• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sormadan evime misafir kabul etmekte neyin nesi

Babam baskıcıydı kuralcıydı sertti ne bileyim bi kaç kere annemi dövdüğünü de gördüm beni de ama benim babam iyi adamdı gerçekten özlüyorum babamı bunları gördükten sonra beterin beteri de vardı

Ne olursa olsun ben babamdan da görmedim böyl bişey misafir gelcek olsun annemi arardı gelsinler mi beni aradılar diye ne bileyim
Eşin bi anlik tm demistir sonra dönememistir belki yada akil edememistir sana sormayi öyle odun bi tip anladigim kadariyla.
Bnm babam bi kere oyle sormadan misafir kabul etti(annnemin sevmedigi biriydi)
Annem evden gitmisti misafirler gidince geri gelmisti.
Bazilari boyle seylri hos karsilamiyo sen gibi annem gibi

Babam anneme 2 kere el kaldırdı şimdiye kadar ikisinde de babaannemler bile arayıp özür diledile r babamı azarladılar Dedem babama bir daha el kaldırırsan evlatlıktan red ederim dedi ama bunlar kocandır yapar diyip alkış tutuyorlar bu insanlar gerçekten kötü

Eşin bi anlik tm demistir sonra dönememistir belki yada akil edememistir sana sormayi öyle odun bi tip anladigim kadariyla.
Bnm babam bi kere oyle sormadan misafir kabul etti(annnemin sevmedigi biriydi)
Annem evden gitmisti misafirler gidince geri gelmisti.
Bazilari boyle seylri hos karsilamiyo sen gibi annem gibi
Hayır 15-20 dk mesajlaşıp bile isteğe yaptı halam habersiz bile gelebilir onun da evi sayılır lafını duydum ya

Hani gerçekten ailemden görmedim babam hep anneme ev işlerinde yardım eder pzar günü tek tatil günüdür bize kahvaltı hazırlardı evlnmeden önce bu daha fazlasını vaat ediyordu gördüğüm ne oldu hiçbir şey

Hayaller hayatlar oldum ya resmen bugün oturup ailemi ne kadar özlediğimi düşündüm keşke baba evinde olsaydım da babam 8 den sonra sokağa salmasaydı en sinir olduğum şey buydu babamda

Ya boyle seyler icin niye evliliginizi zehir ediyorsunuz..sizin halaniz arasa gelecez dese ve eşiniz bu tavri yapsa ne yapardiniz?evlendikten sonra kocanizin ailesi diye bakmayin onlar artik sizin de aileniz oldu..eşinize tabi gelsinler hatta annene soyleyeyim o da gelsin deseniz ne okur sanki..bu kadar cikmaza sokmayin herseyi boşanmak sanki her zaman en iyi çözüm müdür?biraz yuvaniz icin cabalayin boşanmak icin evlenilmiyir sonuçta değil mi?

Ya boyle seyler icin niye evliliginizi zehir ediyorsunuz..sizin halaniz arasa gelecez dese ve eşiniz bu tavri yapsa ne yapardiniz?evlendikten sonra kocanizin ailesi diye bakmayin onlar artik sizin de aileniz oldu..eşinize tabi gelsinler hatta annene soyleyeyim o da gelsin deseniz ne okur sanki..bu kadar cikmaza sokmayin herseyi boşanmak sanki her zaman en iyi çözüm müdür?biraz yuvaniz icin cabalayin boşanmak icin evlenilmiyir sonuçta değil mi?
Haz almıyorum sevmiyorum o insanları benim ailem onu çok benimsedi onun ailesi benim kafam açık diye bana 2. Sınıf vatandaş muamelesi yapoyor

Biz bi yere misafirliğe gitmeden önce hep o evin hanımını arardık çünkü hep külfetin altona girecek diye annemin çalışmadığı dönemde çalışan aile arkadaşlarımızın evine gitmez annem çağırırdı gidersek de çaya giderdik ben hep böyle gördüm bunlar bana garip geliyor
Iste guzel ablacim herkes oyle yapmiyor. O durumda esler giriyor devreye. Beraber yemek yapiyorsun beraber temizlik yapiyorsun. Birisi cocuga bakarken digeri yemek yiyor. Hep boyle. Ama ne esinde ne de sende o isik yok bana kizma. Sen herseye takiliyorsun,esine zaten kelime bulamiyorum soyleyecek

