- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
-
- Konu Sahibi diyetkolikmom
Olan olmuş, dersini al önüne bak, bari bundan sonrası heba olmasın.Evet var bitirdim zaten ama ben salağım 8 senedir ya duzelirse amanngelincr düzelir aman alttan alırsam düzelir vs diye diye 8 yılımı yedim baya malım ya
Bitirdim ama salağım ben hep geri dönüyorum ne yapsam bilmiyorum Esra ezmeciye de gittim daha önce yine döndüm terapi bile işe yaramıyor en son kendimi deli hastanesine kapattiricm=)Olan olmuş, dersini al önüne bak, bari bundan sonrası heba olmasın.
Diyecek bi şey bulamadımBitirdim ama salağım ben hep geri dönüyorum ne yapsam bilmiyorum Esra ezmeciye de gittim daha önce yine döndüm terapi bile işe yaramıyor en son kendimi deli hastanesine kapattiricm=)
Bende .. Aslında mutsuzum mesela beraberken ayrılmak istiyorum hakaretlerine tavırlarına dayanamıyorum ama o raddeye gelince korkup ayrilamiyordum. Yada ayrılınca hep kendimi sucluyordumDiyecek bi şey bulamadım
Evet var bitirdim zaten ama ben salağım 8 senedir
Kendine böyle demekten vazgeç önce.Bitirdim ama salağım
Salak olduğumu kabullenip akillanmaya calisiyorumKendine böyle demekten vazgeç önce.
Sen kendini değersizleştirirsen böyle başkası nasıl saygı duyar sana.
Çocuklarını ve sana sahip çıkan güzel aileni düşünüp onlara layık bir hayat yaşarsın bundan sonra. Önemli olan hatalarda tekrara düşmemek. Yoksa hatalar hepimiz için.Salak olduğumu kabullenip akillanmaya calisiyorum
Ya evet şöyle düşününce çok şanslıyım. Birde gidecek yeri olmayan kadınlar var gerçekten gitmek isteyip gidemeyenÇocuklarını ve sana sahip çıkan güzel aileni düşünüp onlara layık bir hayat yaşarsın bundan sonra. Önemli olan hatalarda tekrara düşmemek. Yoksa hatalar hepimiz için.
Esra ezmeciye de gittim daha önce yine döndüm terapi bile işe yaramıyor en son kendimi deli hastanesine kapattiricm=)
Mahkemeye başvurman gerekirken Esra ezmeci diyorsun hala.Bitirdim ama salağım ben hep geri dönüyorum ne yapsam bilmiyorum Esra ezmeciye de gittim daha önce yine döndüm terapi bile işe yaramıyor en son kendimi deli hastanesine kapattiricm=)
8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor
( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =)
Sen benim kendime yaptığım en büyük saygısızlıksın. Bunu o kadar iyi anlıyorum ki. Boşanınca daha çok tazminat nafaka alırsın abla git gir sende bi ise8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor
( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =) )