Banyo sıkıntısı

Siz busunuz kendinizi bizlere tanıttınız ne yazıkki
Rezillikten arsızlıktan terbiyesizlikten edepsizlikten başka birşey yok
Yazık vallahi yazık
Rezillik, arsızlık, terbiyesizlik, edepsizlik mi???

Siz ağır vakasınız.

Ben sizin teshisinizi koydum.

Mahalleyi birbirine katan edepsiz ablalardansınız.

Seni prenses yapmak ata bindirmek, kafana saktı takmak, eline sopa vermek, atı dehletip elma yedirdim diye mi edep, terbiye, arsız, rezillik…

Siz acil tedavi görün insanlara hakaret etmek sizin ruhunuza işlemiş.

Kaliteniz markanız gibi yerlerde…

Sulukulede bile sizin gibisini görmek zor.

Ender nadir bulunan bir parçasınız, minareden atılmış tutulamamış kafası kırılmışlardansınız.

Çirkef suyuyla mı yıkandınız bu sabah!!!
Suyunuza lağım karışmış…

Rezillik, arsızlık, terbiyesizlik, edepsizlik mi???

Siz ağır vakasınız.

Ben sizin teshisinizi koydum.

Mahalleyi birbirine katan edepsiz ablalardansınız.

Seni prenses yapmak ata bindirmek, kafana saktı takmak, eline sopa vermek, atı dehletip elma yedirdim diye mi edep, terbiye, arsız, rezillik…

Siz acil tedavi görün insanlara hakaret etmek sizin ruhunuza işlemiş.

Kaliteniz markanız gibi yerlerde…

Sulukulede bile sizin gibisini görmek zor.

Ender nadir bulunan bir parçasınız, minareden atılmış tutulamamış kafası kırılmışlardansınız.

Çirkef suyuyla mı yıkandınız bu sabah!!!
Suyunuza lağım karışmış…
🤮

Koku hassasiyetim vardır zaten hissedersem giriyorum banyoya ki her ilişki öncesi de olmaz heralde ya mesela çoğu zaman ondan koku alırım ben ama sorun etmem yaşadığım hazza bakarım
ama her ilişkiden önce saç olmasa bile vücud iyice yıkanmalı diye biliyorum bende hayatta yıkanmadan yaklaşmam

İşte ona kalsa bütün gün oralarımız terliyor tuvalete felan gidiyoruz o seninki de terliyor hemde bütün gün üniformayla duruyorsun daha çok terliyor haberi yok
duşa her 2 tarfta girip temiz olmalı bana göre ,bende duşa girmezsem yaklaştırmam eşimi kendime rahat edemem ben kendimdn iğrenirim duşa girmezsem

X