- Konu Sahibi kraliceece
-
bende bu sene önlisans mezunuyum ama ne yazıkki bankalar önlisans ta ya çağrı merkezine yada kredi kartına yönlendiriyolar ben de bunları istemiyorum :1no2: lisans mezunu olmadan adam akıllı bi işe giremiycem sanırım :teselli:
canim ama o para sayimini falan veznede yapiyolar ben zaten bankada danisman olarak calismak istiyorum
buarada almanyadada tabi kasa sayimi falan var ama bizde bankalar persembe haric 4 de kapanir sayimda en fazla 1 saat sürer
kasanin dogru olup olmadigina bakiyoruz ve parayi ana subeye yollariz o yüzden bizim fazla bi isimiz kalmiyo
veznede calisanlarla danismanlar ayni maasimi aliyo?
ben de bankacı olmak istiyorum.annem de bankacıydı zaten.bu sene mezun oluyorum.acaba hangi bankalara yönelmeli hangilerinden uzak durulmalı?birr de malum kriz iş yok yani bu sene biraz zor girilir bankaya sanırım((
merhaba arkadaşlar
bir bankacı da benim az önce işten geldim bitiğim:bbo:
canım hangi bankadasın? bugün ing 700 kişiyi çıkarmış işdenben doğum iznimdeyim piyasalardan uzaktayım , nasıl durumlar bilgin var mı?
bende doğum iznimi bitirdim ücretsiz doğum izni kullanıyorum. ücretsiz izin talep etmem şu kriz ortamında işlerine gelmiştir sanırım :roflol:
canım hangi bankadasın? bugün ing 700 kişiyi çıkarmış işdenben doğum iznimdeyim piyasalardan uzaktayım , nasıl durumlar bilgin var mı?
canım işin zor valla , kriz yüzünden binlerce bankacı işten çıkarıldı ve yeni alımlar da durduruldu :bbo: belki annenin çalıştığı bankaya başvurabilirsin yakın akraba olduğun için bi ayrıcalık yapabilirler
kızlar ne olur garantide çalışan varsa aranızda çok acil bir konu için özelden bilgi almam lazım.bana ulaşın ne olur kızlar.
ben lise mezunuyum bankada çalışmayı çook istiyorum ama lise mezunu almazlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?