Banamı doğuruyorsun sanki çocuğu...

valla canim seni kiskaniyorlar...belliki seni delirtmek istemiyler...xcok sacma bir mevzu...elin evinde ne isin var..cok sacma..sakin kararindan donme..neler duyuyoruz sanami kalmis anasini yol tutuyormus sacmaliga bak gitme...rezil olursun ne biliyim niyetlerinde ne var sinir oldum bu ne terbiyesizlik ya...

oooooo yani yuh diyorummmm.Utanmadan gelip sende kalacak...Arızalımıdır nedirrr....Güzelim çalışıyomusun bilmem ama o zaman doğum vaktinde şehri terkettttYada sana yatıya birileri gelsin annen gibi meselaaa...

yok yaa eşime söylicem akşam kpürcek ama köpürürse köpürsün artık o istemez gelmesini otur adam gibi evide der ....
yada en iyisi tatili eylüle ertelemek olacak
bu sefrede arkamdan söylenenleri duyar gibiyim

ne gidecem yaa asla gitmem zaten eşim asla göndemez zaten.. enayi yerine konmak koyuyo insana..
ben doğum yaptığımda 60 yaşındaki ananem geldi sağolsun yanıma onlardan 1 iğnemi gördüm sanki

oooooo yani yuh diyorummmm.Utanmadan gelip sende kalacak...Arızalımıdır nedirrr....Güzelim çalışıyomusun bilmem ama o zaman doğum vaktinde şehri terkettttYada sana yatıya birileri gelsin annen gibi meselaaa...

güzel fikir valla böyle yüzsüzlere bu gerek
bencede görümcenin doğumuna yakın ya sen annene git ya annenler sana gelsin yada numaradan hasta ol
yoksa senin bu görümce güzellikten anlamayacak

yok yaa eşime söylicem akşam kpürcek ama köpürürse köpürsün artık o istemez gelmesini otur adam gibi evide der ....
yada en iyisi tatili eylüle ertelemek olacak
bu sefrede arkamdan söylenenleri duyar gibiyim

Amann ne derse desin..Saçmalığın daniskasını yapan kendi...Söyle valla kocana.Boşver sen kötü olmasın daha iyi...Tatil işi de mantıklı valla en iyisini yaparsın.Yahu milletin annesi can atar kızıma bakayım doğumunda diyee bunuda yol tutuyomuş bahaneye bakkk....

nasıl aile anlamıyom zaten eşime diyorum sen bunlardan nasıl oldun diye kesin hastanede karıştırmışlar dicem ama evde doğurmuş anam diyo garibim

güzel fikir valla böyle yüzsüzlere bu gerek
bencede görümcenin doğumuna yakın ya sen annene git ya annenler sana gelsin yada numaradan hasta ol
yoksa senin bu görümce güzellikten anlamayacak

valla en iyisi cadı suratsız somurtgan bi gelin olmakmış güler yüz yaramıyo insanlara hemen suistimal etseler

neeee o mu gelecek size
pess yani bu kadar olur.
peki eşinin tutumu ne olur bu konu karşısında ?

Adama da yazık yaaaSaçma sapan şeyler le uğraşıyooo işi yokmuş gibi...

öyle valla o kadar stresli bi işi varki garibim zaten 55 kilo doktor kesinlikle stres yok dedi sağolsunlar stresten kurtulamıyo sayelerinde

Belliki eşin seni anlıyo ve koruyo,en önemli olan bu gerisini boşver, insan kendine verdiği zararla kalıyo bu tarz olaylarda kendini yıpratma boşuna ,tiyatro çeviriyolar diye düşün bence olayları komediye bağlamak en güzeli kafaya takınca hem ev huzuru kalmıyo insanın hemde boşuna sinirlerin yıpranıyo

eşim o konuda bitanedir benim hayatta senden ve oğlumdan başka kimsem yok der bize çok sahip çıkar hele ailesine asla taviz vermez benim ailemde bile bi sorun olsa arar babamı karımı böyle şeylerle üzmeyin o ço hassas der hakkını yiyemem..
kafama taktığım o değil zaten naptımda enayi olmayı hakettim ben diye delrcem

Nee 55 kilomu...Bacım baksana kocana.Sana lazım o.Yazık kilo alsınn biraz ...

benim eşimin midesinde safra reflüsü var ve asit fazlalaığı o yüzden midesi hemen eritiyo yediğini..
1 oturuşta 1 ekmek yer banamısın demez ama özel beslanmek zorunda 6 ay.. napsam kilo alamadı..
ben ona çok destek oluyorum ilaçlarla özel diyetle en yakın zamanda toparlıcak inşallah

hmm geçmiş olsun cnm...Bende de reflü var illet bişey yahuuuTabi o zaman herşeyi yiyemez...

bir kere bu işler zorla olmaz.
onun gönlünden geçiyorsa gelir bakar. geçmiyorsa gelmez.
iyilik zorla istenmez.
hele de zorla gel çocuğuma bak diye ısrar edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…