• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin nolursunuz !

Konuları az çok okudum bir an önce ayrılın.yoksa daha çok konu açarsınız.kimseye kolay kolay boşanın demem .ama sizin işiniz olmaz

ayagimi sıkan ayakkabiyi bile sevmiyorum ben rahatimi bozuyor canimi acitiyor diye. boyle bir adami nasil seviyorsunuz? hayatinizda hic mi sevilmediniz diyecegim ama, arkanizda duran guzel de bir aileniz var,sevilmissindir eminim.
adam en basindan beri gereksizin tekiymis, onca hengame ortasinda kavga dovus alkol ortasinda hamile kalmaniz, sizin bencilliginiz. cocuga sormak lazim, bakalim boyle bir aileye dogmak ister miydi? boyle bir baba ister miydi?
sevdim demeseniz, yorumlari okuyup gececektim ama sevdim'i gorunce kanim cekildi.

konu basliklariniza soyle bir baktim mart ayindan beri bosanmadan baska bir sey yazmamis ama surekli adama geri donmussunuz
bence yine donersiniz nedeninide soyleyeyim burda bu konuda okadae konu aciliyorki gercekten bosanmak isteyen hic kimse davamda haklimiyim diye sormuyor
bosanirken nasil davranmasi gerektigi nelere dikkat etmesi gerektigi tarzdaki seyleri soruyorlar
sizde hala bir acaba var ve bosanmak istemiyorsunuz
bukadar olayli bir hayatin icerisinde ilk bir senede cocuk olmus o yavruyada ayrica yazik olmus

Back