- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- Konu Sahibi leylimley11223344
Valla mazime döndüm. İlk hamileliğim ilk doğumum ve kv zulmu... sonuç antidepresanlık ben!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git bacım git. Valla yanımda olsan bağrıma basıcam. Seni çok iyi anlıyorum.Hepinize derdime ortak oldugunuz icin tesekkür ederim arkadaşlar...yazdıklarınızda okadar haklısınız ki hatta biriniz aciz demiş evet bende kendimi öyle hissediyorum güçlü olmak istiyorum ama kaynanama cevap veremiyorum...kızımla hiç ilgelenmediği gibi bide onun zıttına gidip sürekli ağlatıyo...neymiş ben cocugu yabani yetiştirmişim hiç şakadan anlamıyomuş.....1.5 yaşindaki cocuk şakadan ne kadar anlayabilir acaba ? Bu kadın varyaaaa ahhh ahh bana neler etmişte sırf kocamın hatrına halaa yüzüne gülüyorum 2013 haziran ayında ikiz bebeklere hamileydim ...çiftliğe hergün bi akrabasını getirirdi bide haber vermeden gelip" gelin bize ızgara yapacak " derdi..hergün hergün .....anam ağladı ...5.5 aylıkken erken doğum yaptım ve maalesef bebeklerimi kaybettik...sonra bana dediği ilk laf ne oldu biliyomusunuz """ikizler senin yüzünden öldü,herkeze söyledin nazar ettiler"""" dedi...kendime gelemedim ...bende saf gibi hep kendimi sucladım ama birgün olsun ben hamileyken kaynanam bana acımadı hep ayak üstü kaldım...bu akşam eşim geldi** biz yarın çiftliğe taşınalım *** dedi...kaynanamın suratı görecektiniz....^^bu aradı seni dimi^^ dedi....hayır anne ben perişan oldum olrda tek başıma ...karım gelse bi çay yapsa yeter ...dedi...kaynanamda
.yok olmaz hasta edersiniz cocukları diyo halaaaaa.... yav kadın 1.5 yaşındaki kızım bu zamana kadar ciftlikte bakmadım mı ben hiç hasta olmadı aksine temiz mis gibi hava gül gibide baktım kızıma şimdi bebegede bakarim ne olacak diyemedim tabi...ama kocama dedim ne olursa olsun yarın gidelim dedim....ağladım ...bakalım yarın ne olacak eger goturmezse annemi arıyacam...tabi ona bunları diyemem...kücük kaynım hasta dicem bebeklere gececek diye korkuyorum gezmeye diye gelin bende sizle geleyim dicem ...kaynanamı gördükçe bogasım geliyo....1 gün daha duramam burda...
Siz kimseye birşey söylemezseniz olan size ve iki yavrunuza olacak,onlar hiçbişi hatırlamayacak siz seneler geçse de bu günleri unutamayacsksınız
Bence en iyi yer annemizin yanı
Çiftlikte de olmaz 2 küçük çocukla
Hepinize derdime ortak oldugunuz icin tesekkür ederim arkadaşlar...yazdıklarınızda okadar haklısınız ki hatta biriniz aciz demiş evet bende kendimi öyle hissediyorum güçlü olmak istiyorum ama kaynanama cevap veremiyorum...kızımla hiç ilgelenmediği gibi bide onun zıttına gidip sürekli ağlatıyo...neymiş ben cocugu yabani yetiştirmişim hiç şakadan anlamıyomuş.....1.5 yaşindaki cocuk şakadan ne kadar anlayabilir acaba ? Bu kadın varyaaaa ahhh ahh bana neler etmişte sırf kocamın hatrına halaa yüzüne gülüyorum 2013 haziran ayında ikiz bebeklere hamileydim ...çiftliğe hergün bi akrabasını getirirdi bide haber vermeden gelip" gelin bize ızgara yapacak " derdi..hergün hergün .....anam ağladı ...5.5 aylıkken erken doğum yaptım ve maalesef bebeklerimi kaybettik...sonra bana dediği ilk laf ne oldu biliyomusunuz """ikizler senin yüzünden öldü,herkeze söyledin nazar ettiler"""" dedi...kendime gelemedim ...bende saf gibi hep kendimi sucladım ama birgün olsun ben hamileyken kaynanam bana acımadı hep ayak üstü kaldım...bu akşam eşim geldi** biz yarın çiftliğe taşınalım *** dedi...kaynanamın suratı görecektiniz....^^bu aradı seni dimi^^ dedi....hayır anne ben perişan oldum olrda tek başıma ...karım gelse bi çay yapsa yeter ...dedi...kaynanamda
.yok olmaz hasta edersiniz cocukları diyo halaaaaa.... yav kadın 1.5 yaşındaki kızım bu zamana kadar ciftlikte bakmadım mı ben hiç hasta olmadı aksine temiz mis gibi hava gül gibide baktım kızıma şimdi bebegede bakarim ne olacak diyemedim tabi...ama kocama dedim ne olursa olsun yarın gidelim dedim....ağladım ...bakalım yarın ne olacak eger goturmezse annemi arıyacam...tabi ona bunları diyemem...kücük kaynım hasta dicem bebeklere gececek diye korkuyorum gezmeye diye gelin bende sizle geleyim dicem ...kaynanamı gördükçe bogasım geliyo....1 gün daha duramam burda...
