- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi Merdumgirizz
eski konularınıza baktım. daha geçen gün belinize tekme atıp yataktan düşürmüş. derdiniz de halasının bik bik ötmesi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski konularınıza baktım. daha geçen gün belinize tekme atıp yataktan düşürmüş. derdiniz de halasının bik bik ötmesi mi?
Bazen ust uste her gun de misafir geldigi olur yani, hafta 7 bunlar 8 gelen insanlar degilse bir sakincasi da yok. Bana sormadan bana sormadan demis ya konu sahibi. Zaten bosanacak,su saatten sonra kim gelmis kim gitmis onemli mivalla bende geçen halamla konuştum cumartesi için bana geldiler. bir halamla konuştum. ilaveten diğer halam ve halamın evli kızı da geldi. ee normal niye çünkü aileyiz toplandık mı ailecek toplanırız. ayrı ayrı davetiye vermeyiz kimseye duyanlar duymayanları çağırır olur biter.
aynen. ayrıca üst üste gelen misafir bence daha iyi. bir günde kurtuluyorsun. öbür türlü hepsine ayrı izzet ikram :)Bazen ust uste her gun de misafir geldigi olur yani, hafta 7 bunlar 8 gelen insanlar degilse bir sakincasi da yok. Bana sormadan bana sormadan demis ya konu sahibi. Zaten bosanacak,su saatten sonra kim gelmis kim gitmis onemli mi
Önceki mevzuları bilmiyorum ama şu konularda çok çekilmez geldiniz bana. Ne var ki bu olanlarda. Sanki kıyametler kopmuş gibi 1 2 3 diye de sıralamışsınız.
Hala dayi vs arayinca da gelme demek pek olmuyor cok gecerli bir mazeret yoksa. Fazla buyutmeyin bence .
Nasil davranayim vs diye sormayi gerektirecek bir durum yok.
Eski konularinizi bilmiyorum.
Bence konu misafir değil asıl mevzu önce olan konular neyse onun çatlakları sanki
Esinizin ailesiyle sorun yasadiniz mi gecmiste bilmiyorum ama
Gelmek isteyene gelme de denmez. Hadi bugun dediniz,bir sure sonra siz arayip cagirmalisiniz yani gorgu kurali bunu gerektirir. Ev esinizin de evi, ki zaten yorulma ikramlari disaridan alirim demis. Hala,kvnizi cagirmis sanirim ben oyle anladim. Yanlissa duzeltin lutfen. Bu luzumsuz ama birbirini taniyan insanlar bir arada gorusmek istemis olabilir.
Kurtce bilenler genelde kendi aralarinda o dili kullaniyorlar siz bilmiyorsunuz evet ama esiniz ceviriyormus zaten sordugunuzda. Bunda bir sorun goremedim.
3.olayi anlamadim,gitmek istememissiniz gitmemissiniz. Bence misafirlerinizle kotu bir gecmisiniz dahi olsa evinize surekli gelmiyorlar.normal davranmaniz icabeder
uzunluğu değilde alt çizgiyi silseniz göz yoruyor.
siz boşanmayı kafaya koyduğunuz için herşey batıyor herhalde size.
Burda sizde sıkıntı var gibi duruyor önceki konuları bilmiyorum burda size değil de adama boşan derdim yani..
Önceki konularınızı bilmiyorum ama bu yazdıklarınızda eşinizin bir kabahati yok
Hala haddini bilmiyor ama gelicez diyene de gelme denmez
Benim kuzenlerim de gelecekti bana gelmeyin dedirtti benim kafam misafir götürmüyor evde küçük zaten şöyle böyle dedirtti bana ama kendi akrabası olunca böyle bişey yapması kucak açması çok kötü benim gözümde bu ayrıntıyı vermemişimBenim annemGìL
Senin annenGÏL gil neyse
Konusu kadar içimi bayan bir konu yok .
Sizden izin mi alacak annesine gitmek için ?
Halayi kabul etmiyorsanız oturup kocaya saracaginiza telefonu açıp müsait değiliz deme ozguvenine sahip olun...
Konu sahibinin anlatımına istinaden söyledim.Yoksa onayladigimdan değil.Ben bunu da anlamıyorum..kendi ayaklarım üzerinde durana kadar kocayı kullanayim sonra gideyim..gideceksen git kalacaksan kal..
Siz neden kuzenlerinizi geri cevirdiniz ki adamin bir sozuyle? Simdi bunu esinize soyleseniz eeee bana ne geri cevirmeseydin der kesin. Ki o konuda hakli.Benim kuzenlerim de gelecekti bana gelmeyin dedirtti benim kafam misafir götürmüyor evde küçük zaten şöyle böyle dedirtti bana ama kendi akrabası olunca böyle bişey yapması kucak açması çok kötü benim gözümde bu ayrıntıyı vermemişim
Okudum konularınıBenim kuzenlerim de gelecekti bana gelmeyin dedirtti benim kafam misafir götürmüyor evde küçük zaten şöyle böyle dedirtti bana ama kendi akrabası olunca böyle bişey yapması kucak açması çok kötü benim gözümde bu ayrıntıyı vermemişim
Zaten kendi ayaklarınız üzerinde durdugunuz an bosanacaksaniz ev içinde güçler dengesi kurmak için bu kadar çaba harcamayın.Annenize gitmek istediğiniz de gidin,eşiniz annesini getirmek istiyorsanız getirsin,annesine gitmek istediğinde de gitsin.Vaz gectiginiz bir evlilik bu sürekli önce neden öyle yapmadin,neden beni aramadın,neden öyle demedin.....gerek yok
Önceki konularinizi da biliyorum. Illa bi erkeğe muhtaç değiliz. Bunu sadece sizin için değil genel anlamda söylüyorum. Şimdi ki konunuza gelince; o ev eşinize de ait sonuçta. Hem annesi gelmek için sizden müsade mi isteyecek
Ben bunu da anlamıyorum..kendi ayaklarım üzerinde durana kadar kocayı kullanayim sonra gideyim..gideceksen git kalacaksan kal..
