banada yazık...

Ay vallahi doğum yaparsam kaynanam gelecekse gelmesin yalnız olayım daha iyi.
İnsana eziyet resmen bu ne, nasıl dayanıyorsunuz?

Eşinizi çağırın ve giderken siz de onunla gidin.
Bebeğinizin keyfini çıkarmanız gereken zamanda sizi uğraştırdıkları şeylere bakın.

Allah kolaylik versin. Çok üzüldüm sizin yerinize kendimi koydumda bu sessiz halimle herkesi haslardim bi güzel. Az yesinler de hizmetçi tutsunlar. Elalem umurunuzda olmasın siz kendinize acimzsaniz kimse size acimaz. Aglarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşa dememisler. Kendi evinize gidin. Anneniz ziyarete gelir muhakkak kendi evinizde. En azından 4,5 gün prenses gibi yaşatır sizi.

Kocanızla konuşun çocukları özledim diye gelsin toplanın gidin vicdansızlık böyle oluyor demekki
Ne derlerse desinler sen kendi kararlarını verebilecek yaştasın hiç arkana bile bakma duyma onları
Canim öncelikle kusura bakma soyleyeceklerime. Kendinizi bu duruma siz dusurmussunuz. Yazık değil mi size? Siz hala eşime saygı diyorsunuz. Peki siz size saygı nerde. Insanlar bu kadar katilasmissa eğer lütfen bir zahmet sizde katilasin. Ki haklı olarak alın çocuklarınızı evinize gidin. Sizin yaptığınız acizliktir. Biraz hakkınızı savunun güçlü olun. Ben aciz ve haklarını savunmayan hiçbir kadını sevmem. Kadın dediğin her zaman dik güçlü olacak. Ben kendini savunan kadinlara hayranım.

ay arkadaşlar ilk sayfayı okudum, baktım 5 sayfa olmuş, hıh dedim, arkadaşlar konu sahibini ikna edip ya annesine ya kocasının yanına göndermişlerdir diye.
ama sanırım olmamış...

çoküzüldüm ya, ben bu yeni annelere hiç kıyamıyorum. o yüzden çok kızacağım bu konuda sakin yanıt vermeye çalışıcam. umarım faydalı önerilerde bulunabilirim.

paranız var mı?
varsa hiç durmayın, hazırlanın, atlayın bir taksiye, en yakın kimse ona gidin, anneniz mi eşiniz mi.

yoksa da arayın gelip sizi alsınlar, siz de o arada hazırlanın.
konuyu bana da yazık diye açmışsınız amaaaa,
asıl o çocuklara yazık. biri süt bekler, diğeri hizmet bekler.
ama annecikleri öküzlere hizmet eder. öküzler, resmen öküzler. öküz oğlu öküzler...

Allasen al çocuklarını ya annene git ya kendi evine git .
Maksat sana yardımcı olmak değil manayla kendine hizmet ettirmek .
Anasının gönlü olsun diye sen lohusa halinle hizmet etmek zorunda mısın ?
Valla tüm sinirim tepeme çıktı .

Kaynanam kayınpederim cok asabi ve oteriter insanlar eşimede kızamıyorum gelse onuda benide azarlae çünkü hatta bana daha cok kızar sen mi çağırdın diye....
Tamam madem kızarlar gitmene sende yemek mi yediniz al bebeğini çekil odana hemen .
Elini sürme bulaşıklar mı var yıkama
Sonucta kaynananın evi misafir gelse sana lohusa kadına mana bulacak değiller .
Bırak dağınık kalsın sen bebek durmuyo de çok kötüyüm acayip ağrım var de uzan , yat .
Kısasa kısas yap .

eşoncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin eşinizin gelmesine kv izin vermiyorsa ve elinizde annesinin sözünü dinleyip sizi ve çocukları görmeye gelmiyorsa ben tek çareyi annenizi çağırmakts görüyorum. Eşinize söylediniz mi bana burda hiç yardımcı olmuyorlar aksine ben onların işini yapıyorum diye.