Bir daha ki gelini kv nin ağzına...r emin ol senin yaptığını kimseden görmez kv ni elime verseler ben boğarım ya yemin ediyorum böyle kv leri okudukça eşimin ailesini iki kat daha fazla seviyorumBen bakarım çocuklarıma ...kocamada bakarım bu zamana kadar baktım yine bakarım...kızım 2.5 aylıkken safra kesemde taş varmış o safra keseme düşmüş ve orda pankreasım enfeksiyon kapmış acil ameliyat oldum ve 18 gün yoğun bakımda kaldım akut pankreatit oldum bilenler bilir...pankreas cok hassas bir organ ve cok zor tedavi olup bir ay sonra evime döndüm kızıma annem baktı eve döndüğümde ağrılarım decam ediyodu ama yinede kızımdan ayrılmadım...iki ay sonra yine ameliyat oldum ve safra kesemi komple aldılar....kaynanamınsa hastahaneye bana ziyarete geldiğinde ettiği laf şu """bi daha gelin alırken önce doktora götürcem bu ne böyle hastalıklı kız almışız "dedi...cok üzüldüm ama benim sucum degil ki bu.....ilk bebegim iki aylikken dustu bi ilac verdi doktor sonra ikizler 5.5. Aylikken erken dogum oldu yine ayni ilaci kullandim ve kizima hamileyken gene ayni ilaci kullandim düsük olmasın diye doktor mecbur veriyodu....o ilac bende taş yapmış ...son hamileliğimde ise kist vardı ve tehlikeli bölgedeydi ya hamile kalacaktım yada ameliyat olacaktım ...ameliyatta rahim hasar görebilirdi ve daha 27 yaşındayım bende bebek yapmayı tercih ettim...kızım küçük ama mecbur kaldım...ama küçük bebekte cok tatlı ablaları görseniz iyiki yapmışsın dersiniz....bugünler gececek elbet...eşim sabret diyo..sabrettim bakalım yarın ne olacak...
Üye girişi yapmadan dışardan okuyordum konuları ama sizin konuyu görünce dayanamadımBen bakarım çocuklarıma ...kocamada bakarım bu zamana kadar baktım yine bakarım...kızım 2.5 aylıkken safra kesemde taş varmış o safra keseme düşmüş ve orda pankreasım enfeksiyon kapmış acil ameliyat oldum ve 18 gün yoğun bakımda kaldım akut pankreatit oldum bilenler bilir...pankreas cok hassas bir organ ve cok zor tedavi olup bir ay sonra evime döndüm kızıma annem baktı eve döndüğümde ağrılarım decam ediyodu ama yinede kızımdan ayrılmadım...iki ay sonra yine ameliyat oldum ve safra kesemi komple aldılar....kaynanamınsa hastahaneye bana ziyarete geldiğinde ettiği laf şu """bi daha gelin alırken önce doktora götürcem bu ne böyle hastalıklı kız almışız "dedi...cok üzüldüm ama benim sucum degil ki bu.....ilk bebegim iki aylikken dustu bi ilac verdi doktor sonra ikizler 5.5. Aylikken erken dogum oldu yine ayni ilaci kullandim ve kizima hamileyken gene ayni ilaci kullandim düsük olmasın diye doktor mecbur veriyodu....o ilac bende taş yapmış ...son hamileliğimde ise kist vardı ve tehlikeli bölgedeydi ya hamile kalacaktım yada ameliyat olacaktım ...ameliyatta rahim hasar görebilirdi ve daha 27 yaşındayım bende bebek yapmayı tercih ettim...kızım küçük ama mecbur kaldım...ama küçük bebekte cok tatlı ablaları görseniz iyiki yapmışsın dersiniz....bugünler gececek elbet...eşim sabret diyo..sabrettim bakalım yarın ne olacak...
