• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin nolursunuz !

Yok canım haksızsın adam daha anneni dövmemiş bebeğini dövmemiş onları tövbe tövbe
Kız arkana bakmadan kaç
Allah korusun çocuk büyüdüğünde neler yapar bu adam
Hem alkol hem şiddet hem terbiysizlik

her şey berbatken nasıl aynı yatağa yatıp çocuk yaptınız ben onu anlayamadım. Yani olan çocuğa olacak. Basın tekmeyi...

Haftanın 5 günü alkol kullanıyordu, kolumu sıkıyordu, tabiki bebeğimiz oldu...

Bu cümlelerden sonrasını okumaya gerek görmedim..
Alkolik bir insanla evlilik yürümez...

Hatırladınuz beni :KK43: ve hiçbirini de kabul etmiyor her birine de cevabı var . Ben bana yapılan kötülüğü unutan biriyim zamanla bana iyi davransın yetiyor ama neler yaşamışım nasıl psikolojimi bozmuş . Ablasını eve almamakta haklı değil miyim ? Bu yüzden eve gitmemekte haklı değil miyim?

Şiddeti tasvip etmiyouz tüm KK
Ancak yeminle verdiğiniz cevaplardan içim şişti
Hala haklımıyım diyorsunuz, Boleyn Kizi Boleyn Kizi sizi hatırlamış, yazdıklarına baktım kanım dondu, hala ablası bilmem ne diyorsunuz, babanızın yerinde olsam, koca evine döneceğim diyen kızımı evire çevire pataklardım, bu kafaya laf anlatmak imkansız çünkü. Yok yapılanı unutuyorum, yok çocuk olursa düzelir sandım aklınızda özür mü var allahaşkına nedir bu ya. Adam size iki gülümsese geri gideceksiniz bunu anladım yazdıklarınızdan. Kadın olun kadın, dik duran, onurlu, kendinin kıymetini bilen kadın olun, en azından bebeğiniz için yapın bunu

Ama artık anladınız mı eşinizin asla değişmeyeceğini? Normal bir insan olmadığını fark ettiniz mi yoksa yine yetmedi mi yaşadıklarınız?
Ailenizin de kendinizinde başını belaya sokacaksınız en sonunda bu şekilde vicdan yapıp o psikopat adamla görüşerek.

İnsan hayret ediyor nasıl göremiyorsunuz bunu?

Ama artık anladınız mı eşinizin asla değişmeyeceğini? Normal bir insan olmadığını fark ettiniz mi yoksa yine yetmedi mi yaşadıklarınız?
Ailenizin de kendinizinde başını belaya sokacaksınız en sonunda bu şekilde vicdan yapıp o psikopat adamla görüşerek.

İnsan hayret ediyor nasıl göremiyorsunuz bunu?
Çünkü piskolojim bozuldu . Öyle şeylet söylüyorki bendemi hataydı bu adamı bu hale getirdim diyor insan :( yoksa bende herseyı farkındayımm

evlilik kurtulsun diye bir çocuk daha yapın hayatı double rezil edin masum çocuklara da size de anne babanıza da. akıllanmıyorsunuz çünkü orası belli

Şiddeti tasvip etmiyouz tüm KK
Ancak yeminle verdiğiniz cevaplardan içim şişti
Hala haklımıyım diyorsunuz, Boleyn Kizi Boleyn Kizi sizi hatırlamış, yazdıklarına baktım kanım dondu, hala ablası bilmem ne diyorsunuz, babanızın yerinde olsam, koca evine döneceğim diyen kızımı evire çevire pataklardım, bu kafaya laf anlatmak imkansız çünkü. Yok yapılanı unutuyorum, yok çocuk olursa düzelir sandım aklınızda özür mü var allahaşkına nedir bu ya. Adam size iki gülümsese geri gideceksiniz bunu anladım yazdıklarınızdan. Kadın olun kadın, dik duran, onurlu, kendinin kıymetini bilen kadın olun, en azından bebeğiniz için yapın bunu
Ben bu konu sahibini hatırlamak şöyle dursun. Hiç unutamiyorum. o kadar etkilenmiştim ki yazdıklarindan.
Cidden asabim bozuldu. Silahla kapı açmak... eve gitmeye korkup hastanede yatmak, arabalarda beklemek.. akıllara zarar. Allah hepimize akıl fikir versin.

Demek ki son zamanların en trend bir modası olan kadın öldürme bu tip adamlar tarafından yapıĺıyor. Adam potansiyel katil.

Hatırladınuz beni :( ve hiçbirini de kabul etmiyor her birine de cevabı var . Ben bana yapılan kötülüğü unutan biriyim zamanla bana iyi davransın yetiyor ama neler yaşamışım nasıl psikolojimi bozmuş . Ablasını eve almamakta haklı değil miyim ? Bu yüzden eve gitmemekte haklı değil miyim?
Haklısın. O sebepten eve gitme. Derhal boşan.

evlilik kurtulsun diye bir çocuk daha yapın hayatı double rezil edin masum çocuklara da size de anne babanıza da. akıllanmıyorsunuz çünkü orası belli
Tamamda ben evlilik kurtarılsın diye cocuk yapmadımki cocugun olduğu vakit bunlardan eser yoktu sonra değişti herşey

bu sırada tabii ki bir bebeğimiz oldu ben anne evinde iken doğum yaptım

Böyle evliliğe tabi ki bir bebek öyle mi? Tabi ki yoksa yeterli kadar dramatik değildi bu durum. Lütfen Allah rızası için psikolojik destek alın. Ilerde hem kendiniz hem çocuğunuz için daha sağlıklı kararlar alabilmeniz için

Böyle evliliğe tabi ki bir bebek öyle mi? Tabi ki yoksa yeterli kadar dramatik değildi bu durum. Lütfen Allah rızası için psikolojik destek alın. Ilerde hem kendiniz hem çocuğunuz için daha sağlıklı kararlar alabilmeniz için
Şu tabiki yazıma cok takılmış ben hamileydim anne evindeyim cocukta olunca doğumdan sonra barışmak istediğini pişman olduğunu söyleyince devam etme kararı aldık bunu anlatmaya çalıştım.

Şu tabiki yazıma cok takılmış ben hamileydim anne evindeyim cocukta olunca doğumdan sonra barışmak istediğini pişman olduğunu söyleyince devam etme kararı aldık bunu anlatmaya çalıştım.

Siz zaten hamileymişsiniz. Yani seçme şansınız o anda yoktu. Ama konu sahibinin şu anda seçme imkanı var. Şu anda hamike kalması olması gereken en son durum. İnsallah bundan sonra yuvanizda mutlu olursunuz her zaman.

Back