Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer burası seni sinir ediyorsa gitmek doğru bir karar ama burası sanal bir ortam, burada sırf gıcıklık olsun diye konu farkı olmaksızın saçma sapan yorumlar falan yazan insanlar var, sanal ortamı bu kadar ciddiye almayın. Konunuzu okumadım, bilmiyorum, ben sadece tartışma amaçlı yazılan yorumlar için konuşuyorum tabi.Evet canim bende baktim msjlarina hep muhalefet
bence okumalısın derım..Eğer burası seni sinir ediyorsa gitmek doğru bir karar ama burası sanal bir ortam, burada sırf gıcıklık olsun diye konu farkı olmaksızın saçma sapan yorumlar falan yazan insanlar var, sanal ortamı bu kadar ciddiye almayın. Konunuzu okumadım, bilmiyorum, ben sadece tartışma amaçlı yazılan yorumlar için konuşuyorum tabi.
kk durduk yere carlamaz bacım konu sahibinin konuşma tarzına göre yorumlar gelir genelde..![]()
Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim yardımcı olabilirmisinizBen seni eleştirmedim ama konu açıyorsun ister kabul et ister etme eleştiriye açık olmak gerek herkeze açık oluyor.hazmedemiyorsan açmayacaksın pofpoflanmak istiyorsan yanlış yerdesin fikrine saygı duyarsın duymazsın sana kalmış bende herkezin yorumuna katılmıyorum ama duymamak senin elinde yani bir konuda birden fazla hem fikir var ise senin konuda öyleydi o zaman bir aynaya bakmak gerekli...hatalısın...
dediğin gibi bazıları durduk yere carlıyor ama herkes birden carlamışsa elbet bi gariplik çıkıyor altındanvalla bazıları çok ta güzel durduk yere carlıyor
bazı popüler üyeler ve ya arkadaş babında üyeler konu açınca ki tutumla diğerlerine yapılan yorumlar arasında baya fark oluyor ama yapacak bişey yok kimseye objektiflik anlaşması imzalatılmıyor sonuçta
bazı üyelerde istediği gibi muhalefet olurken sen muhalefet olunca savunacağı geliyor garip![]()
dediğin gibi bazıları durduk yere carlıyor ama herkes birden carlamışsa elbet bi gariplik çıkıyor altındankim kimi savunur kim kimi savunmaz orasını bilemem zilyon tane insan var farklı fikirlerde ve illa ki aykırılıklar da olacaktır belli fikirler de olacaktır burada konu açılıyorsa her türlü insanın her türlü yorumu yapabileceğini unutmamak lazım
![]()
Benim 3 tane eltim var biri uzakta fazla muhatap olmuyoruz biri komşum o benden güzel diğeride nişanlı ama o çirkin
Eltime çirkin dedim diye ne ahlaksızlığım ne zakasızlığım ne kıskançlığım nede fesatlığom kaldı allah aşkına siz hayatınızda hiç mi kimseye çirkin demediniz ayrıca üyeliğim neden iptal edilmiyor muneye 2 defa yazdım burdada defalarca yazdım lütfen yardımcı olun
Eltime çirkin dedim diye ne ahlaksızlığım ne zakasızlığım ne kıskançlığım nede fesatlığom kaldı allah aşkına siz hayatınızda hiç mi kimseye çirkin demediniz ayrıca üyeliğim neden iptal edilmiyor muneye 2 defa yazdım burdada defalarca yazdım lütfen yardımcı olun
ben hıc kımseye cırkın demedımEltime çirkin dedim diye ne ahlaksızlığım ne zakasızlığım ne kıskançlığım nede fesatlığom kaldı allah aşkına siz hayatınızda hiç mi kimseye çirkin demediniz ayrıca üyeliğim neden iptal edilmiyor muneye 2 defa yazdım burdada defalarca yazdım lütfen yardımcı olun