banada yazık...

Git bacım git. Valla yanımda olsan bağrıma basıcam. Seni çok iyi anlıyorum.

Siz kimseye birşey söylemezseniz olan size ve iki yavrunuza olacak,onlar hiçbişi hatırlamayacak siz seneler geçse de bu günleri unutamayacsksınız
Bence en iyi yer annemizin yanı
Çiftlikte de olmaz 2 küçük çocukla

Ben bakarım çocuklarıma ...kocamada bakarım bu zamana kadar baktım yine bakarım...kızım 2.5 aylıkken safra kesemde taş varmış o safra keseme düşmüş ve orda pankreasım enfeksiyon kapmış acil ameliyat oldum ve 18 gün yoğun bakımda kaldım akut pankreatit oldum bilenler bilir...pankreas cok hassas bir organ ve cok zor tedavi olup bir ay sonra evime döndüm kızıma annem baktı eve döndüğümde ağrılarım decam ediyodu ama yinede kızımdan ayrılmadım...iki ay sonra yine ameliyat oldum ve safra kesemi komple aldılar....kaynanamınsa hastahaneye bana ziyarete geldiğinde ettiği laf şu """bi daha gelin alırken önce doktora götürcem bu ne böyle hastalıklı kız almışız "dedi...cok üzüldüm ama benim sucum degil ki bu.....ilk bebegim iki aylikken dustu bi ilac verdi doktor sonra ikizler 5.5. Aylikken erken dogum oldu yine ayni ilaci kullandim ve kizima hamileyken gene ayni ilaci kullandim düsük olmasın diye doktor mecbur veriyodu....o ilac bende taş yapmış ...son hamileliğimde ise kist vardı ve tehlikeli bölgedeydi ya hamile kalacaktım yada ameliyat olacaktım ...ameliyatta rahim hasar görebilirdi ve daha 27 yaşındayım bende bebek yapmayı tercih ettim...kızım küçük ama mecbur kaldım...ama küçük bebekte cok tatlı ablaları görseniz iyiki yapmışsın dersiniz....bugünler gececek elbet...eşim sabret diyo..sabrettim bakalım yarın ne olacak...

Bence eşinizi ailesine karşı yavaş yavaş isleyip düşman etmeye bakın yoksa cekeceginiz çok

Bir daha ki gelini kv nin ağzına...r emin ol senin yaptığını kimseden görmez kv ni elime verseler ben boğarım ya yemin ediyorum böyle kv leri okudukça eşimin ailesini iki kat daha fazla seviyorum

Üye girişi yapmadan dışardan okuyordum konuları ama sizin konuyu görünce dayanamadım
Ben de 16gün önce doğum yaptım, doğumdan önce eşim sordu hastane çıkışı annemlere gider kalır mıyız diye, yok dedim direkt kendi evimize gideceğiz. Kendi evimde annem ve görümcem olmasına rağmen loğusalığın özel durumundan zorlandım. Kv ye gitsem gül gb bakarlardı eminim ama o kalabalıkta loğusa loğusa olmazdı...

Canım benim, çok üzüldüm durumuna, sen çok naifsin, eşin üzülmesin diye resmen işkence çekiyorsun şu an ama yanlış yapıyorsun.

Kv ve diğerleri de insanlıktan nasibini almamış!

Lütfen eşini ara ve acıklı bir konuşma yap hatta dikişlerine birşey olduğunu acı çektiğini falan söyle, kurtul o evden...
Ay Allahım Nasıl fena oldum

İnsanın en çok desteğe ihtiyacı olduğu zamanlar bunlar...
Lütfen arkadaşım, kimse yaptığın iyilikleri görmez bi Allah razı olsun demez emin ol, hatta hata kusur arıyorlardır şimdi.
Sen sağlıklı ve iyi olacaksın ki bebişlerin iyi olsun ama böyle olmaz!

Kocana da diyecek laf bulamıyorum!!!!

