- 13 Temmuz 2022
- 371
- 213
- 28
- Konu Sahibi cehennet06
Evet aynen oyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haksızsin su nedenle annesiyle barışma konusunda haksızsin....benim eşimde yurt dışında çalışıyor yeri geliyor ben hiç duymadım 5bin TL gönderildiğini kazandığı para aileye gelir onlarada belli bir oranda para verir şirket sen hala uyanamamissin senin eş anasına gönderiyor parayı kaynanada ayak yapiyr para biriktirememis diye seni resmen kandırmışlar8 yıllık evliliğimde çok problemler yasadim 2 çocuğumla eşimden bosandim. Daha sonra tekrar barıştık eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor kv yaşıyorduk daha sonra problem yasadik ve ben ailemin yanına döndüm eşim 50k gibi bir maaş alıyor fakat borç, biriktirmemesi vs sebeplerden ev tutamamistik daha 1 senedir ailemle yaşıyordum eşimde izne geldikçe 10 15 gün ordq kalıyordu. Ailesiyle hicbirsekildr gorusmuyorduk. Aylık bana 5bin tl yolluyordu. Çok sefer bak biriktiremiyosun bana para gönder altin yapayim ev tutalim vs dedim benim işime karışma maasima karışma vs beni azarladı. Herneyse 1 sene böyle geçti daha sonra b3n esimin içten içe üzüldüğünü düşünerek ailesiyle baristirdim 1 senedir ailesiyle gorusmedigi icin artik değiştiğini bizi 2.plana atmayacagini sanmistim. Herneyse kv gile döndük. Kv eşime 1 senede hiç para biriktiremedigini bundan sonra maaşını ona göndermesini onun yerine biriktirecegini söyledi eşimde direk tamam dedi. Bütün gün mutfakta annesiyle oturuyor annesi salona giderse peşinden salona gidiyor benle asla oturmuyor yavru ördek ve anne gibi düşünün sabah kalkiyor benim yüzüme bakmıyor annesi kalkinca yanına gidiyor sarılıyor opuyor yatakta oynasiyor. Avm hastane market her yere ikisi beraber gidiyor içeceğim bitmiş anne markete gidelim vs gibi her yere beraber gidiyor. 1 aydır yurt dışına gitmediği ve birikiminin olmadığı içinde annesinin eline bakiyor onla gitmeye mecbur olduğunu söylüyor öyle bisey yok ama kartlar vs kendisinde istese alir.herneyse iddiadan 10 bintl küsür kazanmış hiç haberim yok annesine versace den 7 bin TL ye gözlük almış 4 bine de kahve makinesi almış eve geldiklerinde gördüm bende 400 tl ye gratisten biseyelr sipariş edecektim 400 u geçmesin vs demişti bana.. yurt dışına gitmesi için iş görüşmeleri yapitor ben annesinden duyuyorum nereye gidecek napacak kavga ettim bana diyorki kesinleşmesi söyleyecektim velhasıl arkadaşlar dişleri rahatsız annesiyle dişçiye gittiler ağzı baya kötü bende o gün artık dayanamadım patladım bana ben canımın derdindeyim yaptığına bak vs dedi evde hep mutsuzum surat asıyorum sürekli dip dibe olmaları bizle hiç ilgilenmemesi beni üzüyor bana sen sizofrensin kendi kendine kuruyorsun surat asmak beni ilgilendirmiyor falan dedi en son bugün patladım cocuklqri aldim beni gönder dedim bagirdim çağırdım hiç itiraz etmedi oda tamam dedi en son kavgamızda bana huzur ver falan diyordu zaten. Netice olarak otobüsteyim.. sizce haksizmiyim
Annesi g tunden ayrılmıyor zaten Allaha havale ettim 8 senedir ne çektiğimi ben biliyorum allahlarindan bulsunlarAdam anasından kopamıyor da anası da ne diye pesinde gezdiriyor hayırdır demiyor valla bebegim var şu an 7 bucuk aylik biraz bireysellessin diye gün sayıyorum
Kocaman çocuğum popomda dolansın istemem ne bu ya çok kotu
Cok iyi yapmissiniz. Bir daha barismak istediginde nolur kabul etmeyin. Cocuklarin kres / okul yasi geldiyse calisirsiniz. Ailenizde arkanizdaysa zaten hic sorun olmaz. Boyle berbat hayat olur mu ya deli adam gece gece sinir oldum.Hayır yok ben yapmak istemediğim için oyaladim. 2.sefer boşanma davasıyla uğraşmak istemedim
