- Konu Sahibi kraliceece
-
bankacıyım desem....
Arkadaşım meraba, ben sana bişey sorcam?Bankacılık nasıl bir meslek, memnusun..Bana teklif geldi özel bir bankadan , sen ce nasıl ömür boyu yapabilirmiyim? zormu , aslında çok istiyorumm...
Birde hangi bölümü tavsiye edersin ?
Bana bankacılık konusunda yardımcı olursan sevinirim, ortamı nasıl?Birde bu sene üni. bitiyor, şu an çalıştığım yerden ayrılcam.İşsiz kalmak istemiyorum..
Bana yardımcı olursan sevinirim canımcım:1hug:a.s.
selamm
akbankta çalışan varmı arkadaşlar
ben ne kadar maaş alındığını merak ediyorum yai yeni başlayanlar fln ne kadar maaş alıyor ?
ben ne kadar maaş alındığını merak ediyorum yai yeni başlayanlar fln ne kadar maaş alıyor ?
kizlar bende bankaciyim ama almanyada
bu meslege istemeyerek ailemin zoruyla girdim cünkü büro isi hic bana göre diil diyodum ve banka bana göre cok resmi biyer :1no2:
ben daha cok cocuklarla ilgili bise yapmak istemistim ama neyse hayirlisi buymus
is olarak bence cok rahat ben burda sabah 9 aksam 4 calisiyorum cok düzenli ve yorucu olmayan bi is bence
benimde türkiyedeki bankacilara sormak istedigim bise var..
ben burda banka üzerine staj görüyorum ve stajim bitince danisman olarak devam caliscam yani veznede diil
burda staji bitirdikten sonra veznede kalan kisi cok az cünkü veznedekiler danismana göre daha düsük maas aliyo
ama benim niyetim türkiyeye dönüp meslegime orda devam etmek
eger türkiyede calismak istersem orda veznede mi calisirim yoksa bu bitirdigim stajla danisman olarak calisabilirmiyim?
bide bankacilarin ortalama 750-800 ytl maas aldiklari yazilmis acikcasi bana biraz az geldi :1shok:
ben suan stajimda bile 800 euro maas aliyorum staj bitince 1500-1600 euro arasi alicam
türkiyedeki bankacilar biraz bilgi verebilirlerse sevinirim
almanya şartları çok iyiymiş sabah 9 akşam 4 ne demek, burda sabah 9 akşam belirsiz çıkarsın. 5 te müşteri alımı biter ama sayım, teslim ve işler devam eder.stajındaki 800 euronun yarısını burdaki gişede anca alırsın malesef. diğer soruların için bankaların insan kaynaklarını arayıp görüşebilirsin pozisyon olarak nereden devam edeceğini bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?