Bankacılar

ben bireysel pazarlama yani satış alanında istiyorum.çünkü geçen sene bir bankada staj yapmıştım,operasyonun bana göre olmadığını gördüm.işe girerken hangi yönünüz yatkınsa o pozisyona girmeliyiz,sonra ben yaptım sen yapma diyen bir sürü işini sevmeyen bankacı oluyor çevrede
sen seviyor musun işini :)

ben işimi seviyorum ama bankayı sevmiyorum :)))
o nasıl oluyor dersen şöyle, çalışma saatleri çok uzun.
akşam kaçta çıkacağın belli değil. buda beni deli ediyo, evime kendime çocuğuma zaman kalmıyo. bilmem anlatabildimmi??
ben şahsen pazarlama istemiyorum. bizim müdür pazarlamacıları haftasonu hatta akşamları bile çalıştırıyor. yok fuar var gidin, yok emlakçıları gezin, yok otomotivcilere gidin,
cumartesi pazarlarıda kalmıyo valla. ben gelemem öyle şeylere.

sen sanırım özel bir bankadasın
evet aslında satış da zor.her işin bir zorluğu var.
ben hsbc de başlıcam yakın bir zamanda inş. oranında satış hedefleri çok yüksekmiş

güzel meslek bankacılık,çok yorucu ama çok keyifli..ben işimi çok seviyorum,her sabah keyifle kalkıp hazılanıyorum,elbetteki çıkış saati uzadıkça sinirlerimiz bozuluyor ama yine de her sabah aynı keyifle çıkıyorum evden.Sabırlı olabilenler için ideal meslek.

Bankacı olmak isteyen arkadaşlar bilginize;

İş Bankası Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcıları alacaktır.

Yazılı olarak gerçekleştirilecek olan sınavın, Genel Yetenek Testi, Güncel Ekonomi Testi, Mesleki Bilgi Testi bölümlerinden oluşan ilk aşaması 7 Haziran 2009 tarihinde gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI
Uzman Yardımcılığı sınavına katılacak adayların aşağıdaki koşullara sahip olmaları gerekmektedir.
a.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
b.İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek, yabancı dil seviye tespit sınavlarından asgari olarak belirtilen sonuçları elde etmiş ve söz konusu durumu geçerlilik süresi dolmamış bir sınav sonuç belgesi ile belgeleyebilecek durumda olmak,
c.Üniversitelerin en az 4 yıl süreyle eğitim veren fakültelerinin/yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun veya son sınıf öğrencisi olmak (Lisans son sınıf öğrencilerinin en geç 20 Temmuz 2009 tarihinde mezun olup, bu durumu aynı tarih itibariyle belgeleyebilmeleri gerekmektedir.),

bankacıyım, evliyim, yoğun ve yorgunum, ama mutluyum, annemde, eşim de babam kuzenlerim de bankacı... mutluyuz, iyi kazandık iyi kazanıyoruz; tek sebebi de çok fazla emek veriyor olmamız...
az mesai yapıp çok kazanayım diyenlere göre değil bu iş..

ne güzel
ben de bankacı olmak niyetindeyim
hangi pozisyondasınız siz acaba ?

banka gişe pozisyonunda olan için çok yorucu çok sıkıcı ve herkesten daha riskli bir yer. kasa açığı verince nefret ediyorum ama işimi seviyorum. ben operasyon istiyorum satış bana göre değil.

Selam kızlar ben de bankacıyım, operasyondayım... Pazarlamaya geçmeye çok uğraştım ama olmadı. ama iyikide olmamış , şu an hiç aklıma gelmeyen bir bankada ve pozisyonda çalışıyorum. Çok rahatım, mutluyum, huzurluyum... darısı sizlere canlarım :)

selam ben sibel yazınızı okudumda 20 yaşındayım ben ve bankacı olmak istiyorum sizin tecrübelerinizden ayarlanabilirmiyim acaba şuan ilk olarak ne yapmam qerekio??

en cok merak ettıgım soruyu sız bankacılara sormak ıstıyorum
gercketen bankaların verıdgı maas 600 ve cıvarımı :S
yoksa ınsalrmı abartıyo

2001 yılında yaklaşık 40.000 kişiyi emekli eden ya da ihtiyaç fazlası olarak diğer kamu kurumlarına gönderen Ziraat Bankası ilk kez sınavsız yani Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) tabi olmadan ara kadrolarda eleman alımı yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…