• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yapılan hakaretler ve üyelik iptali

Canim eger bir konu aciyor isen tum yorumlara acik olman gerekiyor diye dusunuyorum...
Herkes suyunuza giderek yorum yapmak zorunda degil sonucta...
Evet size hakaret etmeleri yanlis olmus bazi arkadaslarin ama sizde farkli sayilmazsiniz...
Eltinize bir yerde hakaret etmis olmuyor musunuz o cirkin kelimesini kullanarak...
Eltiniz buradaki kisilerden boyle yorum alsa fazla kirilmazdi bence ama sizin o kelimeyi ona kullandiginizi duysa idi inanin cani cok daha fazla yanardi...
Biraz empati lutfen ...
Guzelliginizin garantisini needen aldiniz gercekten ...
Her bayan guzeldir bence eltiniz biraz bakimsiz olmus olabilir kimene ?

Eltime çirkin dedim diye ne ahlaksızlığım ne zakasızlığım ne kıskançlığım nede fesatlığom kaldı allah aşkına siz hayatınızda hiç mi kimseye çirkin demediniz ayrıca üyeliğim neden iptal edilmiyor muneye 2 defa yazdım burdada defalarca yazdım lütfen yardımcı olun

gönül kimi severse güzel odur..
ahlaksız yada zekasız mısınız bilemem ama kıskanmışsınız işte açık açık.. yok 2 kere nişan yapıldı vs..

mune gördüğü zaman isteğinizi yerine getirir elbet .. sitenin başını beklemiyor herhal işi vardır.. azıcık sabır sukunet ve sakinlik ..

Ben bu ve diger konudan bagimsiz yaziyorum size. Kiskancliginiza dur diyin. Hayatta size cok zarar verir. Asla ve asla kendinizi baskasiyla kiyaslamayin. Eltinizi begensenizde begenmesenizde siz artik ayni ailenin bireylerisiniz. Sevmek zorunda degilsiniz ama saygiyi elden birakmayin ve kiskancliginiza yenilmeyin. Bu hem size hem karsi tarafa zarar verir. Diger konuda da yazmistim. Sizin meseleniz elti degil aslinda kv ve kp size arzu ettiklerinizi yapmamis icinizde kalmis sizde ofkenizi ona kusuyorsunuz yanlis. Bu hayatta kiminle sorununuz varsa onunla muhattab olun araya baskalarini katmayin. Yipranan siz olursunuz. 3 gunluk dunya bugun var yarin yokuz.. gocup gittigimizde kimse yedigimizi ictigimizi giydigimizi dugunumuzu dernegimizi konusmayacak iyi kalbimiz merhametimiz ve comertligimiz yanimiza kar kalacak. Bunu unutmayin lutfen..

Ben bu ve diger konudan bagimsiz yaziyorum size. Kiskancliginiza dur diyin. Hayatta size cok zarar verir. Asla ve asla kendinizi baskasiyla kiyaslamayin. Eltinizi begensenizde begenmesenizde siz artik ayni ailenin bireylerisiniz. Sevmek zorunda degilsiniz ama saygiyi elden birakmayin ve kiskancliginiza yenilmeyin. Bu hem size hem karsi tarafa zarar verir. Diger konuda da yazmistim. Sizin meseleniz elti degil aslinda kv ve kp size arzu ettiklerinizi yapmamis icinizde kalmis sizde ofkenizi ona kusuyorsunuz yanlis. Bu hayatta kiminle sorununuz varsa onunla muhattab olun araya baskalarini katmayin. Yipranan siz olursunuz. 3 gunluk dunya bugun var yarin yokuz.. gocup gittigimizde kimse yedigimizi ictigimizi giydigimizi dugunumuzu dernegimizi konusmayacak iyi kalbimiz merhametimiz ve comertligimiz yanimiza kar kalacak. Bunu unutmayin lutfen..
Gerçekten hiç kıskanç biri değilimdir

Eltime çirkin dedim diye ne ahlaksızlığım ne zakasızlığım ne kıskançlığım nede fesatlığom kaldı allah aşkına siz hayatınızda hiç mi kimseye çirkin demediniz ayrıca üyeliğim neden iptal edilmiyor muneye 2 defa yazdım burdada defalarca yazdım lütfen yardımcı olun
Diğer konu başlığınizdan belli (elticik) hem küçümseme var başlıkta hem konu içeriğinde
Bende kesinlikle hiç kimseye Ayy çok çirkin demedin ama siz halen devam ediyorsunuz

Yooo demedim. Ne haddime canım. Bak sana bi fıkra anlatayım. Hani güldüren değil düşündüren.