En azından kv ye söyle, anne çok ağrım var ayağa kalkacak durumda değilim, yataktan çıkma, belki insafa gelir...Ben hastayken yada her kötü günümüzde kocamın ağzından en ufak bi öfleme olmadı hep bana destek oldu ...şimdi ise yine beni cok sevdiğini biliyorum ama annesine karşı birşeyde diyemiyor...bende eşimin üzülmesini istemediğimden ona bu zamana kadar hiç kötü birsey dememiştim ama bu akşam dedim...bana hak verdi ama""bu kadar kalmışın burda,onların gönĺünü kırmadan gidelim dedi...""" inş.gitmeyi başarırız ...ben 3 sene evlat hasretiyle yandım tutuştummm...şimdi tuvamda onlara **git öte ** bile demeden mutlu mesut yaşamak istiyorum...ama burda yavrularımla ilgilenemediğim için en cokta bunun için üzülüyorum...
Bak güzel kardeşim sen ses çıkarmadikca onlar tepene binmeye devam eder, ben evlendikten üç sene sonra doğum yaptım o zamana kadar bile evlerine gittiğimde doğru düzgün bir iş yaptığım görülmemiştir sonrada kızım oldu Allah kv ve kp den razı olsun geç odana kızın la ilgilen siz gelmesenizde olur yeterki iyi olun dediler 5 aylık hamileydim ev taşıdık hiç bir ise elimi sürdürmediler. Sen ezdirmezssen kendini kıymetli olursun ablam eniştemin ailesine göre çok farklı biri onlarda liseyi bitirmek bile çok okumuş sayılıyor ablamla eniştem evlendi eşinin ailesine bir kez bile of dedigini duymadım kv si sürekli bir daha okumuş kız almam şehirli kız almam diyordu gitti köyden arabasını aldı küçük oğluna yemin ediyorum her gün küfür hergun kavga şimdi gördü dünya kaç bucak mis dinsizin hakkından imansız geliyor, iki çocuğunu düşün ve ezdirme kendini ben ikizlerinizi kaybettiğiniz de duyduğunuz lafı duysam bir daha evime adım atamazdi o lafı söyleyen kusura bakmasın bir insanın önce kendi kıymetli olacak ki başkaları da ona göre davransınBen hastayken yada her kötü günümüzde kocamın ağzından en ufak bi öfleme olmadı hep bana destek oldu ...şimdi ise yine beni cok sevdiğini biliyorum ama annesine karşı birşeyde diyemiyor...bende eşimin üzülmesini istemediğimden ona bu zamana kadar hiç kötü birsey dememiştim ama bu akşam dedim...bana hak verdi ama""bu kadar kalmışın burda,onların gönĺünü kırmadan gidelim dedi...""" inş.gitmeyi başarırız ...ben 3 sene evlat hasretiyle yandım tutuştummm...şimdi tuvamda onlara **git öte ** bile demeden mutlu mesut yaşamak istiyorum...ama burda yavrularımla ilgilenemediğim için en cokta bunun için üzülüyorum...
Tek sorun eşinde canım o seni önemsemezse kimse önemsemez acıdım vallahi durumunaMerhaba arkadaşlar...bu yazıyı yazarken bile şu anda 1.5 yaşındaki kızımı ayağımda sallıyorum ve 9 gün önce doğum yaptım...bizim tavuk çiftliğimiz var normalde kaynanamların alt katında evimiz olmasına rahmen evimize yarım saat uzaklıktaki çiftlikte kalıyordum...sırf eşim hergün gel git uğraşmasın yorulmasın diye...doğum sonrası ben yine çiftlikte kalmayı planlıyordum ama kaynanam onlarda kalmam için çok ısrar etti ...el alem ne der işte orda yalnız başına olmaz bana gülerler illakide bizde kalacaksın dedi..bende bari kendi evimde kalayım dedim ama olmaz senin evinde soba yok boşuna soba almayalim bizde kal dedi...kaynanamlarin evi dogal gazli....aslında benim annemde cok ısrar etti ama eşim annesine ayıp olur diye annemlerde kalmama izin vermedi...bende gönlü olsun diye kabul ettim...neyse normal doğum yaptım cok şükür 2. Doğumum daha kolay oldu ama ne kadarda kolay olsa dogum sonuçta ....yırtıklarım oldu ve tabiki dikişlerim...afedersiniz ama totomun üstüne zor oturuyordum ....bi gün hastahanede kaldım eve geldigimde kızımın hali perisandı onu öyle görünce ilk şoku yaşadım zaten altıda pişik olmuş ...bas bas bağırıyodu..hemen onu temizledim uyuttum...kaynanamın yanina yatirdim ..bu arada biz geldikten 5 dakka sonra kaynanam başım agırıyo dedi yattı ....bütün gece bebek uyumadı onunla uğraştım kaynanam duydu ama hiç bakmaya gelmedi...neyseki sabaha karşı bebek tam uyuduki kapı açıldı saat 6.30 kaynanam kızın seni istiyo dedi kızımı odaya attı gitti .....