Banyo sıkıntısı

Siz de ona banyo sarti koşun. O yapana kadsr da yapmayin

Bizde de var çocuk. O uyuduğunda her an olabilir yani.
“o uyuduğunda” spontaneden uzak bir betimleme. E dün olmasıysa çocuk uyuduğunda anlarsın. Kendi rutinin bellidir. Ya da uzak kalmışsındır bir süre git duşa ne olur ne olmaZ.. Spontane deyince aklıma benim başka şeyler geliyor gece gece

Sizi çok iyi anlıyorum sevgili konu sahibi.
İnsana, eğitim verir gibi duşa yollamak çok kırıcı. İnsan kendi hijyenine dikkat eder zaten. Kaldı ki sevişmek özünde her türlü vücut sıvısına maruz kalabileceğiniz "pis" bir eylem. (Tırnak içinde yazıyorum, pisten kastim belli.) Sağlıklı hiçkimsenin bundan şikayet edeceğini de sanmıyorum.
İnsanı çileden çıkaran, (en azından sizi) çocuğa tuvalet eğitimi verir gibi, duşa girme konusunu size dikte etmesi.
Şöyle söylese tuhaf karşılamam.
"Aşkım hadi bir duş alalım." (Çünkü burada karşılıklı bir haz ve davet ve dahası ortak saygı vardır.)
Fakat beyzademiz, haremindeki bir cariyeyi seçmiş de, onu bana hazırlasınlar diyen padişah edasında davranınca, işin rengi değişiyor.

Tavsiyem de, her seferinde bunu ondan siz de talep edin.
"Ben de saygıyı hak ediyorum, o zaman beraber duş alalım ve bunu sana her seferinde hatırlatmak zorunda kalmayayım" diyebilirsiniz.

Ben de ust uste iki sezeryan dogum yaptim, mecburi sezeryandı benim.
Sezeryan dogum insanin sagliginin resmen icine ediyor.
Bu dünya da kuralları çüklü giller yazamaz ya.
Sende söyle temizliğimden eminim bu eziyeti artık yasamak istemiyorum deyin.

Sanki kanye west le evlisin bir elin yağda bir elin balda gir yikan cik yikan hizmetkarlar pervane.

Yavastan yavastan konusun kendinizi haksiz cikaracak sekilde degil ama sakin ve kararlı…

bi arkadaşımın eşide sizinki gibiydi. Bu sorun büyüdü büyüdü Kadın istenmediği düşüncesinden çıkamadı. Erkek nasıl bu hazzı erteler nasıl bekler duşu diye ki adamda duş alıyormuş mutlaka ama sonu ayrılık oldu. Bir diğer arkadaş kocası kıza seks esnasında birleşme olacakken sen bacaklarını açınca garip bir koku var ben devam edemiyorum demişti. Enfeksiyon varmış tedavi oldu ama cinsel hayatları olamadı anlattığına göre yüzeysel yani hararetli bir birliktelik olmuyormuş. Çeşit çeşit erkek var işte. Herkes açık sözlü olamaz adam diyemese de bi sıkıntı vardır. Doktora gidin. Baharatlı gıdalardan biraz uzak durun.

Bu çocuklu ailenin spontaneliği

Evlenmeden ne yaparsan yap anlayamazsın aynı evi yatağı paylaşınca her şey meydana çıkıyor herkes değişiyor emin ol
Ee anlayınca ne oluyor onu anlamadım?
Baştan rahatsız etmedi mi sizi bu durum?
Mesela evliliğinizin ilk 3-6 ayında?

Sezeryan doğum nasıl sağlığın içine ediyor?

ay resmen recep ivediğin bir sahnesi aklıma geldi apış arası kokuyor burası dediği ama o koku insanın tüm libidosunu yeerleee bir eder. kadın onca zaman nasıl kendi kokusundan rahatsız olupda doktora gitmemiş yahu ....

Adam tetiklenmiştir, kadin tedavi olsa da o esnada koku olmasa da artik adamin aklina geliyordur o koku hissi.

Kedim bebekken bir ara devamli kakasini bulaştiriyordu. Kedimin sorunu geçti gitti ama kakasini temizlerken kullandigim kokulu urunu artik kullanmiyirum cunku bana kaka kokusu hatirlatiyor. Urun kaka kokmasa da o hissi veriyor.

Ben gunluk kullandigim parfumleri yataga girerken sikmam mesela. Gül yaği kullanirim gogus arasina, bileklerime boynuma. O kokuyu (gul yagini) yatak disinda kullanmam.

Koku önemli bazi insanlar icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…