Nasrettin hoca bi gün çarşıda dolaşırken ağanın oğlu atıyla, muhteşem kavugu ve kaftaniyla önünden geçmiş. Herkes büyük hayranlıkla onu seyrederken hoca hiç ilgilenmemis. Delikanlınin zoruna gitmiş. Hocanın önüne gelip durmuş. Konuşmaya başlamış.
- hoca sen hiç benim atimdan güzel tüyleri olan böyle bakımlı bi at gördün mü?
- sen neden övünürsun çocuk! Seyisi övünsün.
- hoca sen benim kaftanımdan güzel dikilmiş başka bi elbise gördün mü?
- sen neden övünürsun çocuk! Terzisi övünsün.
- hoca sen benim kavugumda ki tüylerden daha parlak daha güzel tüyler gördün mü?
- sen neden övünürsün çocuk! Tavus kuşu övünsün.
Delikanlı ne diyeceğini şaşırmış vaziyette son bi cüret daha gösterir.
- hoca hoca sen benim yüzümden daha güzel bi yüz gördün mü?
Hoca artik çocuğun haddini bildirme zamanı geldiğini anlar ve aynı üslupta son cevabını verir.
- sen neden övünürsün çocuk! Seni yaradan övünsün.....

Madem rahatsiz oldun tekrar konu acip üyelik iptali istemene gerek yok

Girme birdaha oldu bitti

Ben diger konuna baktimda bir üyeye
Ben size beddua edersem tutar daha öncede birine yaptim tarumar oldu demissin

IYI NIYETLI DEGILSIN SEN ARKADASIM...

Mune da zaten 7/24 ya N nefise3 bir iş buyurursa diye çevrimiçi bekliyordu, nasıl 1 saat aksadı senin üyelik iptali hayret
Herkes neyse de hani N nefise3 söz konusu, üyeler ayıp etmiş bari siz etmeyin yönetici grubu..
Sen nesin ya ne zannediyorsun kendini seni ilgilendiren bişey yok burda çekil git şurdan sana ne benim yazdıklarımdan konuma yorum yazmaa!!!!!git başka konuda yap o iğrenç ve soğuk espirilerini( ben ben bihterin) g

Reelde tanimiyoruz sizi tabi. Burada yazdiklarinizdan yola cikarak yorum yapiyoruz. O zaman ofkeyle dili sivrilenlerden olabilirsiniz ki bu da yanlis bu da zarar verir size. Bakin suraya yazdiginjz bir cirkin kelimesi ne kadar olay oldu. Bu birde gercek hayatta dusunun. Burada forumdan cikis yapinca herkes kendi hayatina geri donuyor ama gercek hayatta yok oyle birsey. Ya siz kendinizi tam ifade edemediniz ya da biz sizi cok yanlis anladik ancak yazdiklarinizi kim okusa bu kadin eltisini kiskaniyor der.

Sen nesin ya ne zannediyorsun kendini seni ilgilendiren bişey yok burda çekil git şurdan sana ne benim yazdıklarımdan konuma yorum yazmaa!!!!!git başka konuda yap o iğrenç ve soğuk espirilerini( ben ben bihterin) g

off cidden sizin uslupta bir problem var ..neden bu kadar saldırgansınız .. daha ılımlı yaklaşsanız alacağınız cevaplarda o yönde olur..

Neden iptal etmiyosunuz
Hadi iptal edin
İptal etmediniz mi daha
10 kere yazana kadar çıkış yap bakma, tuhafsın

Ben güzelim
Benim konum ( sanki tapulu malı )
Burası bir forum isteyen istediği yorumu yapar, saygısızlık etmeden olursa ne ala
Ama benim konuma şu kişi yazsın bir diğeri yazmasın diyemez kimse

Eltime sayıp söven yazsın cansınız ötekiler yazmayın gidin kovuyorum alınıyorum ağlarım siteden giderim filan çok tuhaf...

Yooo demedim. Ne haddime canım. Bak sana bi fıkra anlatayım. Hani güldüren değil düşündüren.