Bana sorulmadan eve birinin davet edilmesine tahammül edemem
Ancak eşinize emri vaki yapılmış ve misafir diye adlandırdığınız kişi kayınvalideniz
Oğlunun evine (size kötülük yapmadığı sürece) istediği zaman gelir
Bi kendinize gelin eşinize haksızlık ediyorsunuz .
Hem boşanacaksanız hem garantilemesi beklıyosunuz kendi menfaatiniz icin eşinizin yerinde olsam ben çoktan boşardım sizi. Kusura bakmayın
valla bende geçen halamla konuştum cumartesi için bana geldiler. bir halamla konuştum. ilaveten diğer halam ve halamın evli kızı da geldi. ee normal niye çünkü aileyiz toplandık mı ailecek toplanırız. ayrı ayrı davetiye vermeyiz kimseye duyanlar duymayanları çağırır olur biter.
artık demek o kadar zouna gidiyoki adamon nefes alması bile zoruna gitmis kızım zaten yazıyo parası olasa ailesi olsa bosancak kız
Eski konuları bilemem ama bu günki 3 maddede bu kadar gerilecek bişey yok.. Sonuçta orası eşinizin de evi abartmayın![]()
valla hatayı en baştan yapmışsınız. ben Türk-Kürt evliliğine karşıyım. çünkü iki kültürü de az çok bilirim gayet uyumsuz. gerek hayat koşulları gerek yetiştirilme tarzı.
ben eşimle aynı ırktan aynı memlekettenim ama ilçeler farklı, onda bile farklılıklar çıkıyor. yemek yeme şekillerimiz bile değişik olabiliyor. örneğin biz çayla pasta yeriz sonra meyve. onlar çayı tek içer. sonra koca sofra kurulur pasta meyve kuruyemiş yenir. sırf bu yüzden bile sorunlarınız bitmez.
ikincisi 4 gün eve gelmeyen adamı 5. günde eve almazdım ben olsam. evli bir adam 4 gün arkadaşta kalmaz.
üçüncüsü dilini bilmediğiniz halde utanmadan farklı bir dilde konuşuyor bu çok ayıp' atıyorum Fransadayım, Fransız arkadaşların yanında Türkçe konuşup onları orda sal.k yerine koymam.
mahkemeye eşinizle gitmeye söz verip gitmememenizde yersiz bir davranış burda hatalı sizsiniz.
misafir de gelsin n'olacak. çoluk çocuk yok. yeni evlisiniz. ev hep temiz , ikramlıklar dışardan. bunu idare edebilirdiniz.
Şöyle bir durumda var halası resmen annen özlüyor şöyle böyle diye duygu sömürüsü yapıyor annesiyle günde defalarca kez uzun uzun telefonda konuşuyor zaten haftada 2 ye çıkan evlerine gitmelerimiz de oluyor ben ne yapayım sürekli koyun koyuna mı yatayım benim evime ben hastayken annem geldi annemi diken üstünde tuttu işimiz var dedi durdu 20 dk da yolladı daha önce bu ve benzerleri gibi şeyler yapıp şimdi ailesinin bu kadar rahat olması beni rahatsız ediyor.Artı olarak zaten bir artı bir evde kalıyoruz. Taş çwtlasın 4 kişi evin içinde duruyoruz annesi gelince kardeşleri de gelecek hem en azından bana sorulması gerekirdiHala arayıp gelicem diyince gelme denmez..ki ilk defa geliyormuş. İkincisi çağırdığı eşinizin annesi el değil. Üçüncüsü eşini çok merak eden uyuma numarası yapmaz yanında gider. Ayaklarınızın üzerinde durana kadar bu deveyi güdecek insan deveyi bu kadar ürkütmez. Siz de hiç o durum yok kusura bakmayın.
Çünkü arada tartışma konusu çıkaracaktı Eminim eşim tüm akrabalarımda bir kusur buluyor o şöyle bu böyle diyeSiz neden kuzenlerinizi geri cevirdiniz ki adamin bir sozuyle? Simdi bunu esinize soyleseniz eeee bana ne geri cevirmeseydin der kesin. Ki o konuda hakli.
Bir de herkes kendi misafirine kucak acsin. Normali bu. Gelene gelme denmez
Kusur bulursa bulsun. Nasil olsa bosanacaksiniz. Su evreyi kavgasiz dovussuz gecirmeye bakin caniniza yazik. Adam yataktan tekmeyle sizi atmis bir adam. Dikkatli olmak lazimÇünkü arada tartışma konusu çıkaracaktı Eminim eşim tüm akrabalarımda bir kusur buluyor o şöyle bu böyle diye
Ama o bu şekilde yaklaşıyor kendi annesigile her gün gitse gider benim annemgile teklif etmiyor ben ettiğimde de Yorgun’um diyorBenim annemGìL
Senin annenGÏL gil neyse
Konusu kadar içimi bayan bir konu yok .
Sizden izin mi alacak annesine gitmek için ?
Halayi kabul etmiyorsanız oturup kocaya saracaginiza telefonu açıp müsait değiliz deme ozguvenine sahip olun...
Öyle olmuyor işte keşke diyebilsem gerçekten bakın bana sorulmadan evime misafir kabul edilmesi can sıkıcO zaman çağırmayın. Arayın istemiyorum deyin. Eğer diyemiyorsanız da neyi sorun ettiğinizi anlamıyorum ki? Sonuçta eşinizin en büyük vukuatları belli, bu huyundan dert yanmak en son iş olmalı.