Bence asıl buraya yorum yapan ve üzülen bizlere yazık. Kendime o kadar dert ettim ki konuyu takipe aldım. Hanimefendi girmis mi kk ya diye profiline girdim başka konulara dalmis onlari okuyo nezaketen bir yorum bile yapmamis buraya. Herkes kendine yapar biz niye bu kadar dert ettiysek kendimize

Evlendikten sonra ilk anladigim aci tecrube , insan sadece esiyle degil ailesiylede evleniyor gercekten aile es kadar onemli okurken oyle etkilendim kanima dokunduki dogum yapan bi gelinine bakmiyor yardim etmiyor hizmet bekliyor e madem oyle birak kizcaguz anasinda kalsin ama yok o zaman kime gisteris yapcao boyle sinsi vicdansiz merhametsiz insanlar allahindan bulsunlar allahta gorsun sorsun!! Ay cok sinirlendim ve uzuldum

Ay suna bak ya sunu insan dusmanina yapmaz dogum yapmak olumun yarisidir deler kadin resmen gelini dusman bellemis allah boyle kotu kalpli vicdansiz insanlari alsin yaa valla alsinda dunya bi pislikten kurtulsun yanina kalmaz insallah allah cikarsinnn

Başlarım anasının gücüne.... anası seni düşündüğü için değil kendini düşündüğü için çağırmış. Bedavadan hizmetçi. Kocan da pısırık. Çantanı hazırla doğru evine git. Bu şekilde kafayı tırlatmana az kalmış.

Valla hem kendi kv dem hem de burdaki gariban kadınların kv de ile ilgili konularını okuyunca amma psikopata bağlıyorum he.

Yüz verip alttan alma. Gidemiyorsan o evden sen hastayım de yat devir poponu. Bu ne ya. Sinirlendim bakkkk!!!

Hepinize derdime ortak oldugunuz icin tesekkür ederim arkadaşlar...yazdıklarınızda okadar haklısınız ki hatta biriniz aciz demiş evet bende kendimi öyle hissediyorum güçlü olmak istiyorum ama kaynanama cevap veremiyorum...kızımla hiç ilgelenmediği gibi bide onun zıttına gidip sürekli ağlatıyo...neymiş ben cocugu yabani yetiştirmişim hiç şakadan anlamıyomuş.....1.5 yaşindaki cocuk şakadan ne kadar anlayabilir acaba ? Bu kadın varyaaaa ahhh ahh bana neler etmişte sırf kocamın hatrına halaa yüzüne gülüyorum 2013 haziran ayında ikiz bebeklere hamileydim ...çiftliğe hergün bi akrabasını getirirdi bide haber vermeden gelip" gelin bize ızgara yapacak " derdi..hergün hergün .....anam ağladı ...5.5 aylıkken erken doğum yaptım ve maalesef bebeklerimi kaybettik...sonra bana dediği ilk laf ne oldu biliyomusunuz """ikizler senin yüzünden öldü,herkeze söyledin nazar ettiler"""" dedi...kendime gelemedim ...bende saf gibi hep kendimi sucladım ama birgün olsun ben hamileyken kaynanam bana acımadı hep ayak üstü kaldım...bu akşam eşim geldi** biz yarın çiftliğe taşınalım *** dedi...kaynanamın suratı görecektiniz....^^bu aradı seni dimi^^ dedi....hayır anne ben perişan oldum olrda tek başıma ...karım gelse bi çay yapsa yeter ...dedi...kaynanamda
.yok olmaz hasta edersiniz cocukları diyo halaaaaa.... yav kadın 1.5 yaşındaki kızım bu zamana kadar ciftlikte bakmadım mı ben hiç hasta olmadı aksine temiz mis gibi hava gül gibide baktım kızıma şimdi bebegede bakarim ne olacak diyemedim tabi...ama kocama dedim ne olursa olsun yarın gidelim dedim....ağladım ...bakalım yarın ne olacak eger goturmezse annemi arıyacam...tabi ona bunları diyemem...kücük kaynım hasta dicem bebeklere gececek diye korkuyorum gezmeye diye gelin bende sizle geleyim dicem ...kaynanamı gördükçe bogasım geliyo....1 gün daha duramam burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…