- 24 Nisan 2015
- 850
- 1.568
-
- Konu Sahibi diyetkolikmom
Oradaki çalış demesi bi ima yani çalışmama izin verdiği falan yok ayrilirsam tabikide çalışırım.
Nasıl gitti yurtdışına? Orda ne iş yapıyor? Sizide giderken babanizami teslim ettiSabahtan beri bunu düşünüyorum biliyomusunuz neden bunundemiyorum
Alieniz ne diyorBilmiyorum psikoloğa gitmeyi dusunuyorum
Babanızın evinde izin mi alıyorsunuz bi de? İzin verecek bir gücü de yok ki üzerinizde. Sanki ev açtı da kirasını faturasını marketini ödüyor, siz düzenim bozulur sokakta kalırım diye gık diyemiyorsunuz, öyle olsa anlayacağım da, 2000 tl veriyor ya, bu adam hala karar mercii hayatınızda, babanızı bu kadar dinlemiyorsunuzdur, ne kocaymış arkadaş.Oradaki çalış demesi bi ima yani çalışmama izin verdiği falan yok ayrilirsam tabikide çalışırım.
Aralarındaki tek bağ , resmiyetteki kıytırık bir imza.Babanızın evinde izin mi alıyorsunuz bi de? İzin verecek bir gücü de yok ki üzerinizde. Sanki ev açtı da kirasını faturasını marketini ödüyor, siz düzenim bozulur sokakta kalırım diye gık diyemiyorsunuz, öyle olsa anlayacağım da, 2000 tl veriyor ya, bu adam hala karar mercii hayatınızda, babanızı bu kadar dinlemiyorsunuzdur, ne kocaymış arkadaş.
Nereden biliyorsunuz? 7/24 birlikte misiniz?Gemide çalışıyor bir yerde kaldığı bir yere para verdigi yok
Oradaki çalış demesi bi ima yani çalışmama izin verdiği falan yok ayrilirsam tabikide çalışırım.
Tüm gemilerde limanlarda inme imkanı yok. Maksimum para harcanacak şey gemide bira almak falan olabiliyor. Belki konu sahibinin eşi o tip bir gemide çalışıyordur onun için öyle söylemiş olabilir. Ama bu tip gemi için tecrübesi de varsa 60 bin lira=2000 dolar desek düşük bir maaş alıyor orda benim de kafam karıştı.Nereden biliyorsunuz? 7/24 birlikte misiniz?
Ağlamaktan helak oldum ne yapacağımı bilmiyorum.
Güya ayrılıp barışmışlar birde,barışmak isteyen konu sahibi anladığım kadarıyla. Koca kişisinin kaybetme, ayrilma gibi bir endişe taşıdığı yok. Şartları, 2 bin lira ile babalik,eslik taslamalari, önceki konularında eski sevgili ile kıyaslamalari, yürek yemiş cinsten. Böyle bi adamı dinleyip çalışmıyor birde güya. Bazen dalga geçildiğini düşünüyorum bizle.Babanızın evinde izin mi alıyorsunuz bi de? İzin verecek bir gücü de yok ki üzerinizde. Sanki ev açtı da kirasını faturasını marketini ödüyor, siz düzenim bozulur sokakta kalırım diye gık diyemiyorsunuz, öyle olsa anlayacağım da, 2000 tl veriyor ya, bu adam hala karar mercii hayatınızda, babanızı bu kadar dinlemiyorsunuzdur, ne kocaymış arkadaş.
Bence konu sahibinin ana babası da değişik, hooooşşşt köpek dememişler damada. Damadın şeyi elmas falan herhalde.Nasıl yani? Para yok geçinemiyorsunuz üstüne izin verip vermemesi çok mu önemli yani? Kusura bakmayın sizde de tuhaflık var
Sonuçta aldatma , mesajla da oluyor, yani bunun bin türlü yolu var.Tüm gemilerde limanlarda inme imkanı yok. Maksimum para harcanacak şey gemide bira almak falan olabiliyor. Belki konu sahibinin eşi o tip bir gemide çalışıyordur onun için öyle söylemiş olabilir. Ama bu tip gemi için tecrübesi de varsa 60 bin lira=2000 dolar desek düşük bir maaş alıyor orda benim de kafam karıştı.
Ben fiziksel para harcama olarak anlamıştım mesajınızı affedersinizSonuçta aldatma , mesajla da oluyor, yani bunun bin türlü yolu var.
Hem adam, ailesinin yanına hiç gitmiyor gibi. Bir sene boyunca izin günü illa ki vardır.
Veya adam, türlü türlü başka işler yapıyordur. Konu sahibinin ruhu duymaz.
Konu sahibi, o konuda öyle kesin cevap yazdı ki sanki sürekli yan yanalar...
Ben o yüzden öyle yazmıştım.
İki kontrat o şekilde yasak zaten, 12 ay inmeden çalışılmaz. Yakın yol sayılan Rusya İtalya Gürcistan Roma Türkiye hatlarında çalışıyorsa kuru yükse iner, maaşı da ona göre normal. O gemiler az veriyor zaten tabi kendisi zabit veya çarkçı sınıfından değilseBen fiziksel para harcama olarak anlamıştım mesajınızı affedersiniztabii ki dedikleriniz olabilir. Bir yıl boyunca uzak yol gemide çalışan hiç duymadım. Yani nerdeyse iki kontrat üst üste atmak lazım. Hiç gelmemiş mi orayı kaçırdım ama bence de bir şekilde izninin olması daha mantıklı.
Evet ben de o şekilde biliyorum ama kendisi uzatma yazmış olabilir mi diye düşündüm. 8 yıldır evlilermiş adamın yaşı çok da küçük değildir maaş yağcı değilse düşük değil mi? Kuru yükse dediğiniz gibi inebilir tabii adam inmiyorum diye yalan da söyleyebilir sonuçta. Ben yalan söylemediğini varsayarak inmeyenler de olduğunu açıklamak istedim sadece ama o mesajı da yanlış anlamışım zaten :)İki kontrat o şekilde yasak zaten, 12 ay inmeden çalışılmaz. Yakın yol sayılan Rusya İtalya Gürcistan Roma Türkiye hatlarında çalışıyorsa kuru yükse iner, maaşı da ona göre normal. O gemiler az veriyor zaten tabi kendisi zabit veya çarkçı sınıfından değilse
Konu sahibi, çocukların sorumluluğu zaten babanızda. Her zaman durumun artı yönünü görmeye çalışırım böyle yorumlar kolay kolay yapmam ama adam sizi sevmiyor. Büyük ihtimalle işi nedeniyle psikolojisi de bozuk adamın.
Boşanın ya adam ne size koca, ne çocuklarına baba. Aldatıyordur demek istemiyorum ama o da vardır gibi geldi. Denizci olduğu için demiyorum bunu, adam sizinle tüm bağlarını koparmış onun için diyorum. Boşanın, sizin tek yolunuz boşanmak. Yazık günah size de, çocuklara da.
Bir işe girin, dünyada adam bitmedi. Belki karşınıza sizi sevip değer veren biri çıkar. Çıkmasa bile en azından bu şekilde psikolojik şiddet görmezsiniz. Adamın boka yaradığı yok zaten, ha var ha yok. Boşanın