- 8 Ağustos 2010
- 3.033
- 4.069
Peelinglerin adını alabilir miyimBen de böyleyim. Her iki-üç günde bir o yağlı yumuşak parçacıklı mis kokulu peelinglerden kullanırım. Kullanmadığım günler de kokusuna sevgilimin bayıldığı duş jelleri kullanırım. Ya da çok hoş kokulu bir yağ veya vücut losyonu sürerim. Bana her zaman mis gibi kokuyorsun, insanın genital bölgesi nasıl çilek gibi kokar der
Her akşam duş alırım eminim almasam da problem etmez ama ben hep vücudumun yumuşacık olduğunun mis gibi koktuğumun hafızasında olmasını isterim. Kendisi de geldiği gibi duşa girer daha bir kere bir yerinden kötü koku aldığımı hatırlamam. Çok uzun sevişiriz her yerimizi didik didik ettiğimiz için hijyen kesinlikle şart aksi düşünülemez. Evet gece uyanıp tekrar sevişmeye başladığımız ya da sabah libidosu tavan olduğu için çok fazla seviştiğimiz oluyor ama onlar emmeli yalamalı uzun önsevişmeli olmuyor. Bi dişler fırçalanıyor ve hop hızlısından bir sevişme.
Ben şu an Sinoz besleyici, arındırıcı ve canlandırıcı vücut peelingi kullanıyorum. Trendyolda yorumları da çok güzel ve memnun kaldım ve fiyatı da bazılarına göre çok daha uygun. Öncesinde Bomb cosmetic Body scrub kullanıyordum ama şu an gereksiz pahalı, 350 tl gibi oldu sanırım. Onun da pink marmalade ( hafif bir narenciye kokusu) olanını ve strawberry fields çeşitlerini kullanmıştım. Çok iyi kokuyorlar kesinlikle. Bir de Bak markasının mandarin çeşidini almıştım çok övüyorlardı güzel de ama vücutta turuncu bir şekilde kalıyor ve çok yağlı havluya bornoza bile bulaşıyor turunculuk. Kullanmadım bir iki seferden sonra. Duş jeli olarak da The Body Shopun sütlü-ballı, mangolu ve strawberry çeşitlerini kullanıyorum çok memnunumPeelinglerin adını alabilir miyim
Sevinirken bunları hiç düşünmüyorum desem..hatta eşimin ter kokusunu çekici.buluyuyorum...Genelden kastımız nedir?
Spontane gayet sevişilebilinir lakin gündelik temizliği, sevişme bakımıyla karıştırmamak esastır.
Duştan çıktığı andan bahsetmiyoruz ama insan duş aldıktan 3 4 saat içinde bedeni tekrar kirlenmiş oluyor bana göre çünkü malum canlıyız, tuvalet ihtiyacımız var, oraya buraya oturuyoruz, ellerimiz her yere değiyor, vücudumuz terlemeye başlıyor.
El yıkamakla taharetle falan duşu karıştırmayalım lütfen, onlar zaten olması gerekenler ama bir sevişme öncesi göğsünüzü bilimum yerlerinizi tamamen arındıramayacağınıza göre, saçınızı yıkamak size bağlı, birkaç dk içinde vücut yıkanır, yıkanmalıdır.
Siz de bunu talep edin bi zahmet.
Açıklama bekliyoruzSezeryan doğum nasıl sağlığın içine ediyor?
Ben değil arkadaş yaptı ya açıklamayı yazışmaları okursanız ben sordum ona. Ömür boyu ağrı bırakıyormuş arkadaşın iddiası bu benim değilAçıklama bekliyoruz
İlginç...2 sezeryan oldum hiç de ağrı yok...ayrıca 2 sezeryanin arasi da 1,5 yılBen değil arkadaş yaptı ya açıklamayı yazışmaları okursanız ben sordum ona. Ömür boyu ağrı bırakıyormuş arkadaşın iddiası bu benim değil
Aman nazar değmesin bende de yok. İki kere doğum yaptım. Zaten ikna olamam bu konuda. Bünye meselesi ve daha çok anestezi ile alakalı bir durum.İlginç...2 sezeryan oldum hiç de ağrı yok...ayrıca 2 sezeryanin arasi da 1,5 yıl
Terin kokusu mevzu değil pek fazla, sırf koku olsa viks sürülür buruna da, tadı var yani…Sevinirken bunları hiç düşünmüyorum desem..hatta eşimin ter kokusunu çekici.buluyuyorum...