Kesinlikle boşa daha kendi bireysel kimliği oluşmamış kangurular gibi annesinin kesesinden ayrılamamis bir adamın gereği yok zaten belli ki bütün parayı borsalarda falan yiyor bu bile başlı başına boşanma sebebi doğru karar8 yıllık evliliğimde çok problemler yasadim 2 çocuğumla eşimden bosandim. Daha sonra tekrar barıştık eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor kv yaşıyorduk daha sonra problem yasadik ve ben ailemin yanına döndüm eşim 50k gibi bir maaş alıyor fakat borç, biriktirmemesi vs sebeplerden ev tutamamistik daha 1 senedir ailemle yaşıyordum eşimde izne geldikçe 10 15 gün ordq kalıyordu. Ailesiyle hicbirsekildr gorusmuyorduk. Aylık bana 5bin tl yolluyordu. Çok sefer bak biriktiremiyosun bana para gönder altin yapayim ev tutalim vs dedim benim işime karışma maasima karışma vs beni azarladı. Herneyse 1 sene böyle geçti daha sonra b3n esimin içten içe üzüldüğünü düşünerek ailesiyle baristirdim 1 senedir ailesiyle gorusmedigi icin artik değiştiğini bizi 2.plana atmayacagini sanmistim. Herneyse kv gile döndük. Kv eşime 1 senede hiç para biriktiremedigini bundan sonra maaşını ona göndermesini onun yerine biriktirecegini söyledi eşimde direk tamam dedi. Bütün gün mutfakta annesiyle oturuyor annesi salona giderse peşinden salona gidiyor benle asla oturmuyor yavru ördek ve anne gibi düşünün sabah kalkiyor benim yüzüme bakmıyor annesi kalkinca yanına gidiyor sarılıyor opuyor yatakta oynasiyor. Avm hastane market her yere ikisi beraber gidiyor içeceğim bitmiş anne markete gidelim vs gibi her yere beraber gidiyor. 1 aydır yurt dışına gitmediği ve birikiminin olmadığı içinde annesinin eline bakiyor onla gitmeye mecbur olduğunu söylüyor öyle bisey yok ama kartlar vs kendisinde istese alir.herneyse iddiadan 10 bintl küsür kazanmış hiç haberim yok annesine versace den 7 bin TL ye gözlük almış 4 bine de kahve makinesi almış eve geldiklerinde gördüm bende 400 tl ye gratisten biseyelr sipariş edecektim 400 u geçmesin vs demişti bana.. yurt dışına gitmesi için iş görüşmeleri yapitor ben annesinden duyuyorum nereye gidecek napacak kavga ettim bana diyorki kesinleşmesi söyleyecektim velhasıl arkadaşlar dişleri rahatsız annesiyle dişçiye gittiler ağzı baya kötü bende o gün artık dayanamadım patladım bana ben canımın derdindeyim yaptığına bak vs dedi evde hep mutsuzum surat asıyorum sürekli dip dibe olmaları bizle hiç ilgilenmemesi beni üzüyor bana sen sizofrensin kendi kendine kuruyorsun surat asmak beni ilgilendirmiyor falan dedi en son bugün patladım cocuklqri aldim beni gönder dedim bagirdim çağırdım hiç itiraz etmedi oda tamam dedi en son kavgamızda bana huzur ver falan diyordu zaten. Netice olarak otobüsteyim.. sizce haksizmiyim
Evet aynen öyle.. benim senelerdir hep kendimi suçlama gibi bir huyum var o yüzden hep geri dönüyorum hatta kendim aradığımda oldu bu yüzden kendini bir halt sanmışKesinlikle boşa daha kendi bireysel kimliği oluşmamış kangurular gibi annesinin kesesinden ayrılamamis bir adamın gereği yok zaten belli ki bütün parayı borsalarda falan yiyor bu bile başlı başına boşanma sebebi doğru karar
Birdaha barışmak isteyeceğini sanmıyorum umrunda bile değildiCok iyi yapmissiniz. Bir daha barismak istediginde nolur kabul etmeyin. Cocuklarin kres / okul yasi geldiyse calisirsiniz. Ailenizde arkanizdaysa zaten hic sorun olmaz. Boyle berbat hayat olur mu ya deli adam gece gece sinir oldum.
