Bana yardım edin nolursunuz !

ortada evlilik namına birşey kalmamış saygı sevgi yok sen haklılığı soruyorsun
şiddet üstü kapatılamaz bir eylem küçük büyük bedenen veya sözlü affı yok
haklılığına gelince iyi dayanmışsın bile
artık zararının bukadarından dön kurtul

Tabi ki bebeğimiz oldu ne demek? Bir yılı dolduran evliliklere gökten bebek geliyor zorla evine yerleşiyor. Ne demek tabi ki yahu korun çocuk yapma seni döven adamdan.

Kuytu tenha mekanlarda evde ve arabada asla bir araya gelmeyin.
Ne yapacağı belli olmaz bu pisliğin, davamda haklı mıyım diye sormana şaşkınım.
Sakın geri dönme artık sakınnnnn. Hiç bir konuya bu kadar net yazmam ama sakın...
O babanın ellerinden öperim ben...

Boşanın hiçbir şekilde geri adım atmayın. Tabii ki bebeğimiz oldu ne demek onu anlamadım. 1 yillık evlilik cok fazla bir zaman değil. Keşke korunsaydiniz Ben de 1 yıllık evliyim bebeğim yok.

Öyle yapacağım artık teşekkürler

Boşanın hiçbir şekilde geri adım atmayın. Tabii ki bebeğimiz oldu ne demek onu anlamadım. 1 yillık evlilik cok fazla bir zaman değil. Keşke korunsaydiniz Ben de 1 yıllık evliyim bebeğim yok.
Keşke ama başlarda herşey cok güzeldi böyle olacağını tahmin dahi edemedim
yokkk kesin bittii

Tabikide bosanmakla haklisiniz oadamdan hic biseu olmaz bundan sonraki hayatiniza cocugunuzla bakin annenizin babanizinda kiymetini iyi bilin bence. Ne olursa olsun her zaman yaninizdalarmis

Evet böyle konular için klasik bir lafım var
Herkes gerçekten kendine layık gördüğünü yaşıyor

Çok haklısınız beni yedi bitirdi bu adam bu sabahta hayatımı mahvettibiz diye mesaj atıyor

Konunun tamamını okumadım daha doğrusu okuyamadım.
Hem karman çorman hem de yüreğim kaldırmadı.
Bununla birlikte sizi ve eski konularınızı çok iyi hatırlıyorum.
Eşinize geri dönmenize inanamıyorum.
Kesinlikle sağlıklı düşünemiyorsunuz lütfen psikolojik destek alın.
Konunuza yorum yapmayacağım çünkü sözün bittiği yerdeyiz.

Çok haklısınız beni yedi bitirdi bu adam bu sabahta hayatımı mahvettibiz diye mesaj atıyor
Sende bıraktığı hasarlar ailene yaptıkları peki
Kendi yaptıklarını kabullenmicek kadar bencil biri oyüzden düzelmez bu kişi hata kendisi oyüzden kendinde arama bırak geride o insanı
Çocuğunun da sana ihtiyacı var sağlıklı bir anneye ve sevgine
Herşey inşallah çok güzel olur senin için
Ve psikologa git destek al ayıp şeyler değil bilakis kendini iyi hissedersin kendin için iyi adımlar at sen kadınsın güçlü ol ve herşeye yeniden başlayabilirsin

Size sadece kendiniz yardım edebilir siniz?Gün geçtikçe işler daha da sarpa sarıyor.Ailenizi de,kendinizi de daha fazla yorup,üzmeyin derim.Eşiniz değişsin diye boşa ümide kapılmışsınız.Bilmem bu sefer burada yazılan çizilenlere kulak asar mısınız?Ama,ömrünüzü ve gençliğinizi boşa tüketmeyin derim.

Alacağım kurtulacağım bu illetten inanın sağlığım gitti ..

Aynen öyle artık yeni bi sayfa açmam gerek denedim olmadı

İnşallah her şey çok güzel olur

13 ayda bunları yaşamışsınız, bu adama 13 yıl katlanabilir misiniz? Haklı mıyım diye soruyorsunuz birde. Ayrılma kararı almakta geç bile kalmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…