Tuhaflık bende değildir inşallah
Bel; Burda Ben ne alakaAdamin kokusunu sorun etmeyip, sizi banyoya zorlamasina ses cikarmiyorsunuz…
Ve kokmam temiz bir insanım diyorsunuz. Koku hassasiyetim var yazmışsınız ne güzel temiz bir kadınsınız.
Sizde söyleyin bu güne kadar cekindim ama kokuyorsun sen yikan deyin.
Ben böyle kisilerin o sure zarfinda biseyler izleyip kendini hazirladigina inaniyorum.
Ben parfüme kolanya ya inanılmaz önem veririm.
Evimde kesinlikle cakma parfüm kullanmam ve rebuldan baska kolanya da kullanmam.
Sizde kisisel temizliginizden emin iseniz parfüm kolonya vs. Kusura bakma ben gayet temizim deyin.
Bu nedir Allah askina once banyo sonra banyo.
İleride saglik sorunları yasarsiniz, belimiz banyo sonrasi yumuşar, iliskide beli zorluyor. Sonra baslar o bel ağrısı sorunları.
Cocugu olan kadina eziyet bu durum.
Ağrılardan kurtulmak için ne yaptınız?Maalesef iki kisi benimle iddialaşıyor.
Bi saat önce ağrılar girdi kıvrandım…
Yapılacak hiçbir şey maalesef bu ağrılarla yaşıyorum.
O kadar zor seyler atlattim ki bu konuya da Allahın bi sınavi olarak bakiyorum.
Sizede geçmiş olsun insallah siz de bende iyileşiriz.
Bişey mi oldu hayırdır neye kahkaha artınız!!!!!Bel; Burda Ben ne alaka
Çok kez farklı doktorlara gittim çözüm için yapılabilecek birşey olmadığı söylediler.Ağrılardan kurtulmak için ne yaptınız?
Yeterince araştırmamışsınız demekkiÇok kez farklı doktorlara gittim çözüm için yapılabilecek birşey olmadığı söylediler.
1 Çok hafif skolyozum olduğu için yüzme ve plates yapıyorum.Yeterince araştırmamışsınız demekki
Pilates-yoga-yüzme-akupunktur-kuru iğne-masaj……bunların hiçbirini denemediniz mi? Tüm yolları denemeden kesin hüküm verip akıl vermeye kalkıyorsunuz
Belki de bu denli terbiyesiz olduğunuz için bedeniniz isyan ediyordur1 Çok hafif skolyozum olduğu için yüzme ve plates yapıyorum.
Amma çok biliyorsunuz maaşallah.
Doktordan daha bilmiş ve çözüm üretiyorsunuz.
Alanının en iyi hekimlerine gittim çözüm yok maakesef diyor.
2 Siz beni mi azarlıyorsunuz.!!!!!!!
Siz pardon da hangi tıp bilginiz ile sezeryan bolgesine akalunktur kuru igne akli veriyorsunuz.
Kuru iğne yaptirmis biri olarak, karın denen bölge kaç kat ve zarar görmüş bölgenin üzerine ne etkisi olacak…
4 Muhteşem tıp bilginiz ile açıklarmısınız…….
Siz beni fazla kafaya taktınız galiba.
Hadi bak işene….
5 Minareden çok atmışlar seni galiba, beyin iptal doktor saniyorsun kendini….
Minareden at beni inan yazdıgını okumadım okumayacağım.Belki de bu denli terbiyesiz olduğunuz için bedeniniz isyan ediyordur
Size iki mesaj yazdım kafaya takmış mı oldum?
Doğru çok biliyorum, bilgim de sizi çıldırtıyor, attınız ortaya ipe sapa gelmez bir laf biri çürütecek diye ödünüz kopuyor bu yüzden de çirkefleşerek bastırmaya çalışıyorsunuz ama çok ayıp ya hiç mi utanmıyorsunuz şu halinizden, kendinizi düşürdüğünüz duruma geldiğiniz hale bakın ya, insan gibi konuşamıyor musunuz? Gibi ya fazla değil insan “gibi”….
