- Konu Sahibi diyetkolikmom
Belki salt 6 aylık maaşını söylemiştir. 6+1 alınıyor normalde. İkramiyesiz söylemiş olabilir. Gemici olabilir, kamarot olabilir, aşçı bile olabilir. Firmadan firmaya değişkenlik baya gösteriyor.Evet ben de o şekilde biliyorum ama kendisi uzatma yazmış olabilir mi diye düşündüm. 8 yıldır evlilermiş adamın yaşı çok da küçük değildir maaş yağcı değilse düşük değil mi? Kuru yükse dediğiniz gibi inebilir tabii adam inmiyorum diye yalan da söyleyebilir sonuçta. Ben yalan söylemediğini varsayarak inmeyenler de olduğunu açıklamak istedim sadece ama o mesajı da yanlış anlamışım zaten :)
Bana maaşı normal geldi aslında ama konu sahibin dediği gibi hiç para harcamayacak hali de yok. İnterneti parayla satın alıyor olabilir, inemiyorsa sigara satın alıyor olabilir, bazı gemilerde kantin var, oradan bir şeyler satın alıyor olabilir ama verdiği para para değil tabii eşine.
Daha kötülerini duydum ama +150 alıp eşine 3 gönderini bile duydum. Erkek eline bakmamak gerek gerçekten, erkeğin bunu bilmesi gerek. Yakında o 2 binde hiç gelmeyebilir bu şartlar altında.