• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yapılan hakaretler ve üyelik iptali

Tabii
İlk önce kendı üslübunuza bakın.
KK üyelerı asla durduk yere çıldırmaz . Siz Eltinize çirkin dediğinize göre üslup bozuklığu var sızde. :-)
canim oyledir kk uyeleri hic cildirirmi cok seviyeli onlar cok usluplu insanlar ayip bana

Bahsettiğiniz iki üyeyle sorun yaşamanıza hiç şaşırmadım ne yalan söyleyeyim. Onlar diğer konularda diğer üyelere karşı da öyleler ama ciddiye almakla en büyük hatayı yapmışsınız. Ben olsam burada kimse yüzünden üyelik iptal ettirmem ama siz bilirsiniz. Ciddiye almamak lazım bazen bana da yapılıyor, gülüp geçiyorum.

Amaan bosver sekerim. Benimde basima kac kere geldi. Genelde cumlelerimi secerek yazarim kotu birsey soylememeye calisirim ama bence nedensiz adminlerce nedenli birkac kez yasaklandim. İste uyelik iptaline gerek yok..guzel guzel sakinles ve devam et okumaya. Bazi kadinlar gunluk stresini yada karsisindakine diyemediklerini burada klavye basinda yazinca kendilerini aslan saniyorlar onlarida bosver...uzulmene kizmana degmez

Önceki konuyuda okudum ama üyelerden hakaret olacak bir yorum görmedim,evet bazen ağır yorumlar yapılabiliyo ama o da durduk yere olmuyo.
Madem bu kadar dert edecektiniz konuyu hiç açmasaydınız ,en azından şuan üsluplarını sert ve gereksiz buldugunuz insanlarla muhatap olmazdınız.
Bana göre siz haksızsınız, sizinle aynı düşünceleri savunmuyolar diye bu kadar sinirlenmişsiniz.

Hakaret etmişler kızıyosun
Dilberi rana diyorum yine kızıyosun
Sen bi kan ver değerlerine baktır bence, fazla sinir cildi bozar eltinden beter olursun Allah korusun
kansız mı diyorsun yani ?:KK57: hakarete gel yaa hiç yakıştıramadım :110::110::KK53:

Ben eski konunuza baktım da, balık baştan kokar demişler. Sizin üslubunuz çok kötü ama, ki eltinin size yaptığı bariz bir saygısızlık yok anlattıklarınıza bakılırsa, buna rağmen sırf kıskançlığınızdan cevap hakkı bile olmadığı halde bir insana hakaret etmişsiniz. Cevap fırsatı olmayan birini de duyarlı üyeler korumuş o kadar. Başlığınız bile acayip ve küçümseyici, elticikmiş.
Siz ona buna hakkınızı helal etmemekten önce aynayı bir kendinize çevirin. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına derler bizde.
He bu arada böyle sitemkar konular kimsenin umrunda dahi olmuyor, boşuna açmayın herkese söylüyorum. Gereksiz bir şekilde polemik çıkarıp iki üç kişiyi daha banlattırdığınızla kalırsınız. O da size hakkını helal etmez, madem bu kadar hakka hukuka önem veriyorsunuz bilin istedim.

Konu actiginiz da herkes sizinle aynı fikirde olup eltinizi çekiştirmek zorunda değil. Yani itiraf edin burada anlattığınız şeyleri eltinizi yüzüne ömür boyu söyleyemezsiniz. Ahlakiniza yatırım yapın sözü ağır olmuş ama içerik olarak tamamen doğru. Keske tavsiye olarak alsaniz.

Ben eski konunuza baktım da, balık baştan kokar demişler. Sizin üslubunuz çok kötü ama, ki eltinin size yaptığı bariz bir saygısızlık yok anlattıklarınıza bakılırsa, buna rağmen sırf kıskançlığınızdan cevap hakkı bile olmadığı halde bir insana hakaret etmişsiniz. Cevap fırsatı olmayan birini de duyarlı üyeler korumuş o kadar. Başlığınız bile acayip ve küçümseyici, elticikmiş.
Siz ona buna hakkınızı helal etmemekten önce aynayı bir kendinize çevirin. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına derler bizde.
He bu arada böyle sitemkar konular kimsenin umrunda dahi olmuyor, boşuna açmayın herkese söylüyorum. Gereksiz bir şekilde polemik çıkarıp iki üç kişiyi daha banlattırdığınızla kalırsınız. O da size hakkını helal etmez, madem bu kadar hakka hukuka önem veriyorsunuz bilin istedim.
Ben birinin umrunda olsun diye acmadim bu koniyu benimde umrumda degil emin olun

Back
X