-
- Konu Sahibi diyetkolikmom
Belki salt 6 aylık maaşını söylemiştir. 6+1 alınıyor normalde. İkramiyesiz söylemiş olabilir. Gemici olabilir, kamarot olabilir, aşçı bile olabilir. Firmadan firmaya değişkenlik baya gösteriyor.Evet ben de o şekilde biliyorum ama kendisi uzatma yazmış olabilir mi diye düşündüm. 8 yıldır evlilermiş adamın yaşı çok da küçük değildir maaş yağcı değilse düşük değil mi? Kuru yükse dediğiniz gibi inebilir tabii adam inmiyorum diye yalan da söyleyebilir sonuçta. Ben yalan söylemediğini varsayarak inmeyenler de olduğunu açıklamak istedim sadece ama o mesajı da yanlış anlamışım zaten :)
Konu sahibinin anlattığına göre adam zaten bekar hayatı yaşıyor. Yani çocuklarını bile görmeye gelmiyor galiba . Geliyorsa da çok çok azdır muhtemelen.Ben fiziksel para harcama olarak anlamıştım mesajınızı affedersiniztabii ki dedikleriniz olabilir. Bir yıl boyunca uzak yol gemide çalışan hiç duymadım. Yani nerdeyse iki kontrat üst üste atmak lazım. Hiç gelmemiş mi orayı kaçırdım ama bence de bir şekilde izninin olması daha mantıklı.
Zaten boşandık daha önce nikahimiz yoktu şimdide ayrıldık.. canıma tak etti sen misin baba çocukları arayıp sormuyorsun bile dedim engelledi oda beni heryerden iyi yaptım sus sus kendini haklı sanıp duruyordu60 bin lira maaş alıyor ve eşine çocuklarına ayrı bi ev açamıyor mu? Gönderdiği de 2 bin lira mı?
İlişkiniz çok fena laçkalaşmış, düzelecek gibi durmuyor, ben senin boşanacağını da düşünmüyorum açıkçası.
Ayrıldım. Zaten bosandik daha once bu geldiğinde nikah yapacaktık.. ayrıldık. Oda heryerden engelledi beniKendi anne babanızla oturuyorsunuz zaten, daha ne kadar gidebilirsiniz?
Ssleri hiç okumadım ama bazı kadınlar bu yeşilçamvari sefaleti yaşamayı sürekli bir dramı kavga gürültüyü seviyor ya bu site bana bunu öğretti 8 yıldır sana bir ev bile açamayan adama 2 çocuk verip hala üstüne şunu yaşıyorsanız artık bunu siz istiyorsunuz ya bazı insan mutsuzluktan beslenir ya öyle işte8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor
( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =) )
AyrıldıkBöyle bir adamdan şu saatten sonra o 2 bini bile almam gider çalışırım ama asla görüşmem de
Olması gereken olmuş üzgünüm.Ayrıldık
Evli misiniz ayri mi anlamadim? Nafaka davası niye acmiyorsunuz ayriysaniz bile?Zaten boşandık daha önce nikahimiz yoktu şimdide ayrıldık.. canıma tak etti sen misin baba çocukları arayıp sormuyorsun bile dedim engelledi oda beni heryerden iyi yaptım sus sus kendini haklı sanıp duruyordu
Melankolik beyinler için drama olmayinca sevismek bile tuzsuz oluyor dogrusu. Yalnız bu adam insan degil. Kadını seversin sevmezsin ayri mesele cocuklari kepaze etme pahasina iqsuz iqsuz davranmasi inatlasmasi hicbir fanteziye konu olamaz bu dingil.Ssleri hiç okumadım ama bazı kadınlar bu yeşilçamvari sefaleti yaşamayı sürekli bir dramı kavga gürültüyü seviyor ya bu site bana bunu öğretti 8 yıldır sana bir ev bile açamayan adama 2 çocuk verip hala üstüne şunu yaşıyorsanız artık bunu siz istiyorsunuz ya bazı insan mutsuzluktan beslenir ya öyle işte
Ayrıldık engellemiş beni heryerden bende onu cocuklari bidaha aramayacgini soyledi daha önce ayrıldığımız da da aranıyordu zaten.. Yarın bir iş bakicam ve kendi hayatıma odaklanıcam.Melankolik beyinler için drama olmayinca sevismek bile tuzsuz oluyor dogrusu. Yalnız bu adam insan degil. Kadını seversin sevmezsin ayri mesele cocuklari kepaze etme pahasina iqsuz iqsuz davranmasi inatlasmasi hicbir fanteziye konu olamaz bu dingil.
