Bana s.ktir git diyen, kopek muamelesi yapan es siz yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Belki salt 6 aylık maaşını söylemiştir. 6+1 alınıyor normalde. İkramiyesiz söylemiş olabilir. Gemici olabilir, kamarot olabilir, aşçı bile olabilir. Firmadan firmaya değişkenlik baya gösteriyor.
Bana maaşı normal geldi aslında ama konu sahibin dediği gibi hiç para harcamayacak hali de yok. İnterneti parayla satın alıyor olabilir, inemiyorsa sigara satın alıyor olabilir, bazı gemilerde kantin var, oradan bir şeyler satın alıyor olabilir ama verdiği para para değil tabii eşine.
Daha kötülerini duydum ama +150 alıp eşine 3 gönderini bile duydum. Erkek eline bakmamak gerek gerçekten, erkeğin bunu bilmesi gerek. Yakında o 2 binde hiç gelmeyebilir bu şartlar altında.

Konu sahibinin anlattığına göre adam zaten bekar hayatı yaşıyor. Yani çocuklarını bile görmeye gelmiyor galiba . Geliyorsa da çok çok azdır muhtemelen.

O yüzden ben de konuyla ilgili genel bir yorum yaptım.

60 bin lira maaş alıyor ve eşine çocuklarına ayrı bi ev açamıyor mu? Gönderdiği de 2 bin lira mı?

İlişkiniz çok fena laçkalaşmış, düzelecek gibi durmuyor, ben senin boşanacağını da düşünmüyorum açıkçası.

Zaten boşandık daha önce nikahimiz yoktu şimdide ayrıldık.. canıma tak etti sen misin baba çocukları arayıp sormuyorsun bile dedim engelledi oda beni heryerden iyi yaptım sus sus kendini haklı sanıp duruyordu

Kendi anne babanızla oturuyorsunuz zaten, daha ne kadar gidebilirsiniz?

Ssleri hiç okumadım ama bazı kadınlar bu yeşilçamvari sefaleti yaşamayı sürekli bir dramı kavga gürültüyü seviyor ya bu site bana bunu öğretti 8 yıldır sana bir ev bile açamayan adama 2 çocuk verip hala üstüne şunu yaşıyorsanız artık bunu siz istiyorsunuz ya bazı insan mutsuzluktan beslenir ya öyle işte

Zaten boşandık daha önce nikahimiz yoktu şimdide ayrıldık.. canıma tak etti sen misin baba çocukları arayıp sormuyorsun bile dedim engelledi oda beni heryerden iyi yaptım sus sus kendini haklı sanıp duruyordu
Evli misiniz ayri mi anlamadim? Nafaka davası niye acmiyorsunuz ayriysaniz bile?

Melankolik beyinler için drama olmayinca sevismek bile tuzsuz oluyor dogrusu. Yalnız bu adam insan degil. Kadını seversin sevmezsin ayri mesele cocuklari kepaze etme pahasina iqsuz iqsuz davranmasi inatlasmasi hicbir fanteziye konu olamaz bu dingil.

Ayrıldık engellemiş beni heryerden bende onu cocuklari bidaha aramayacgini soyledi daha önce ayrıldığımız da da aranıyordu zaten.. Yarın bir iş bakicam ve kendi hayatıma odaklanıcam.

Okuduğum kadarıyla zaten ayrıymışsınız, yeniden nikahlanmaya niyet ediyormuşsunuz ama şimdi vazgeçtiniz sanıyorum; vazgeçmekle çok iyi ettiniz.

Şu adamla yeniden nikahlanıp ne yapacaksınız Allah aşkına? Aile birliği diye bir şey yok, saygı sevgi yok, hürmet yok, aşk meşk hak getire... Zaten anne babanızın evinde iyi kötü bir düzen oturtmuşsunuz, Allah bağışlasın iki de evladınız var, karısına çocuklarına kazandığı onca paranın içinden yalnızca 10 adet 200'lük banknotu hak gören adamdan ne size ne çocuklarınıza hayır gelir, böyle adamların hakları o çok sevdikleri analarıdır, bırakınız efem.

Bekara koca boşamak kolay ama neler gördü bu gözler. Ne insanlar ne zamanlarda yaşadı ikinci baharını. Ne mutlu ki anne babanız arkanızda durmuş. Belki bir işe girer çalışırsınız, inşallah durum elverir de kuaföre gitme sıklığınızı artırırsınız :) ruhen iyi geliyor insana kendine bakmak. Hem bakarsınız yarın öbür gün karşınıza insan evladı bir adam çıkar, sevildiğiniz saygı gördüğünüz bir yuvanız, size ait bir damınız olur... Gelecek, sandığımız kadar uzun sürmüyor her zaman. Korkmamak lazım. Engellemekle de iyi etmiş, şimdiye kadar siz nasıl engellemediniz onu anlamıyorum...

Ay bu adam insan değil şeytan şebeği resmen. Siz de hala neyi bekliyorsunuz acaba ? Kocanız annesinin kedisine kadar bakacak ve kendi çocuklarına 2 bin lira gönderecek he. Ay bide onun için saç boyatmaktan vs bahsetmişsiniz. Hemen bi işe girip en ala kuaföre gidip saçınızı intikam sarısı yaptırın ve gidip bulabileceğiniz en dişli avukatı tutun. Bu şeytan şebeğinin totosundaki dona kadar alırsınız inşallah. Annesinin kedilerine, dişlerine öyle sıra gelsin bakalım böyle adamlık olmuyor çünkü.

Mesajlardan birşey anlamadım da.Evini çocuğunu ihmal ediyorsa bu adamı daha fazla çekmeyin.

Gerçekten ikinci defa evlilik mi saçmalık.Kaynananin kedisi kadar çocukların değeri yok.

Çok güzel yazmışsınız.. bilmiyorum 6 aydir gemide hayal kuruyorduk gelince 2 gun biyerlere gideriz ps5 almisti gece oynariz eglenieiz vs.
1 ay sonra gelecekti böyle hayallerimiz vardi ama bi yandan bana hoc saygısı da yoktu en ufak birseyde bana kötü davranması vs.. üzülüyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…