Bana yapılan hakaretler ve üyelik iptali

o cumlesı : baskalarının guzellıgı cırkınlıgıyle ugrasıp kıskanclık ve dedıkoduculuk yapcagına kendı kendıne bak demıs
ben zekasız ve ahlaksız dedı olarak anlamadım o cumleyı sahsen @asude_bahar ın
Kendi düpedüz ay yüzüne bile bakılmaz o kadar çirkin ki diyebilir, elti adayına. Nasılsa burda yok saydır gitsin

Ama bir üye çıkıp başkasına saydıracağına kendini geliştir her anlamda dediyse yetişin bana zekasız dediler diye yaygarayı bas

Neyin kafası bu

eltın ve kaynın ıcın ;
evet ayyy cok haklısın okadar cırkın ınsana yapmıslar senın gıbı ay parcasına yapmamıslar deyıp saydırsaydık
ozamanda kızarmıydınız acaba ???
zıra onları kınamamız ıcın acılmıs bı konuyduda...

Kendi düpedüz ay yüzüne bile bakılmaz o kadar çirkin ki diyebilir, elti adayına. Nasılsa burda yok saydır gitsin

Ama bir üye çıkıp başkasına saydıracağına kendini geliştir her anlamda dediyse yetişin bana zekasız dediler diye yaygarayı bas

Neyin kafası bu
aynı anda aynı seyı dusunmusuz :) kesınlıkle

Ben de şimdi baktım konuya.

Siz başkasını istediğiniz gibi ifadelerle anlatıyorsanız herkes de size istediği gibi yorum yazar.

Bu kadar kötü bir üslupla seviyeli yorumlar beklemeniz ilginç.

Ama sende eltin hakkında nasıl bir tabir kullandin ilerde onunla yeri gelecek beraber yemek yapıp yiyeceksiniz

Ne olursa olsun Allah ın yarattığı bi varlığa çirkin deme hakkına sahip değilsiniz. Sizi kınıyorum :KK12:
bende kınıyorum cok ayıp :oops::KK37:

İşte sizin gibi üyeler yüzünden üyelik iptali istiyorum lütfen üyeliğimi kapatırmısınız ya
Sizin gibiler derken
Hadi diyelim biri sana zekasız demiş eski konunda ? ( Biz görmedik ama )
Ben ne dedim şimdi ? Tek bir hakaret göster.

İşime gelmeyen yorumlara tahammülün yok senin , hakaret filan hikaye

Üslubunuz yerlerde.

İnsanları dış görünüşleri ile kıyaslamaktan vazgeçtiğimizde onlara daha iyi bir gözle bakabiliriz belki. İçiniz dolu. Yalnızca elti konusunda değil hayata karşı bir kininiz var sanki.

Bir şeylerin eksikliği var sanki. Yorumunuzda ki üslup dışında, eltinize ve ona yapılanlara karşı aşırı derecede kıskanç bir insan profili çiziyorsunuz. Bunu yenmeye çalışın. Öfke dolu olmayın. Kininizi nefretinizi paylaşmak yerine içinizde onu yaşatarak bitirmeye çalışın. Hayatın size sunduğu artılara bakın.

Kendinizi dinlemenizi haklı yönlerinizi gördüğünüz kadar haksız yönlerinizi bulup öz eleştiri yapmanızı tavsiye ederim. Nefret, kin yüktür. Emin olun hafifleyeceksiniz.