Bosa bunu al nafakayi 50 bine kv ile mi yasanir8 yıllık evliliğimde çok problemler yasadim 2 çocuğumla eşimden bosandim. Daha sonra tekrar barıştık eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor kv yaşıyorduk daha sonra problem yasadik ve ben ailemin yanına döndüm eşim 50k gibi bir maaş alıyor fakat borç, biriktirmemesi vs sebeplerden ev tutamamistik daha 1 senedir ailemle yaşıyordum eşimde izne geldikçe 10 15 gün ordq kalıyordu. Ailesiyle hicbirsekildr gorusmuyorduk. Aylık bana 5bin tl yolluyordu. Çok sefer bak biriktiremiyosun bana para gönder altin yapayim ev tutalim vs dedim benim işime karışma maasima karışma vs beni azarladı. Herneyse 1 sene böyle geçti daha sonra b3n esimin içten içe üzüldüğünü düşünerek ailesiyle baristirdim 1 senedir ailesiyle gorusmedigi icin artik değiştiğini bizi 2.plana atmayacagini sanmistim. Herneyse kv gile döndük. Kv eşime 1 senede hiç para biriktiremedigini bundan sonra maaşını ona göndermesini onun yerine biriktirecegini söyledi eşimde direk tamam dedi. Bütün gün mutfakta annesiyle oturuyor annesi salona giderse peşinden salona gidiyor benle asla oturmuyor yavru ördek ve anne gibi düşünün sabah kalkiyor benim yüzüme bakmıyor annesi kalkinca yanına gidiyor sarılıyor opuyor yatakta oynasiyor. Avm hastane market her yere ikisi beraber gidiyor içeceğim bitmiş anne markete gidelim vs gibi her yere beraber gidiyor. 1 aydır yurt dışına gitmediği ve birikiminin olmadığı içinde annesinin eline bakiyor onla gitmeye mecbur olduğunu söylüyor öyle bisey yok ama kartlar vs kendisinde istese alir.herneyse iddiadan 10 bintl küsür kazanmış hiç haberim yok annesine versace den 7 bin TL ye gözlük almış 4 bine de kahve makinesi almış eve geldiklerinde gördüm bende 400 tl ye gratisten biseyelr sipariş edecektim 400 u geçmesin vs demişti bana.. yurt dışına gitmesi için iş görüşmeleri yapitor ben annesinden duyuyorum nereye gidecek napacak kavga ettim bana diyorki kesinleşmesi söyleyecektim velhasıl arkadaşlar dişleri rahatsız annesiyle dişçiye gittiler ağzı baya kötü bende o gün artık dayanamadım patladım bana ben canımın derdindeyim yaptığına bak vs dedi evde hep mutsuzum surat asıyorum sürekli dip dibe olmaları bizle hiç ilgilenmemesi beni üzüyor bana sen sizofrensin kendi kendine kuruyorsun surat asmak beni ilgilendirmiyor falan dedi en son bugün patladım cocuklqri aldim beni gönder dedim bagirdim çağırdım hiç itiraz etmedi oda tamam dedi en son kavgamızda bana huzur ver falan diyordu zaten. Netice olarak otobüsteyim.. sizce haksizmiyim
Ben 2 sene önce eşimden bosanmistim zatenBosa bunu al nafakayi 50 bine kv ile mi yasanir
nafaka bağlattınız mı ? ben kv döndük diyince tekrar evlendiğinizi düşündüm .Ben 2 sene önce eşimden bosanmistim zaten
Erkek milletine yüz vermeye gerek yokEvet aynen öyle.. benim senelerdir hep kendimi suçlama gibi bir huyum var o yüzden hep geri dönüyorum hatta kendim aradığımda oldu bu yüzden kendini bir halt sanmış
Hayır bosanirken hiç birsey istememiştim o an tek düşüncem sadece çocuklarımın velayetiydi bana vermesi sartinda hrrseyden feragat edip anlaşmalı boşanmak istemistimnafaka bağlattınız mı ? ben kv döndük diyince tekrar evlendiğinizi düşündüm .