Neden çözüm yok deniyor? Sezeryan yapıldığında ne olmuş da ömür boyu ağrı çekeceksiniz? Ne hasar vermişler, ne yolunda gitmemiş, normalde olmayan anormal ne yapmışlar size alanının en iyi doktorları da bu hale gelmişsiniz? Sorunun ne olduğunu söylesenize, ömür boyu ağrı, eee sebep, en iyi doktor söyledi çünkü, bu mu?
Akupunktur sezeryan bölgesine yapılmıyor hanımefendi, sezeryan bölgesinde ağrı hissettiren sinirin yüzeye en yakın beyne en yakın noktasına akupunktur uygalınıyor, bunu araştırmadığınız sadece üste çıkmak için agresifleştiğiniz ortada
Karın denen bölgenin kaç kat olduğunu bilmek için tıp okumak gerekmiyor, siz birkaç santimlik bir sezeryan kesisinde ağrı hissedip kuru iğne burada ne işe yarar diyorsunuz ben ise tecrübeme dayanarak diyorum ki ağrıya ameliyat kesisi ve oradaki dokulardaki yapışma neden olduysa işe yarar, annem ve babam gerçekten büyük ve zor bir ameliyat geçirdiler, birkaç cm değil göbek altından başlayıp diyaframa kadar enine de böbrek üstüne kadar tüm batın kesildiler, babam yaklaşık 12 saat annemse 8 saat ameliyathanede karın derileri gerili halde işlem gördüler, sonrasında dikiş yerleri iyileşti ama yıllar süren ağrılar yaşadılar, dokular o kadar zarar görmüştü sinirler zorlanmış kesilmişti ve deri altında yapışıklıklar ödemler oluşmuştu, ameliyatın vücut üzerindeki travmasının ağrıları çok ağır oldu, bölgesel profesyonel masaj sinir uçlarına kortizon içeren iğneler ve kuru iğneyle ağrılarından tamamen arındılar, yeterli mi sizin için?
Beynin koku, kaşıntı ve ağrı hafızası vardır, bazı durumlarda olmayan ağrıları hissettirir, beyne aslında olmayan bu ağrıları unutturma yolları da mevcut günümüz tıbbında….
İyileşmek isteyene bir çok alternatif var, biraz araştırma yeterli ama bazı insanlar iyileşmek istemiyor sadece ağrı acı çektiğinde ilgi görebildikleri için bu durumdan kurtulmak yerine çözümsüz gibi gösterip ilgisiz kalmamaya çalışıyorlar
Daha da kötüsü ağrısı olmadığı halde hep şuram ağrıyor diyen insanlar da var
Bir de laftan anlamayanlar var ki offff en beteri, sezeryan olmuş ama kanser olmuş gibi davrananlar filan….Allah muhafaza….
Siz hangi tıp bilginize dayanarak sezeryanın ömür boyu ağrıya sebep olacağını salladınız? Hangi tıp bilginize dayanarak benim sunduğum birkaç çözüm yoluna karşı çıktınız? Ben değilim ama siz doktorsunuz herhalde değil mi?
Kendimi doktor sandığımı nerenizden uydurdunuz?
Bana hakaret edebilme hakkını kim verdi size?
Siz busunuz kendinizi bizlere tanıttınız ne yazıkkiMinareden at beni inan yazdıgını okumadım okumayacağım.
Ağır vakasın…
Acil bi destek almanı tavsiye ederim.
Eminim karşılıklı ortamda olsa saç baş yolacak düzeydesin.
Sakin ol şampiyon….
Benim sorunlarım seni bu kadar neden geriyor sanane!!!! Seni gercek hayatta düşünemiyorum.
Fakat seni gercekten minareden atmışlar sinir sisteni iptal
Ama sen bi numarasın, çok bilmişsin, ulu hatunsun, sultansın, şampiyonsun….
Keşke rahmetli Elizabet nenemin yerine sen kraliçe olsan o taç sana nasıl yakışır.
İki beygir çeçe çeke seni getirse tören alanına taçını giydirip, pelerinini takıp, sopanı versek eline…
Sonra sen o beygirleri dehlesen şatona gitsen elmanı yesen…
Sen muhteşemşin KIZ GÜLLÜ…
Yorganda kene var kopar kopar gene var.
Kafası kendinden güzel minareden at beni in aşşa tut beni karşim…