ŞOK oldum..oysaki uyanınca yat kızım dese geri uyuyacaktı...neyse ertesi gün oldu kahvaltıya oturduk ...çayı biten bardağı önüme koyuyo mecbur kalkıp dolduruyorum...zaten zor oturup kalkıyorum bide kızım mızmız yapıyo ....kucağımda onla dolaşıyorum...sonra bebek ağladı ben emzirmeye gittim geldigimde sofrayı kaldırmış bulaşıklar tezgahta duruyodu,kendiside gitmiş yatmış ...napayım mecbur bulaşıkları yıkadım...kızımın karnını doyurdum..bu arada evde kaynanam....kayınpederim...eşimin dedesi ...iki tanede kaynım var yani bırakın pijama giymeyi tülbentimi geriye bile bağlayamıyordum....her tuvalete çıkışım zaten işkence ...kızım kapıda ağlıyo kaynanam duymamazlıktan geliyo....yani kısaca ne kızımla ne bebekle nede benle ilgilenmedi...hep hasta hep başı ağırıyo diye yatıyo ...evin işini yemeği temizligi ben yapıyorum bide 2 çocukla uğraşıyorum sütüm daha tam gelmedi ....dogum yaptığıma bile sevinemiyorum....hep ağlayasım var...eşimin eve gelesine kaynanam izin vermiyo...boşuna mazot yakmasinmış ....3 gündür onuda görmedim...bi odanın içinde hapis gibiyim...evin hizmetcisi gibi hissediyorum kendimi..kimse bana acımıyo...annemler üzülmesin diye hiçbirsey diyemiyorum...desem biliyorum cok kızacak ama annem tansiyon hastası onu üzmek istemiyorum...ciftlige gitmek istedigimi söyledim kaç kere.... her defasında orası soguk hasta edersin cocukları diyo...ama geçen kış kızım hic hasta olmadı...ben iki yavrumada bakarım kendimede bakarım en azından eşim yanımda olur....evin içinde rahat olurum..bebegimi istedigim gibi emziririm istedigim saatte uyurum...ama burda onların yanında hep oturmak zorundayım sabahta erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıyorum...cok yorgunum...bunalımdayim....eşimde sesini çıkaramıyo ...annesinin gönlü olsunmuş...ama nereye kadar böyle devam edecek ...ne yapayım bilmiyorum....
Ben hastayken yada her kötü günümüzde kocamın ağzından en ufak bi öfleme olmadı hep bana destek oldu ...şimdi ise yine beni cok sevdiğini biliyorum ama annesine karşı birşeyde diyemiyor...bende eşimin üzülmesini istemediğimden ona bu zamana kadar hiç kötü birsey dememiştim ama bu akşam dedim...bana hak verdi ama""bu kadar kalmışın burda,onların gönĺünü kırmadan gidelim dedi...""" inş.gitmeyi başarırız ...ben 3 sene evlat hasretiyle yandım tutuştummm...şimdi tuvamda onlara **git öte ** bile demeden mutlu mesut yaşamak istiyorum...ama burda yavrularımla ilgilenemediğim için en cokta bunun için üzülüyorum...
yani.Bundan bi 5 - 10 sene sonra geriye donup baktiginizda "kocam uzulmesin" diye yaptiginiz seylere bakip oyle pisman olacaksiniz ki. Bak kocan hala anasinin uzulmesini dusunuyor lohusa karisinin degil artik kendinize gelin. Bu adam sizi dusunmuyor ki. "Tamam karicim sen rahatsizsan tabii ki gideriz" diyemiyor mu? Bu lafi diyecek basireti olmayanlar evlenmesin ya.
yani.
koca ele iyi olup da bana acımazsa ne yapayım öyle kocayı?
"tamam hayatım, seni bu halinle bu kadar ezdilerse ben seni alır giderim. annemler de ne hata yaptıklarını düşünsünler" demesi gerekirken, "inşallah kimseyi kırmadan gideriz" diye dua edecek kadar aciz bırakan kocaya tüküreyim.