Biz bi yere misafirliğe gitmeden önce hep o evin hanımını arardık çünkü hep külfetin altona girecek diye annemin çalışmadığı dönemde çalışan aile arkadaşlarımızın evine gitmez annem çağırırdı gidersek de çaya giderdik ben hep böyle gördüm bunlar bana garip geliyor
Bir de cok affedersin ama,evliliginizdeki tek sorun bu mu sizce? Sapkayi onunuze koyup bir dusunseniz keske. Siddet var isin icinde siddet,siz hala bir tutturmussunuz evin hanimi. Yahu hangi hanim? Dayak yiyen hanim mi olur?

Iste guzel ablacim herkes oyle yapmiyor. O durumda esler giriyor devreye. Beraber yemek yapiyorsun beraber temizlik yapiyorsun. Birisi cocuga bakarken digeri yemek yiyor. Hep boyle. Ama ne esinde ne de sende o isik yok bana kizma. Sen herseye takiliyorsun,esine zaten kelime bulamiyorum soyleyecek
Bana bunlar vaat edilmedi evlenmeden önce bu yüzünü gösterse böyle evlenir miydim ben annesi aynı bu şekilde çat kapı geldiğinde kaç kere kabul ettim sabahtan beni annesine Yollardı 55 yşında ki kadının yanında canım Sıkılırdı akşama kadar kendi gece 10 da gelirdi ilk zamanlar çok sabrımı sınadılar artık sabır kalmadı

Esinizi seviyor musunuz? Dert yandiginiz kadar bir durum yok anlattiklarinizda. Yine de ne yasadiniz bilemeyiz burdan ama esinizin ve ailesinin hicbirseyine katlanamiyor gibisiniz.

Bir de cok affedersin ama,evliliginizdeki tek sorun bu mu sizce? Sapkayi onunuze koyup bir dusunseniz keske. Siddet var isin icinde siddet,siz hala bir tutturmussunuz evin hanimi. Yahu hangi hanim? Dayak yiyen hanim mi olur?
Sorunlar hep ondan kaynaklı aile terapistimiz bile dedi ama tedavi olmayı reddediyor keşke şuraya aile terapistimizi kaydettirsem de bi anlatsa

Esinizi seviyor musunuz? Dert yandiginiz kadar bir durum yok anlattiklarinizda. Yine de ne yasadiniz bilemeyiz burdan ama esinizin ve ailesinin hicbirseyine katlanamiyor gibisiniz.
Dedim ya ilk 1 ay sabrımı sınadılar sabır kalmadı kv evinde yaptığım süpürgeye bahane buldu

Bana bunlar vaat edilmedi evlenmeden önce bu yüzünü gösterse böyle evlenir miydim ben annesi aynı bu şekilde çat kapı geldiğinde kaç kere kabul ettim sabahtan beni annesine Yollardı 55 yşında ki kadının yanında canım Sıkılırdı akşama kadar kendi gece 10 da gelirdi ilk zamanlar çok sabrımı sınadılar artık sabır kalmadı
Siz daha 5 aylik evli degil misiniz? Esiniz sizi kac kere dovdu bu 5 ayda? Polise gittiniz mi? Hastaneden rapor aldiniz mi?

Evlilikte vaat diye bir sey yok. Iyisini de kotusunu de yasayip goruyor insanlar.
Sana dayak vaadediyorum mu diyecekti adam sizce?

E tabiki gidebilr annesine sana sormasi gerekmior ayrica oglunu gormeye evede gelebilir bunuda sana sormasina gerek yok cekilmezsin vesselam

Terapiyle olacak bir sey degil bu. Terapistiniz dayagi birakacagini soylediyse o diplomasini cope atsin cope.
Hayır orda tekli konuşma yalıyorlar içeriğini bilmiyorum paylaşılmıyor sonra ikimizi alıyor eşim tamam yapmayacağım söz veriyorum diyor ödevler veriyor bize terapist onları yapın diyo eve geliyoruz ödevleri bi ben yapıyorum

Back
X