Mesajlardan birşey anlamadım da.Evini çocuğunu ihmal ediyorsa bu adamı daha fazla çekmeyin.8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor
( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =) )
Gerçekten ikinci defa evlilik mi saçmalık.Kaynananin kedisi kadar çocukların değeri yok.Okuduğum kadarıyla zaten ayrıymışsınız, yeniden nikahlanmaya niyet ediyormuşsunuz ama şimdi vazgeçtiniz sanıyorum; vazgeçmekle çok iyi ettiniz.
Şu adamla yeniden nikahlanıp ne yapacaksınız Allah aşkına? Aile birliği diye bir şey yok, saygı sevgi yok, hürmet yok, aşk meşk hak getire... Zaten anne babanızın evinde iyi kötü bir düzen oturtmuşsunuz, Allah bağışlasın iki de evladınız var, karısına çocuklarına kazandığı onca paranın içinden yalnızca 10 adet 200'lük banknotu hak gören adamdan ne size ne çocuklarınıza hayır gelir, böyle adamların hakları o çok sevdikleri analarıdır, bırakınız efem.
Bekara koca boşamak kolay ama neler gördü bu gözler. Ne insanlar ne zamanlarda yaşadı ikinci baharını. Ne mutlu ki anne babanız arkanızda durmuş. Belki bir işe girer çalışırsınız, inşallah durum elverir de kuaföre gitme sıklığınızı artırırsınız :) ruhen iyi geliyor insana kendine bakmak. Hem bakarsınız yarın öbür gün karşınıza insan evladı bir adam çıkar, sevildiğiniz saygı gördüğünüz bir yuvanız, size ait bir damınız olur... Gelecek, sandığımız kadar uzun sürmüyor her zaman. Korkmamak lazım. Engellemekle de iyi etmiş, şimdiye kadar siz nasıl engellemediniz onu anlamıyorum...
Çok güzel yazmışsınız.. bilmiyorum 6 aydir gemide hayal kuruyorduk gelince 2 gun biyerlere gideriz ps5 almisti gece oynariz eglenieiz vs.Okuduğum kadarıyla zaten ayrıymışsınız, yeniden nikahlanmaya niyet ediyormuşsunuz ama şimdi vazgeçtiniz sanıyorum; vazgeçmekle çok iyi ettiniz.
Şu adamla yeniden nikahlanıp ne yapacaksınız Allah aşkına? Aile birliği diye bir şey yok, saygı sevgi yok, hürmet yok, aşk meşk hak getire... Zaten anne babanızın evinde iyi kötü bir düzen oturtmuşsunuz, Allah bağışlasın iki de evladınız var, karısına çocuklarına kazandığı onca paranın içinden yalnızca 10 adet 200'lük banknotu hak gören adamdan ne size ne çocuklarınıza hayır gelir, böyle adamların hakları o çok sevdikleri analarıdır, bırakınız efem.
Bekara koca boşamak kolay ama neler gördü bu gözler. Ne insanlar ne zamanlarda yaşadı ikinci baharını. Ne mutlu ki anne babanız arkanızda durmuş. Belki bir işe girer çalışırsınız, inşallah durum elverir de kuaföre gitme sıklığınızı artırırsınız :) ruhen iyi geliyor insana kendine bakmak. Hem bakarsınız yarın öbür gün karşınıza insan evladı bir adam çıkar, sevildiğiniz saygı gördüğünüz bir yuvanız, size ait bir damınız olur... Gelecek, sandığımız kadar uzun sürmüyor her zaman. Korkmamak lazım. Engellemekle de iyi etmiş, şimdiye kadar siz nasıl engellemediniz onu anlamıyorum...
Üzülmüşsünüzdür ama geçecek emin olun. Çocuklarınızla güzel bir hayat kurun kendinizeAyrıldık engellemiş beni heryerden bende onu cocuklari bidaha aramayacgini soyledi daha önce ayrıldığımız da da aranıyordu zaten.. Yarın bir iş bakicam ve kendi hayatıma odaklanıcam.