Bana s.ktir git diyen, kopek muamelesi yapan es siz yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Adamın kırığı var, yine Türkiye 'de olduğunu düşünüyorum, nerde çalışıyor bilmiyorum yurtdışında kazandığı parayı orda birine rahat yediremez sanırım yetmez. Anasına söylediği kadar yedirdiğini de sanmıyorum, bence diğer kadına gidiyor.

Konu sahibi çalış diyen kimseye cevap vermemiş. Hiç anlamıyorum bir kadın neden çalışmaz.

Cünkü hem esi ile inatlasiyor, ama daha cok kayinvalidesiyle. Bosansa kayinvalide kazanmis olucak gözünde. Gidip calissa kayinvalide esinin maasinin keyfini sürecek diye düşünüyor.

Baska yerde de yazmistim. Bizimkilerden biri yurtdisinda kendine ikinci es bulup davul zurnali dügün bile yapmisti. Hersey olabilir.

Benimde aklıma geldi ama dövize vurunca 60 bin çok bir meblaģ degil. Yetistirebileceğini sanmadım. Orada kirası,yemesi,icmesi kendi masrafları da vardır 60 bin temiz eline geçen degildir. Borcu olmayabilir ama ne de olsa babası bakıyor diyerek birikim yapıp anneme gönderdim,borcum var falan diyor da olabilir yada kendi yiyordur. Gözden ćıkarmis zira çocuklarını,eşini. 2.000tl'yi de ben para gönderiyorum demek için gönderiyor zaten, yapmış olmak için.

Gerçekten ya yurtdışı nere? Şimdi Avrupa ülkelerinden biriyse herhangi Avrupalı bir kadın böyle hödükleşebilen bir adama afedersin s*müğünü bile atmaz. Kaldı ki herhangi bir avrupalı kadının yaşam şartları gayet iyi 3. Sınıf dünya ülkesinin oraya işçi olarak gitmiş adamına salt para için bakmaz.

Bence de türkiyeden birisi olabilitesi daha yüksek

madem anamla babamla yasıyorum koca zatne yok. E para desen vermıyor. Verdiği 2000₺ yi herhangı bı yardım kırulusu destek programı falan zaten verır. Bence boşa kal annenle çalış işe gir.
Ya ben anlamıyorum adamda öyle bir havalar varkı öyle bir ezmişkü resmen sanırsın kendı 2 bin alıp sana 58 yolluyor

bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var
8 yıl nasıl sabrettinizde bu kötülüğü kendinize ve çocuklarınıza yaptınız.
toplayabildiğiniz kadar kanıt toplayıp hem yüklü bir tazminat hemde nafaka talep edin. Adam babalık bile yapmıyor gelip görmeyi geç 2 bin ne ya sadaka mı veriyor?
boşandıktan sonra da işe girersiniz.

Konu sahibi çalış diyen kimseye cevap vermemiş. Hiç anlamıyorum bir kadın neden çalışmaz.
Çünkü ağlayıp zırlamak çalışmaktan kolay. Sürekli gittiğim bir fırın var, kasadaki abla ile artık arkadaş olduk. Sabah 5 te kalkip, 6:30 da iş başı yapıyormuş. Çok zor dedi ama mecburen çalışıyor kadın. Beyaz yaka olmama rağmen ben bile sabah 6.15 te serviste oluyordum eskiden.

Anlamadım tam ama 8 senede ev kuramamışsanız sıkıntı büyük zaten. Anasınun kedilerini doyuracağım derken 2 çocuğuna ve eşine 2bin mi gönderiyor? Boşayın gitsin kat kat fazla nafaka alırsınız da aileniz de mi uyarmıyor sizi? 8 yıldır bu adamı ve anasını mı çekiyorsunuz?

8 yıl bu adamı anasını danasini çek.Adamin tek işlevi sizi hamile bırakmak,siz de farkındasınız sizi asla ama asla sevmiyor değer vermiyor Çocuklar umrunda değil olsa o çocuklara 2000 TL gibi komik bir para göndermez.
Zaten ana babanın evindesiniz,arada gelip cinsel ihtiyacını gidermekten başka ne yapıyorsunuz?
Bu size yapılan büyük bir hakaret,adam anasına değil metresine para yediriyordur ondan arta kalanları önünüze atıyor .
Boşanın nafaka alın bu değersiz bencil adama katlanmayin........

Gemide çalışıyor bir yerde kaldığı bir yere para verdigi yok

Size laik görülen ne demek? Siz öncelikle kendinizi layık görmüyorsunuz ki. Ya benim kocam beni ailemin evine gönderecek, hadi şu an çocuğum yok evcil hayvanım var, bizi masraflarımızla birlikte oraya koyacak ve bundan utanmadan bir de anasına danasına para verecek? O nasıl bir dünya ya? Siz kendinize layık gördüğünüzü yaşıyorsunuz.

Hadi adam hastalık geçirse, işsiz kalsa valla ben alırım eşimi aile evime geçerim, hiç de utanmam ailemden yardım almaktan. Eşime de utanma derim, olay kadın erkek meselesi değil. Fakat kocam keyif yapıcak anasının sigarasını ödeyecek bir de ben peşinden koşucam saç boyası için? Her şeyi geçtim mideniz alıcak mı bu adamla aynı yatağa girmeye gelince? Koca vasfı nedir tam olarak?

Valla çok ataerkil bir sistemde yaşıyoruz. Şu an burada orta yaşlarda olan herkesin kocası da ataerkil baba ve anneler tarafından yetiştiridi. Dolayısıyla ben bu adamın sizi sevdiğine asla inanmıyorum, gözden çıkarmış sizi. Türk erkekleri sevdikleri kadın olunca, eş olunca aşırı takık oluyorlar kadına çocuğa vermeye. Çünkü baba figürleri öyle.

Adam karım beni özlemiş ben geliyorum diye heyecanlanmış süsleniyor diye mutlu olacağına (ki yeniden barışmışsınız) neler söylüyor. Bu durumdaki adam gerekirse 2dk arkadaşından borç alır yollar, al karıcım sen mutlu ol, zaten mahcup oluyorum size yardımcı olamıyorum diye. Oh yıkmış senin ailene. Gemide limanlarda indiklerinde başka kadınlara o kuaför parasının 2 katını bir içki ısmarlamaya vermiyorsa ben de insan değilim.

Gemide çalışıyor bir yerde kaldığı bir yere para verdigi yok
Benim eniştem de gemide garson şef gibi bir şey. Maaşına 5000 $ dedilerdi. Benim gözlemlediğim gemide çalışan erkeklerde aile birliği pek olmuyor. Serseri hayat seviyorlar. Eniştemin sosyal medya hesaplarında ne evli olduğu, ne çocuğuna dair fotograf yok.
Size gelirsek aranızdaki sevgi-saygı bağı bitmiş. Niye siz ondan 2 bin tl dileniyorsunuz? Boşanın zaten nafaka min 2 bin tl eder. Belki daha fazlasını da alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…