Daha olumlu bakın hayata.
Tesekkurler keske herkes sizin gibi yaptigim hatayi uygun bir dille yorumlasaydi

Neyin kafası bu
Ay tamam tamam eltlm ve sis coook guzelsiniz icinizin guzelligi dahada guzel yuzunuze vurmus adeta tamammi oldumu ey allahim ya

Ay tamam tamam eltlm ve sis coook guzelsiniz icinizin guzelligi dahada guzel yuzunuze vurmus adeta tamammi oldumu ey allahim ya
bence sadece bu forumda degıl genel olarak hayatda boylesınız
bu bakıs acısıyla mutlu olmanız mumkun degıl
ınsallah duzelırsınız
bence kendınıze tavrınıza bı dısardan bakın nasıl gorunuyorsunuz ınsanlar ıcın ne ıfade edıyorsunuz bı gorun derım

Valla burda herkes birseyler yazıyorlar gecen bana bi uye namussuz dedi dusunsenuze ama ben uyeligimi iptal ettirmedim onu kipledim o ban yedi valla burda her turlu insan var asude bahar genelde muhalefet. Ama onuda seviyorum kırılgan kisilige sahipsiniz belkide ama burda kimse kimseyi tanımıyor herkes istidigi gibi yazabiliyor

Ben de şimdi baktım konuya.

Siz başkasını istediğiniz gibi ifadelerle anlatıyorsanız herkes de size istediği gibi yorum yazar.

Bu kadar kötü bir üslupla seviyeli yorumlar beklemeniz ilginç.
ben tanidigim birine oyle bir uslup kullaniyorum siz tanimadiginiza hakaret yagdiriyorsunuz

Ben kendimi ortaya atmam , herkesle kıyasa girmem
Kocam ne kendi elini taşın altına koydu ne ailesine söz geçirebildi ama bak kaynıma nişanlısı için herşeyi yaptı yaptırdı derdim yerinde olsam

Güzellik baki değil, ona bağlamaya çalışan sensin durumu.

Tesekkurler
Valla burda herkes birseyler yazıyorlar gecen bana bi uye namussuz dedi dusunsenuze ama ben uyeligimi iptal ettirmedim onu kipledim o ban yedi valla burda her turlu insan var asude bahar genelde muhalefet. Ama onuda seviyorum kırılgan kisilige sahipsiniz belkide ama burda kimse kimseyi tanımıyor herkes istidigi gibi yazabiliyor

Sizin eski konunuzu bilmiyorum ama sanırım iki taraf da suçlu. Tek bir tarafın banlanması adil ve etik değil.

Ben de bir kaç gün önce bir üyeye 'komplekslisin' dedim diye banlanmışım.
Ki bunu da hakaret değil eleştiri olarak görüyorum hala.
Eşit üyelik mi? Hiç sanmıyorum.

Fakat yazmanın özgürlüğüyle bile olsa hakaret kabul edilemez. Ben şöyle sinirliyim, böyle agresifim, mutsuzum lafları bahane olamaz.

ben tanidigim birine oyle bir uslup kullaniyorum siz tanimadiginiza hakaret yagdiriyorsunuz
bakın mesela ben sıze sızın gıbı uslupla cevap vermıyorum ...
tanıdık tanımadık farketmez konunuzda tepkı cekmenızın nedenı suydu
eltınızın sıze hıcbısey yaptıgı yoktu sırf sıze bırsey yapılmadı ona yapıldı dıye burda resmen kin kustunuz
benım basımda allah dusmanımın basına vermesın dıyecegım tip bı eltım var acıkcası aklıma o geldı ne yalan soylıyım

kendı kendınızı cok kotu duruma dusurdunuz sunu dusunmenızı tavsıye ederım
belkıde boyle oldugunuz ıcın kaybedıyorsunuz belkı buyuzden sıze bırsey yapılmıyor anlatabıldım mı?
eltınıze neler dedınız arkasından
burda ınsanlar yuzunuze soyledı tahammul edemedınız
öz elestırı yapın lutfen

Sana katiliyorum bazilari kocalarina cikaramadigi sesi burda cikariyor sanirim. Ee bir yerde acisini atmaya calisiyolar. Sadece saldiri amacli yazanlari cok gordum burda. Kadin orda derdini anlatmis, biri gelip kelalaka bir yerden vuruyor. Bende bir iki dengesiz yuzunden ban yedim.

Ayrica burasi dertlesme yeri. Derdini anlatanlari cok topa koydular. Ve bunu kadinlara yapanlar, yine kadinlar.

Back
X