorsun bir anda öncesinde banyo yapalım hoppp bütün zevk bitti bu sefer benim artık yapasım gelmiyor ya
NoÇoğunluk spontane olmuyor mu zaten? :S
Bu çocuklu ailenin spontaneliği“o uyuduğunda” spontaneden uzak bir betimleme. E dün olmasıysa çocuk uyuduğunda anlarsın. Kendi rutinin bellidir. Ya da uzak kalmışsındır bir süre git duşa ne olur ne olmaZ.. Spontane deyince aklıma benim başka şeyler geliyor gece gece
Yok emmiyor bebeğim evlendikten bir süre sonra başladıÇocuğu emzirme dönemindemisin birde hep böylemiydi zamanla mı oldu duş almadan olmaz tavrı
Ee anlayınca ne oluyor onu anlamadım?Evlenmeden ne yaparsan yap anlayamazsın aynı evi yatağı paylaşınca her şey meydana çıkıyor herkes değişiyor emin ol
Sezeryan doğum nasıl sağlığın içine ediyor?Ben de ust uste iki sezeryan dogum yaptim, mecburi sezeryandı benim.
Sezeryan dogum insanin sagliginin resmen icine ediyor.
Bu dünya da kuralları çüklü giller yazamaz ya.
Sende söyle temizliğimden eminim bu eziyeti artık yasamak istemiyorum deyin.
Sanki kanye west le evlisin bir elin yağda bir elin balda gir yikan cik yikan hizmetkarlar pervane.
Yavastan yavastan konusun kendinizi haksiz cikaracak sekilde degil ama sakin ve kararlı…
Evliliğin 3-6 ayından pek takmıyorsun bu durumları çünkü cicim ayları oluyor zaman ilerledikçe yorucu hale geldikçe sıkıntı oluyorEe anlayınca ne oluyor onu anlamadım?
Baştan rahatsız etmedi mi sizi bu durum?
Mesela evliliğinizin ilk 3-6 ayında?
Okuma o zamanAksam aksam midem bulandi
ay resmen recep ivediğin bir sahnesi aklıma geldi apış arası kokuyor burası dediğibi arkadaşımın eşide sizinki gibiydi. Bu sorun büyüdü büyüdü Kadın istenmediği düşüncesinden çıkamadı. Erkek nasıl bu hazzı erteler nasıl bekler duşu diye ki adamda duş alıyormuş mutlaka ama sonu ayrılık oldu. Bir diğer arkadaş kocası kıza seks esnasında birleşme olacakken sen bacaklarını açınca garip bir koku var ben devam edemiyorum demişti. Enfeksiyon varmış tedavi oldu ama cinsel hayatları olamadı anlattığına göre yüzeysel yani hararetli bir birliktelik olmuyormuş. Çeşit çeşit erkek var işte. Herkes açık sözlü olamaz adam diyemese de bi sıkıntı vardır. Doktora gidin. Baharatlı gıdalardan biraz uzak durun.
Bir diğer arkadaş kocası kıza seks esnasında birleşme olacakken sen bacaklarını açınca garip bir koku var ben devam edemiyorum demişti. Enfeksiyon varmış tedavi oldu ama cinsel hayatları olamadı anlattığına göre