- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.071
- 29
-
- Konu Sahibi diyetkolikmom
Bence de ya. Aşk sevgi tamam ama bir yere kadar. İnsanın kendisine saygısından terk etmesi lazım böyle bir adamıKasımda açtığın konuya baktım ve cidden çok üzüldüm
baştan beri saygısı yok diyorum ya bir kere daha anladım
hiç utanmadan sıkılmadan eski sevgilisiyle seni kıyaslamış resmen, neden bu adama bu kadar katlanıyorsun
çok mu aşıksın ki ölsen de aşkından kendine olan saygını da kaybetmemek için bir an önce bu adamdan vazgeçmelisin
Mesajları okumadım da neden boşanmıyoruz zaten şu anda da kendi anne babanızla yaşıyorsunuz?
Bu kadar iyiymiş neden evlenmemiş eski sevgilisiyle? Allah bilir ne yamuğunu gördü de yol verdi kız. Bu herife neler neler yapılır da, ahh hakkını veren yok ki.Diğer konularinizi okudum hepsi yakın zamanda paylaşılmış. Eski sevgilisi alttan alırmış sinirlenince cevap vermezmiş ama sen bi s.ke yaramazmişsın falan. Eşiniz ne sanıyor kendini? Böyle birine nasıl sabredebiliyorsunuz Allah aşkına basın tekmeyi bu ne ya.
8 yıllık eşine çocuklarının annesine eski sevgilisini övüyor. Ne var bu adamda boşanamiyorsunuz
Adam sizi babanızın evine koymuş ,babası baksın diyor adeta.60bin tl alıyor yurtbdisinda çalışıyor Annesinin kedisinin mamasını kadar alıyor annesinin sigara parasına kadar veriyor olmayan ne ? Gayette var ama bize yok
Konuları okudukça sinirim yükseldi, kız bunu postalamış iyide yapmis ama konu sahibinin gözünde perde var resmen ya.Bu kadar iyiymiş neden evlenmemiş eski sevgilisiyle? Allah bilir ne yamuğunu gördü de yol verdi kız. Bu herife neler neler yapılır da, ahh hakkını veren yok ki.
Böyle yurtdışına çalışmaya giden adamlarda benzer türden g.t kalkıklığı görüyorum, ama bu herifteki çok başka. Benim gördüklerim, sayemde iyi yaşıyorsun diyen tiplerdi, konu sahibinin ayda 2000 liradan başka bişey gördüğü bişey yok adamdan.Konuları okudukça sinirim yükseldi, kız bunu postalamış iyide yapmis ama konu sahibinin gözünde perde var resmen ya.
Ekran görüntülerinin hepsini okudum eşinin tek doğru söylediği şey “git gir çalış” olmuş. Gerçekten şöyle bir adamdan para istemek yerine çalışabilirsiniz. Boşansanız zaten iki çocuğa mahkemenin bağlayacağı iştirak nafakası ve size daha fazla olacaktır ama bu adam yurtdışındaysa ondan da çok çekinmez yani sanmıyorum sizi çalışmaktan başka bir şey kurtarmaz
Bir de paradan ekonomik sıkıntıdan daha çok ağzına yapışmış hakaretler daha kötü sizin evliliğiniz çoktan bitmiş mevzu para değil ki.
Konu sahibinde oda yok. Bari boşanırsam geçinemem dese hadi ona bile tamam denirde gönderdiği 2 bin ya hu neye yetsin iki çocukla. Onunda lafını ediyor utanmaz.Böyle yurtdışına çalışmaya giden adamlarda benzer türden g.t kalkıklığı görüyorum, ama bu herifteki çok başka. Benim gördüklerim, sayemde iyi yaşıyorsun diyen tiplerdi, konu sahibinin ayda 2000 liradan başka bişey gördüğü bişey yok adamdan.
Nasıl buluyorsunuz böyle adamları çok merak ediyorum düşünmen bile hata boşa bu adamı8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor
( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =) )
Yüz euro/dolar bile etmiyor yolladığı para.Böyle yurtdışına çalışmaya giden adamlarda benzer türden g.t kalkıklığı görüyorum, ama bu herifteki çok başka. Benim gördüklerim, sayemde iyi yaşıyorsun diyen tiplerdi, konu sahibinin ayda 2000 liradan başka bişey gördüğü bişey yok adamdan.