- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.274
-
- Konu Sahibi diyetkolikmom
Adamın kırığı var, yine Türkiye 'de olduğunu düşünüyorum, nerde çalışıyor bilmiyorum yurtdışında kazandığı parayı orda birine rahat yediremez sanırım yetmez. Anasına söylediği kadar yedirdiğini de sanmıyorum, bence diğer kadına gidiyor.Yüz euro/dolar bile etmiyor yolladığı para.
Yurtdışında çalışıp kazanıp maaşından şu kadarı göndermeye utanır insan ama bu adamda utanma yok. Ćocuklarının ,anasının kedisi kadar değeri yok,ne yediler ne ictiler umurunda değil. Birde adam yüzsüz,bir de pişkin. Konu sahibi umarım anlar bunu.
Konu sahibi çalış diyen kimseye cevap vermemiş. Hiç anlamıyorum bir kadın neden çalışmaz.
Adamın kırığı var, yine Türkiye 'de olduğunu düşünüyorum, nerde çalışıyor bilmiyorum yurtdışında kazandığı parayı orda birine rahat yediremez sanırım yetmez. Anasına söylediği kadar yedirdiğini de sanmıyorum, bence diğer kadına gidiyor.
Benimde aklıma geldi ama dövize vurunca 60 bin çok bir meblaģ degil. Yetistirebileceğini sanmadım. Orada kirası,yemesi,icmesi kendi masrafları da vardır 60 bin temiz eline geçen degildir. Borcu olmayabilir ama ne de olsa babası bakıyor diyerek birikim yapıp anneme gönderdim,borcum var falan diyor da olabilir yada kendi yiyordur. Gözden ćıkarmis zira çocuklarını,eşini. 2.000tl'yi de ben para gönderiyorum demek için gönderiyor zaten, yapmış olmak için.Adamın kırığı var, yine Türkiye 'de olduğunu düşünüyorum, nerde çalışıyor bilmiyorum yurtdışında kazandığı parayı orda birine rahat yediremez sanırım yetmez. Anasına söylediği kadar yedirdiğini de sanmıyorum, bence diğer kadına gidiyor.
Adamın kırığı var, yine Türkiye 'de olduğunu düşünüyorum, nerde çalışıyor bilmiyorum yurtdışında kazandığı parayı orda birine rahat yediremez sanırım yetmez. Anasına söylediği kadar yedirdiğini de sanmıyorum, bence diğer kadına gidiyor.
Evet tuhafKonu sahibi çalış diyen kimseye cevap vermemiş. Hiç anlamıyorum bir kadın neden çalışmaz.
8 yıl nasıl sabrettinizde bu kötülüğü kendinize ve çocuklarınıza yaptınız.bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var
Çünkü ağlayıp zırlamak çalışmaktan kolay. Sürekli gittiğim bir fırın var, kasadaki abla ile artık arkadaş olduk. Sabah 5 te kalkip, 6:30 da iş başı yapıyormuş. Çok zor dedi ama mecburen çalışıyor kadın. Beyaz yaka olmama rağmen ben bile sabah 6.15 te serviste oluyordum eskiden.Konu sahibi çalış diyen kimseye cevap vermemiş. Hiç anlamıyorum bir kadın neden çalışmaz.
Anlamadım tam ama 8 senede ev kuramamışsanız sıkıntı büyük zaten. Anasınun kedilerini doyuracağım derken 2 çocuğuna ve eşine 2bin mi gönderiyor? Boşayın gitsin kat kat fazla nafaka alırsınız da aileniz de mi uyarmıyor sizi? 8 yıldır bu adamı ve anasını mı çekiyorsunuz?8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor
( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =) )
Oradaki çalış demesi bi ima yani çalışmama izin verdiği falan yok ayrilirsam tabikide çalışırım.Konu sahibi çalış diyen kimseye cevap vermemiş. Hiç anlamıyorum bir kadın neden çalışmaz.
Gemide çalışıyor bir yerde kaldığı bir yere para verdigi yokBenimde aklıma geldi ama dövize vurunca 60 bin çok bir meblaģ degil. Yetistirebileceğini sanmadım. Orada kirası,yemesi,icmesi kendi masrafları da vardır 60 bin temiz eline geçen degildir. Borcu olmayabilir ama ne de olsa babası bakıyor diyerek birikim yapıp anneme gönderdim,borcum var falan diyor da olabilir yada kendi yiyordur. Gözden ćıkarmis zira çocuklarını,eşini. 2.000tl'yi de ben para gönderiyorum demek için gönderiyor zaten, yapmış olmak için.
Size laik görülen ne demek? Siz öncelikle kendinizi layık görmüyorsunuz ki. Ya benim kocam beni ailemin evine gönderecek, hadi şu an çocuğum yok evcil hayvanım var, bizi masraflarımızla birlikte oraya koyacak ve bundan utanmadan bir de anasına danasına para verecek? O nasıl bir dünya ya? Siz kendinize layık gördüğünüzü yaşıyorsunuz.Okumamissiniz herhalde bir evimiz yok ailemin yanında yaşıyorum 2 binlira neye yetebilir 3 tane kazak alsan 1000 lira ödüyorsun? Okula giden cocuk 1 tane 3 4 yaşında çocuk neye yetecek aynen sacimi boyatamadigim için ağlıyorum. Sizce mesele burda gerçekten saç mı? Bize laik görülmeyen herseymi
Benim eniştem de gemide garson şef gibi bir şey. Maaşına 5000 $ dedilerdi. Benim gözlemlediğim gemide çalışan erkeklerde aile birliği pek olmuyor. Serseri hayat seviyorlar. Eniştemin sosyal medya hesaplarında ne evli olduğu, ne çocuğuna dair fotograf yok.Gemide çalışıyor bir yerde kaldığı bir yere para verdigi yok
Bence de böyle kesinlikle. Çoktan yurt dışında Bi aile daha kurmuştur.Bence bi yer daha var yetemediği. Ondan bu kadar hırçın. Sizi yük olarak görüyor artık iyice.