Ben hastayken yada her kötü günümüzde kocamın ağzından en ufak bi öfleme olmadı hep bana destek oldu ...şimdi ise yine beni cok sevdiğini biliyorum ama annesine karşı birşeyde diyemiyor...bende eşimin üzülmesini istemediğimden ona bu zamana kadar hiç kötü birsey dememiştim ama bu akşam dedim...bana hak verdi ama""bu kadar kalmışın burda,onların gönĺünü kırmadan gidelim dedi...""" inş.gitmeyi başarırız ...ben 3 sene evlat hasretiyle yandım tutuştummm...şimdi tuvamda onlara **git öte ** bile demeden mutlu mesut yaşamak istiyorum...ama burda yavrularımla ilgilenemediğim için en cokta bunun için üzülüyorum...

En azından kv ye söyle, anne çok ağrım var ayağa kalkacak durumda değilim, yataktan çıkma, belki insafa gelir...

İçim parçalandı yaa. kusura bakma da kocan adam değilmiş. Sen ona emanetsin nasıl seni bu durumda bırakıyor ki. Kv de vicdan diye bir şey kalmamış. Sen de hizmet etme sadece çocuklarınla ilgilen niye yemek yapıp bulaşık yıkıyorsun anlamadım.

Yürüyün gidin evinize ne olur, Allahaşkına içim acıdı, bu kadar eziyete dur demenin lazımdı çoktan..
Gidin lütfen....

Bak güzel kardeşim sen ses çıkarmadikca onlar tepene binmeye devam eder, ben evlendikten üç sene sonra doğum yaptım o zamana kadar bile evlerine gittiğimde doğru düzgün bir iş yaptığım görülmemiştir sonrada kızım oldu Allah kv ve kp den razı olsun geç odana kızın la ilgilen siz gelmesenizde olur yeterki iyi olun dediler 5 aylık hamileydim ev taşıdık hiç bir ise elimi sürdürmediler. Sen ezdirmezssen kendini kıymetli olursun ablam eniştemin ailesine göre çok farklı biri onlarda liseyi bitirmek bile çok okumuş sayılıyor ablamla eniştem evlendi eşinin ailesine bir kez bile of dedigini duymadım kv si sürekli bir daha okumuş kız almam şehirli kız almam diyordu gitti köyden arabasını aldı küçük oğluna yemin ediyorum her gün küfür hergun kavga şimdi gördü dünya kaç bucak mis dinsizin hakkından imansız geliyor, iki çocuğunu düşün ve ezdirme kendini ben ikizlerinizi kaybettiğiniz de duyduğunuz lafı duysam bir daha evime adım atamazdi o lafı söyleyen kusura bakmasın bir insanın önce kendi kıymetli olacak ki başkaları da ona göre davransın

Tek sorun eşinde canım o seni önemsemezse kimse önemsemez acıdım vallahi durumuna

Bundan bi 5 - 10 sene sonra geriye donup baktiginizda "kocam uzulmesin" diye yaptiginiz seylere bakip oyle pisman olacaksiniz ki. Bak kocan hala anasinin uzulmesini dusunuyor lohusa karisinin degil artik kendinize gelin. Bu adam sizi dusunmuyor ki. "Tamam karicim sen rahatsizsan tabii ki gideriz" diyemiyor mu? Bu lafi diyecek basireti olmayanlar evlenmesin ya.

Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun, kv çok merhametsiz davranıyormuş.
Eşinizin size sahip çıkması şart

Derhal eşini ara çok hastayım çok fenayım annende sürekli yatıyor oda rahatsız kaldım çocuklarla ortada yetemiyorum sütüm gidicek çok korkuyorum de bayılacak givi oluyorum kusuyorum falan Allah ne verdiyse söyle işte gelip seni alsın hasta numarası yap. Alıp doktora bi gözük sonra kendi evine geç bi daha da gitme

yani.
koca ele iyi olup da bana acımazsa ne yapayım öyle kocayı?
"tamam hayatım, seni bu halinle bu kadar ezdilerse ben seni alır giderim. annemler de ne hata yaptıklarını düşünsünler" demesi gerekirken, "inşallah kimseyi kırmadan gideriz" diye dua edecek kadar aciz bırakan kocaya tüküreyim.

Aynen oyle. Anasi afedersin domuz kadar saglam ama karisi lohusa hala anam da anam diyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…