8 yıllık evliliğimde çok problemler yasadim 2 çocuğumla eşimden bosandim. Daha sonra tekrar barıştık eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor kv yaşıyorduk daha sonra problem yasadik ve ben ailemin yanına döndüm eşim 50k gibi bir maaş alıyor fakat borç, biriktirmemesi vs sebeplerden ev tutamamistik daha 1 senedir ailemle yaşıyordum eşimde izne geldikçe 10 15 gün ordq kalıyordu. Ailesiyle hicbirsekildr gorusmuyorduk. Aylık bana 5bin tl yolluyordu. Çok sefer bak biriktiremiyosun bana para gönder altin yapayim ev tutalim vs dedim benim işime karışma maasima karışma vs beni azarladı. Herneyse 1 sene böyle geçti daha sonra b3n esimin içten içe üzüldüğünü düşünerek ailesiyle baristirdim 1 senedir ailesiyle gorusmedigi icin artik değiştiğini bizi 2.plana atmayacagini sanmistim. Herneyse kv gile döndük. Kv eşime 1 senede hiç para biriktiremedigini bundan sonra maaşını ona göndermesini onun yerine biriktirecegini söyledi eşimde direk tamam dedi. Bütün gün mutfakta annesiyle oturuyor annesi salona giderse peşinden salona gidiyor benle asla oturmuyor yavru ördek ve anne gibi düşünün sabah kalkiyor benim yüzüme bakmıyor annesi kalkinca yanına gidiyor sarılıyor opuyor yatakta oynasiyor. Avm hastane market her yere ikisi beraber gidiyor içeceğim bitmiş anne markete gidelim vs gibi her yere beraber gidiyor. 1 aydır yurt dışına gitmediği ve birikiminin olmadığı içinde annesinin eline bakiyor onla gitmeye mecbur olduğunu söylüyor öyle bisey yok ama kartlar vs kendisinde istese alir.herneyse iddiadan 10 bintl küsür kazanmış hiç haberim yok annesine versace den 7 bin TL ye gözlük almış 4 bine de kahve makinesi almış eve geldiklerinde gördüm bende 400 tl ye gratisten biseyelr sipariş edecektim 400 u geçmesin vs demişti bana.. yurt dışına gitmesi için iş görüşmeleri yapitor ben annesinden duyuyorum nereye gidecek napacak kavga ettim bana diyorki kesinleşmesi söyleyecektim velhasıl arkadaşlar dişleri rahatsız annesiyle dişçiye gittiler ağzı baya kötü bende o gün artık dayanamadım patladım bana ben canımın derdindeyim yaptığına bak vs dedi evde hep mutsuzum surat asıyorum sürekli dip dibe olmaları bizle hiç ilgilenmemesi beni üzüyor bana sen sizofrensin kendi kendine kuruyorsun surat asmak beni ilgilendirmiyor falan dedi en son bugün patladım cocuklqri aldim beni gönder dedim bagirdim çağırdım hiç itiraz etmedi oda tamam dedi en son kavgamızda bana huzur ver falan diyordu zaten. Netice olarak otobüsteyim.. sizce haksizmiyim.
İçinde olduğum durum ile nasıl baş edebilirim