Ben senelerdir bir tarafında koşuyorum pohpohluyorum adamın umrunda bile değildim giderken normalde kavga edip ayrildigimizda beni engellerdi sinirlenip mesela engellememeis bile numaramı silmiş sadece ben onu 3ngelledim.. yani okadar umrunda değil dogru bir karar verdiğimi dusunuyorumErkek milletine yüz vermeye gerek yok
"Duygusal ensest" diye bir şey var. (araştırabilirsiniz)8 yıllık evliliğimde çok problemler yasadim 2 çocuğumla eşimden bosandim. Daha sonra tekrar barıştık eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor kv yaşıyorduk daha sonra problem yasadik ve ben ailemin yanına döndüm eşim 50k gibi bir maaş alıyor fakat borç, biriktirmemesi vs sebeplerden ev tutamamistik daha 1 senedir ailemle yaşıyordum eşimde izne geldikçe 10 15 gün ordq kalıyordu. Ailesiyle hicbirsekildr gorusmuyorduk. Aylık bana 5bin tl yolluyordu. Çok sefer bak biriktiremiyosun bana para gönder altin yapayim ev tutalim vs dedim benim işime karışma maasima karışma vs beni azarladı. Herneyse 1 sene böyle geçti daha sonra b3n esimin içten içe üzüldüğünü düşünerek ailesiyle baristirdim 1 senedir ailesiyle gorusmedigi icin artik değiştiğini bizi 2.plana atmayacagini sanmistim. Herneyse kv gile döndük. Kv eşime 1 senede hiç para biriktiremedigini bundan sonra maaşını ona göndermesini onun yerine biriktirecegini söyledi eşimde direk tamam dedi. Bütün gün mutfakta annesiyle oturuyor annesi salona giderse peşinden salona gidiyor benle asla oturmuyor yavru ördek ve anne gibi düşünün sabah kalkiyor benim yüzüme bakmıyor annesi kalkinca yanına gidiyor sarılıyor opuyor yatakta oynasiyor. Avm hastane market her yere ikisi beraber gidiyor içeceğim bitmiş anne markete gidelim vs gibi her yere beraber gidiyor. 1 aydır yurt dışına gitmediği ve birikiminin olmadığı içinde annesinin eline bakiyor onla gitmeye mecbur olduğunu söylüyor öyle bisey yok ama kartlar vs kendisinde istese alir.herneyse iddiadan 10 bintl küsür kazanmış hiç haberim yok annesine versace den 7 bin TL ye gözlük almış 4 bine de kahve makinesi almış eve geldiklerinde gördüm bende 400 tl ye gratisten biseyelr sipariş edecektim 400 u geçmesin vs demişti bana.. yurt dışına gitmesi için iş görüşmeleri yapitor ben annesinden duyuyorum nereye gidecek napacak kavga ettim bana diyorki kesinleşmesi söyleyecektim velhasıl arkadaşlar dişleri rahatsız annesiyle dişçiye gittiler ağzı baya kötü bende o gün artık dayanamadım patladım bana ben canımın derdindeyim yaptığına bak vs dedi evde hep mutsuzum surat asıyorum sürekli dip dibe olmaları bizle hiç ilgilenmemesi beni üzüyor bana sen sizofrensin kendi kendine kuruyorsun surat asmak beni ilgilendirmiyor falan dedi en son bugün patladım cocuklqri aldim beni gönder dedim bagirdim çağırdım hiç itiraz etmedi oda tamam dedi en son kavgamızda bana huzur ver falan diyordu zaten. Netice olarak otobüsteyim.. sizce haksizmiyim
Zaten 2 sene önce boşanmıştim. 1 senedir tekrar birlikteydik.."Duygusal ensest" diye bir şey var. (araştırabilirsiniz)
Bizim gibi ülkelerde/toplumlarda genelde anne-oğul şeklinde görülüyor.
Boşanın derim. Ardınıza bile bakmayın.
Çok doğu karar vermişsiniz.Zaten 2 sene önce boşanmıştim. 1 senedir tekrar birlikteydik..
Ailemin yanindayim biri 6 biri 3 yaşında mesleğim yok. Bir iş bulup çalışacağım cocuklara annem bakacak. Evet beni hoş tutma gibi bir istemi düşüncesi uok umrunda falan değilimBu adam bu parayı ne yapıyor. Çalışıyor ortada para yok nerede bu para.? Benim bir tanıdığım kızın eşi de gemide çalışıyor bir tanede çocukları var kız çalışmıyor çok güzel şekilde kocasının parasını yiyor. Eşi ev , araba , almış. Aldığı maaş kızın elinde hep kız sürekli pahalı elbiseler alıyor arabasıyla sürekli geziyor. Gece alemlere akıyor. Eşi de gemiden gelince tatillere falan gidiyorlar. Yani anlatmak istediğim gemici bir adamın maaşıyla bunlar yapılabiliyor. Sizinki de size aylık komik bir para verip kendi gittiği yerlerde bir güzel yiyor paraları. Gemiden gelince de ortada ne para var ne pul daha bir ev bile tutamamış bir düzen bile yok ortada orada burada kalıyorsunuz. Birde üstüne size karşı sevgi saygıda yok adamın sizin gönlünüzü hoş etme gibi bir düşüncesi de yok bir tutturmuş annemde annem. Barışmayın bu adamla ya bırakın annesiyle baş başa kalsın
Çocuklarınız küçük mü ? Sizin meleğiniz var mı ? Bu adam zaten hiçbir işe yaramıyor Biran önce bir işe girip çalışın kendi ayaklarınız üzerinde durun kendinize bir ev tutarsınız en azından kurulu bir düzeniniz olur. Daha huzurlu mutlu olursunuz çocuklarınızla
Yani daha ilk gün ara ara duygu değişimlerin oluyor. Kirginligimdan kaynaklı beni istemediğini kabullenememe duygusu yaşıyorum zamanla asacagima inaniyorum takip etmemeye vs çalışıyorum çünkü takıntı haline dönüşüyorÇok doğu karar vermişsiniz.