Bana yardım edin nolursunuz !

Bak alıntıda mini bi özet var, sence haklı mısın?
Çok bile dayanmışsın, ailenide bu adamla ve ailesiyle muhattap etmişsin. Sana da, bebeğine de, ailene de yazık. Kurtulun bu adamdan
Annesi sana nasıl böyle bir cümle kurar
“Tanımadığın adamın altına yatmak”
Yuh diyorum

Bu arada TABİİ Kİ bir bebeğimiz oldu ne demek yahu? Evlenince bir yıl içinde gökten otomatik olarak bebek mi iniyor?

Hemen bebek yapmak zorunda değildiniz ilişkiniz yeterince oturmadan. Ya da baktınız kocanızdan size eş olmayacak gökten otomatik inen bebeğinizin elinde bir de sihirli değnek olacak sandınız.

Konunuzda tek haklı babanız ve bebeğiniz kusura bakmayın.

Aileler keşke çocuklarını seçebilseler. Su yolu yapmışsınız gidip gelmeyi, ailenize üzüldüm sizi atsa atamaz satsa satamazlar atasözü duruma
tam uymuş.

Bu adam silahla size kapı açıp korkudan kardeşinizin ,annenizin ve sizin arkanıza bakmadan can havliyle kaçtığınız adam..

Beni öldürür korkusu ile eve çıkamayıp arabada beklediğiniz ve "bi şey yapmadı" dediginiz adam...

Acildeki hekimden " eve gidersem beni öldürür. Bana yatış verin" diye korkudan gidecek yer bulamadığın adam.. ki o zaman da hastaneye sarhoş gelmişti.

Yapmayın Allah aşkına.. konularınız beni i kadar etkilemişti ki hic unutamıyorum sizi. Benim bile asabım bozuldu.

Senin yolun yol değil.

Bu adam manyak. Öldürecek seni ve aileni.

Haklı haksız davasını bırak. Yakani kurtarmaya bak.

Haklısınız doğumda ben doğuma ben çağırmadım çünkü beni hiç arayıp sormadı

Bebek yapinca duzelir diye umdum diyorsun birde... yemin ederim bazen bu forumda okudugum konular fake olsun diye dua ediyorum.
Bebek yapınca demiyorum ortada çocuk olduğu için teKrardan Bu evliliğe şans verniştim

Hatırladınuz beni ve hiçbirini de kabul etmiyor her birine de cevabı var . Ben bana yapılan kötülüğü unutan biriyim zamanla bana iyi davransın yetiyor ama neler yaşamışım nasıl psikolojimi bozmuş . Ablasını eve almamakta haklı değil miyim ? Bu yüzden eve gitmemekte haklı değil miyim?

Yanlıs anlasıldı sanırım biz ayrıydık bebek doğduğunda ortada bir cocuk var diye geri döndüm babasız büyümesin diye ama babalı büyüyecek bir ortamda olmayınca olaylar bu duruma kadar geldi

Bebek yaptığımız zaman en iyi olduğumuz zamandı o zamanlar biri bana bunu dese olacaklardan bahsetse asla inanmazdım. İşim her şeyim benden kaynaklı olduğunu düşünüyor benim ailemi tercih ettiğimi

Evet kullandı ve eşime bunu söylediğimde ne var bunda diyordu .

Biz evlendik hemen cocuk oldu yani en iyi zamanlarımızdı sonra baktım het şey. Cok kötüye gidiyor aldırmayı bile düşündüm ama kıyamadım yapamazdım.

Eşim diyebiliyorsun hala, bu işkenceye karşın ilginçsin. Boşan tabi. Ailen yanında onlar art niyeti olmayan meleklerimiz. Kurtul bu hayattan

Bir an önce kurtarin kendinizide Bebeginizide .. yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…