• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yapılan hakaretler ve üyelik iptali

Sizin bana yaptığınız yakıştırma nasıl bir mantık

Eski konuyu bende simdi okudum. Burada acimasizca ve konuyu o tarafa bu tarafa cekip yorum yapan uyeler cok fazla malesef veya her seye muhalefet olmak icin ve yazmis olmak icin yazan cok. Kalp kirmak kimsenin umrunda olmuyor burada malesef. Nasilsa kimse sizin kim bile oldugunuzu bilmiyor neden bu kadar taktiniz bunuda anlamadim. Bosver deyin gecin. Ve bir seyi gercekten cok merak ediyorum. Sizin cirkin deyisinizi herkes kinamis fakat burada hic kimse hayati boyunca kimseye cirkin demedi mi kendi arkadaslari arasinda bir kere bile? Bu sacmalik malesef. Tabiki sizin yazdiginiz guzel bir sey degil bu zaten guzellikle cirkinlikle olucak seylerde degil yok nisan vs.. Ama bir insan arkadaslari arasindada olsa birine cirkin diyebilir burada sizi bu konuda kinayan herkes "ben hayatimda kimseye cirkin demedim" derseler yalan soylemis olurlar bence.

Ben seni eleştirmedim ama konu açıyorsun ister kabul et ister etme eleştiriye açık olmak gerek herkeze açık oluyor.hazmedemiyorsan açmayacaksın pofpoflanmak istiyorsan yanlış yerdesin fikrine saygı duyarsın duymazsın sana kalmış bende herkezin yorumuna katılmıyorum ama duymamak senin elinde yani bir konuda birden fazla hem fikir var ise senin konuda öyleydi o zaman bir aynaya bakmak gerekli...hatalısın...

Evet canim bende baktim msjlarina hep muhalefet
Eğer burası seni sinir ediyorsa gitmek doğru bir karar ama burası sanal bir ortam, burada sırf gıcıklık olsun diye konu farkı olmaksızın saçma sapan yorumlar falan yazan insanlar var, sanal ortamı bu kadar ciddiye almayın. Konunuzu okumadım, bilmiyorum, ben sadece tartışma amaçlı yazılan yorumlar için konuşuyorum tabi.

kk durduk yere carlamaz bacım konu sahibinin konuşma tarzına göre yorumlar gelir genelde..:KK14:

valla bazıları çok ta güzel durduk yere carlıyor
bazı popüler üyeler ve ya arkadaş babında üyeler konu açınca ki tutumla diğerlerine yapılan yorumlar arasında baya fark oluyor ama yapacak bişey yok kimseye objektiflik anlaşması imzalatılmıyor sonuçta

bazı üyelerde istediği gibi muhalefet olurken sen muhalefet olunca savunacağı geliyor garip:KK50:

Ben seni eleştirmedim ama konu açıyorsun ister kabul et ister etme eleştiriye açık olmak gerek herkeze açık oluyor.hazmedemiyorsan açmayacaksın pofpoflanmak istiyorsan yanlış yerdesin fikrine saygı duyarsın duymazsın sana kalmış bende herkezin yorumuna katılmıyorum ama duymamak senin elinde yani bir konuda birden fazla hem fikir var ise senin konuda öyleydi o zaman bir aynaya bakmak gerekli...hatalısın...
Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim yardımcı olabilirmisiniz

valla bazıları çok ta güzel durduk yere carlıyor
bazı popüler üyeler ve ya arkadaş babında üyeler konu açınca ki tutumla diğerlerine yapılan yorumlar arasında baya fark oluyor ama yapacak bişey yok kimseye objektiflik anlaşması imzalatılmıyor sonuçta

bazı üyelerde istediği gibi muhalefet olurken sen muhalefet olunca savunacağı geliyor garip:KK50:
dediğin gibi bazıları durduk yere carlıyor ama herkes birden carlamışsa elbet bi gariplik çıkıyor altından :KK14: kim kimi savunur kim kimi savunmaz orasını bilemem zilyon tane insan var farklı fikirlerde ve illa ki aykırılıklar da olacaktır belli fikirler de olacaktır burada konu açılıyorsa her türlü insanın her türlü yorumu yapabileceğini unutmamak lazım:KK14:

dediğin gibi bazıları durduk yere carlıyor ama herkes birden carlamışsa elbet bi gariplik çıkıyor altından :KK14: kim kimi savunur kim kimi savunmaz orasını bilemem zilyon tane insan var farklı fikirlerde ve illa ki aykırılıklar da olacaktır belli fikirler de olacaktır burada konu açılıyorsa her türlü insanın her türlü yorumu yapabileceğini unutmamak lazım:KK14:

zaten konu açarken elli kere düşünmek lazım bence eleştiriye tahammülü olmayanın konu açması büyük cesaret

Eltime çirkin dedim diye ne ahlaksızlığım ne zakasızlığım ne kıskançlığım nede fesatlığom kaldı allah aşkına siz hayatınızda hiç mi kimseye çirkin demediniz ayrıca üyeliğim neden iptal edilmiyor muneye 2 defa yazdım burdada defalarca yazdım lütfen yardımcı olun

Öbür konuya yorum yazmamıştım çünkü uslubünüz gerçekten yanlıştı.
Konuya yorum yapacak kadar kayda değer bulmamıştım.
Hoşuna gitmeyen yorum yapmasın tartışma kalmasın iyi bir yöntem.
Ama buraya konu açıyorsaniz okuycağiniz herşeyi göze almalısınız.

Eltime çirkin dedim diye ne ahlaksızlığım ne zakasızlığım ne kıskançlığım nede fesatlığom kaldı allah aşkına siz hayatınızda hiç mi kimseye çirkin demediniz ayrıca üyeliğim neden iptal edilmiyor muneye 2 defa yazdım burdada defalarca yazdım lütfen yardımcı olun

Ben kimseye cirkin demedim mesela. Kotu demisimdir karaktersiz demisimdir bunlar insanin kendi elinde olan seyler. Ama cirkin demem boyle bir hakkim yok. Ayrica esi begenmis ki evlenmis. Baskasina laf dusmez.

Mune da zaten 7/24 ya N nefise3 bir iş buyurursa diye çevrimiçi bekliyordu, nasıl 1 saat aksadı senin üyelik iptali hayret
Herkes neyse de hani N nefise3 söz konusu, üyeler ayıp etmiş bari siz etmeyin yönetici grubu..

ben hıc kımseye cırkın demedım
cırkın sandıgım kısıye gore ben ne kadar guzelımdır kı ?

kk köşelerinde boş boş muhalefet yorumlar yaparak heba etmesinler
yazının bu kısmı bana pek bi manıdar pek bi enterasan geldi:):)

Back
X