- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- Konu Sahibi leylimley11223344
Ne yaptin? Hala kv de misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh çok iyi yapmışsın rahatına bak şimdi kızcelerin ve eşinle beraberMerhaba arkadaşlar :) evet yüzüm gülüyor çünkü çiftliğe geri döndük kisura bakmayın bi saate kadar yazamadım evi topluyodum amca yerleştim...akşam sizden aldığım gazla eşime bi güzel acıtasyon yaptım..."ağrım var dinlenemiyorum annende sürekli benden iş bekliyo kızımıda sürekli ağlatıyo artık dayanamıcam çiftliğe gelmeme izin vermiyolarsa bende anneme gideyim " dedim...oda annesiyle konuştü ...**ben zorluk cekiyorum anne leyla gelsin en azından bi çay yapar yemek yapar ven artık uğraşamıyorum **dedi..tabi kaynanam oğluna kıyabilir mi? Tamam al kaŕını barii dedi...ama sabah suratını görecektiniz ...ohh kurtuldum ondan bide arkamdan diyoki sık sık kontrole gelcem sobayı güzel yak ...şimdi yuvamda iki kızım ve kocamla birlikteyim cok şükür :) sobamıda yaktım üstüne çayda koydum ...destekleriniz icin cok tesekkür ederim...bana güç verdiniz :) bende size kızçelerimin bi resmini yollayım :)
Yerim ben onlari ne tatlilar masallah valla siz mutlu olunca bende oldum bi cay da kendim ictim keyifle oyle ayri gayri olurmu hic kaynanana laf verme orda evvel Allah sen yetisirsin esinede cocuklarinada bi uyarim var sobaya dikkat etsin cocuklarin sobanin ustunde su olur yanasirlar falan soylemeden icim rahat etmicek Allahim huzurunuzu daim etsin esinle guzel guzel bebisletini buyut insallahMerhaba arkadaşlar :) evet yüzüm gülüyor çünkü çiftliğe geri döndük kisura bakmayın bi saate kadar yazamadım evi topluyodum amca yerleştim...akşam sizden aldığım gazla eşime bi güzel acıtasyon yaptım..."ağrım var dinlenemiyorum annende sürekli benden iş bekliyo kızımıda sürekli ağlatıyo artık dayanamıcam çiftliğe gelmeme izin vermiyolarsa bende anneme gideyim " dedim...oda annesiyle konuştü ...**ben zorluk cekiyorum anne leyla gelsin en azından bi çay yapar yemek yapar ven artık uğraşamıyorum **dedi..tabi kaynanam oğluna kıyabilir mi? Tamam al kaŕını barii dedi...ama sabah suratını görecektiniz ...ohh kurtuldum ondan bide arkamdan diyoki sık sık kontrole gelcem sobayı güzel yak ...şimdi yuvamda iki kızım ve kocamla birlikteyim cok şükür :) sobamıda yaktım üstüne çayda koydum ...destekleriniz icin cok tesekkür ederim...bana güç verdiniz :) bende size kızçelerimin bi resmini yollayım :)
Merhaba arkadaşlar :) evet yüzüm gülüyor çünkü çiftliğe geri döndük kisura bakmayın bi saate kadar yazamadım evi topluyodum amca yerleştim...akşam sizden aldığım gazla eşime bi güzel acıtasyon yaptım..."ağrım var dinlenemiyorum annende sürekli benden iş bekliyo kızımıda sürekli ağlatıyo artık dayanamıcam çiftliğe gelmeme izin vermiyolarsa bende anneme gideyim " dedim...oda annesiyle konuştü ...**ben zorluk cekiyorum anne leyla gelsin en azından bi çay yapar yemek yapar ven artık uğraşamıyorum **dedi..tabi kaynanam oğluna kıyabilir mi? Tamam al kaŕını barii dedi...ama sabah suratını görecektiniz ...ohh kurtuldum ondan bide arkamdan diyoki sık sık kontrole gelcem sobayı güzel yak ...şimdi yuvamda iki kızım ve kocamla birlikteyim cok şükür :) sobamıda yaktım üstüne çayda koydum ...destekleriniz icin cok tesekkür ederim...bana güç verdiniz :) bende size kızçelerimin bi resmini yollayım :)
Merhaba arkadaşlar :) evet yüzüm gülüyor çünkü çiftliğe geri döndük kisura bakmayın bi saate kadar yazamadım evi topluyodum amca yerleştim...akşam sizden aldığım gazla eşime bi güzel acıtasyon yaptım..."ağrım var dinlenemiyorum annende sürekli benden iş bekliyo kızımıda sürekli ağlatıyo artık dayanamıcam çiftliğe gelmeme izin vermiyolarsa bende anneme gideyim " dedim...oda annesiyle konuştü ...**ben zorluk cekiyorum anne leyla gelsin en azından bi çay yapar yemek yapar ven artık uğraşamıyorum **dedi..tabi kaynanam oğluna kıyabilir mi? Tamam al kaŕını barii dedi...ama sabah suratını görecektiniz ...ohh kurtuldum ondan bide arkamdan diyoki sık sık kontrole gelcem sobayı güzel yak ...şimdi yuvamda iki kızım ve kocamla birlikteyim cok şükür :) sobamıda yaktım üstüne çayda koydum ...destekleriniz icin cok tesekkür ederim...bana güç verdiniz :) bende size kızçelerimin bi resmini yollayım :)