Nasrettin hoca bi gün çarşıda dolaşırken ağanın oğlu atıyla, muhteşem kavugu ve kaftaniyla önünden geçmiş. Herkes büyük hayranlıkla onu seyrederken hoca hiç ilgilenmemis. Delikanlınin zoruna gitmiş. Hocanın önüne gelip durmuş. Konuşmaya başlamış.
- hoca sen hiç benim atimdan güzel tüyleri olan böyle bakımlı bi at gördün mü?
- sen neden övünürsun çocuk! Seyisi övünsün.
- hoca sen benim kaftanımdan güzel dikilmiş başka bi elbise gördün mü?
- sen neden övünürsun çocuk! Terzisi övünsün.
- hoca sen benim kavugumda ki tüylerden daha parlak daha güzel tüyler gördün mü?
- sen neden övünürsün çocuk! Tavus kuşu övünsün.
Delikanlı ne diyeceğini şaşırmış vaziyette son bi cüret daha gösterir.
- hoca hoca sen benim yüzümden daha güzel bi yüz gördün mü?
Hoca artik çocuğun haddini bildirme zamanı geldiğini anlar ve aynı üslupta son cevabını verir.
- sen neden övünürsün çocuk! Seni yaradan övünsün.....
Canım ben ne büyüklenirim nede kıskanırım kimseyi yani herkes söyler çok mütavaziyimdir hatta çok teşekkürler yorumun için bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inş

Siz eltinize cirkin vs dersiniz sonra burdaki eltiler üstüne alinir ve size karsilik verir.
Cogu kisi kendine göre yorum yapiyor.. o an ki kendi eltisiyle olan acisini burdan cikariyor.. olay tamamen bundan ibaret :KK59: artik konu kapanabilirmi?

Neden iptal etmiyosunuz
Hadi iptal edin
İptal etmediniz mi daha

Ben güzelim
Burası bir forum isteyen istediği yorumu yapar, saygısızlık etmeden olursa ne ala

Eltime sayıp söven yazsın cansınız ötekiler yazmayın gidin kovuyorum alınıyorum ağlarım siteden giderim filan çok tuhaf...
Aman allahım tövbe yarabbim sen sabır ver

Siz eltinize cirkin vs dersiniz sonra burdaki eltiler üstüne alinir ve size karsilik verir.
Cogu kisi kendine göre yorum yapiyor.. o an ki kendi eltisiyle olan acisini burdan cikariyor.. olay tamamen bundan ibaret :KK59: artik konu kapanabilirmi?
Bencede katılıyorum sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Neden iptal etmiyosunuz
Hadi iptal edin
İptal etmediniz mi daha

Ben güzelim

Çok komiksiniz cidden

iyiki vermişssin konuyu canım ınsan bi an gercekten tamamen sucsuzken mağdur olmuş sanıyor

:KK70:

Bu tarz konulara yorum yapmazdm trend konuları okuyup geçerdim ama sizin diğer konudaki seviyesıziğinizi o kadar belli ki es geçemedim hakkınızı helal etmemişssinz ya bazı arkadaşlara tanımam etmem yakınlığım dahi yoktur başka konulardada belki sinir bile olmusumdur isim aşinalığı kalmış aklımda ama onlar adına benim bile helal etmeyin çokta tınnn diyesim geldi:p hatta sizin giib uslüpsuz birinin üyeliği iptal olursa kk daha elit olmaya başlar:KK59:

iyiki vermişssin konuyu canım ınsan bi an gercekten tamamen sucsuzken mağdur olmuş sanıyor

:KK70:

Bu tarz konulara yorum yapmazdm trend konuları okuyup geçerdim ama sizin diğer konudaki seviyesıziğinizi o kadar belli ki es geçemedim hakkınızı helal etmemişssinz ya bazı arkadaşlara tanımam etmem yakınlığım dahi yoktur başka konulardada belki sinir bile olmusumdur isim aşinalığı kalmış aklımda ama onlar adına benim bile helal etmeyin çokta tınnn diyesim geldi:p hatta sizin giib uslüpsuz birinin üyeliği iptal olursa kk daha elit olmaya başlar:KK59:
Kknın elit olması için daha bir çok üyenin üyeliğini iptal etmesi gerekiyor başta sen ve sen gibileri ozamn biraz temizlenirde bende tekrar üye olurum belki

tabii kınayın ama çirkin dedim çok ağır bir laf kullanmadım
Allahın yarattığı insana asla çirkin diyemezsin bu ettin değil kırk yabancı da olsa ayrıca hak helal etmemen için bir hak olması lazım ortada sonuçta burada herkes yorum yapma özgürlüğüne sahip demekki onlarda bir suç görülmemiş ki sadece sen ban yemişsin

Back
X