Bana s.ktir git diyen, kopek muamelesi yapan es siz yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Benim anlamadigim iyi maaş alan bir esiniz var ve 8 yildir bir ev kuramadiniz mi?
Kvnizin evinde kalmissiniz yillarca, kadin tabiki kendi ihtiyaclarini da soyleyecek ogluna
8 yilda bi ev acamamis adama 1 cocuk hadi neyse de ikinci cocugu yapmak mantikli miydi?
Kendilerine ait odalari yok duzenleri yok
Tum bunlarin arasinda annesinin dislerini yaptirmasi kedilerine mama almasi mi sorun oldu? Sizce bunlar normal mi?

Evet ayrıldıktan sonra bireylerin bittiğini düşünüyorum aslında ayrilmamain sebebi bu barisfiktan sonra yanyana hiç gelmedik gelince belki düzelir diye umut ettim hep..
çok üzgünüm ama diyorum ya tek sorununuz mesafe değil
eşinizin kişiliği ortada, parası olmasa anlarım olmayana 2 bin lira bile çok
ama iyi bir maaşı var
ya da bu konuşma şöyle gerçekleşse bile bi nebze şans var derim "hayatım anlıyorum 2 bin lira yetmiyor ama nasılsa babanla birliktesin annemin masrafına yetişemez oldum, annemle konuşup durumu çözene kadar idare et sonrasında bakarız neye ne kadar ihtiyacın var halledelim" ama yok adam baştan kesip atıyor, dalga geçer gibi konuşuyor, sinirleniyor falan, sana asla saygısı yok ve bunun sebebi de mesafe değil, kendini boş yere lütfen kandırma

Benim anlamadigim iyi maaş alan bir esiniz var ve 8 yildir bir ev kuramadiniz mi?
Kvnizin evinde kalmissiniz yillarca, kadin tabiki kendi ihtiyaclarini da soyleyecek ogluna
8 yilda bi ev acamamis adama 1 cocuk hadi neyse de ikinci cocugu yapmak mantikli miydi?
Kendilerine ait odalari yok duzenleri yok
Tum bunlarin arasinda annesinin dislerini yaptirmasi kedilerine mama almasi mi sorun oldu? Sizce bunlar normal mi?
Hicbieseye normal demiyorum bugün ki problem.buydu bunu yazdım.

çok üzgünüm ama diyorum ya tek sorununuz mesafe değil
eşinizin kişiliği ortada, parası olmasa anlarım olmayana 2 bin lira bile çok
ama iyi bir maaşı var
ya da bu konuşma şöyle gerçekleşse bile bi nebze şans var derim "hayatım anlıyorum 2 bin lira yetmiyor ama nasılsa babanla birliktesin annemin masrafına yetişemez oldum, annemle konuşup durumu çözene kadar idare et sonrasında bakarız neye ne kadar ihtiyacın var halledelim" ama yok adam baştan kesip atıyor, dalga geçer gibi konuşuyor, sinirleniyor falan, sana asla saygısı yok ve bunun sebebi de mesafe değil, kendini boş yere lütfen kandırma
Evet haklisin

Adam 8 yıllık evlilikte bir ev kuramamış. Zira sizinle ev olamamış. 2000 lira nedir Allah aşkına. Bir markete gir hiçbişey almasan 300 lira veriyorsun. Neyini çekiyorsun bunca hakaretin. Nafakanı al, gir bi işe çalış ailen zaten çocuklarına bakıyor. Minnet etme şu pisliğe.

Çünkü anne muhabbeti yapma diye küfürler hakaretler ediyor daha önce yaşadık annelere veriyorsun dediğim anda daha sa fazla hakaret edecek YETEMEDIGI BIZ DEGILIZ ANASI
Bence bi yer daha var yetemediği. Ondan bu kadar hırçın. Sizi yük olarak görüyor artık iyice.

Boşandiniz mi anlamadim ama mesajlardan anladigim 2binle ev gecindirmiyorsunuz fatura, ev alisveris vs adam yapiyor zaten o 2bin ekstra ve siz sacinizi boyamaya para yetmiyor diye agliyorsunuz galiba.
Boşanmadiysaniz boşanin nafaka bağlatin madem daha fazla bağlanacaksa tabi. 🙄

Boşandiniz mi anlamadim ama mesajlardan anladigim 2binle ev gecindirmiyorsunuz fatura, ev alisveris vs adam yapiyor zaten o 2bin ekstra ve siz sacinizi boyamaya para yetmiyor diye agliyorsunuz galiba.
Ev gecindirme falan yok, konu sahibi ailesiyle yaşıyor. Eşinin gönderdiği sadece 2 bin lira.

Okumamissiniz herhalde bir evimiz yok ailemin yanında yaşıyorum 2 binlira neye yetebilir 3 tane kazak alsan 1000 lira ödüyorsun? Okula giden cocuk 1 tane 3 4 yaşında çocuk neye yetecek aynen sacimi boyatamadigim için ağlıyorum. Sizce mesele burda gerçekten saç mı? Bize laik görülmeyen herseymi

8 yıllık evliyim 2 çocuğum var kw le yaşıyorduk bana çok çektirdiği için görüşmüyoruz eşim yurt dışında çalışıyor ben ailemle yaşıyorum daha bir ev kuramadık. İşten geldigindede 10 gün ailesinin yanında kalıp buraya gelecek. Daha önce ayrıldık tekrar barıştık annesine 350 bintl borç yapmış ( annesi beni bıraksın diye ne isterse veriyor senelerdir zaten o mevzuya girsem çok uzar ama şöyle deyim şeytanın dünya versiyonu bir kadın) tabi bu borcun icinde annesinin yaptırdığı diş gezme tozma paraları falan var hepsi eşime ait değil sadece dişi 80 bin mesela neyse.
Eşim 60 bij tl maaş alıyor annesinin 2 kedisinin mamasını bile o karsiliyor annesine kredi kartlarını falan vermiş herseylerini o karşılıyor ayda bana sadece 2 bin tl gonderiyor =) 1i 7 yaşında okula giden diğeri 3 yaşında kızım var hicbirsekilde yetmiyor ve ben yetmiyor dediğimde bana hakaret ediyor konuşmaları şimdi atacağım. 8 yıllık evlilig8mde bana ilk defa telefon aldı 2 ay önce onuda sürekli başıma kakiyor. Annesine para göndermekten bize sıra gelmiyor

( çocukların herseyinaliniyor dedigi babamın cocuklara aldığı aburcuburlari falan kastediyor yanlış anlamayın kendi almıyor yani =) )
Boşarım ? Boşa

Okumamissiniz herhalde bir evimiz yok ailemin yanında yaşıyorum 2 binlira neye yetebilir 3 tane kazak alsan 1000 lira ödüyorsun? Okula giden cocuk 1 tane 3 4 yaşında çocuk neye yetecek aynen sacimi boyatamadigim için ağlıyorum. Sizce mesele burda gerçekten saç mı? Bize laik görülmeyen herseymi
Şu aşamadan sonra yapacağımız şey ayrılmak.
Siz barıştık dediğiniz zamanda beri yüzyüze gelmemisiniz zaten işten dolayı.
Eşiniz şu aşamada yalandan bile olsa gönlünüzü yapmaya çalışmıyor. Anlıyorsunuz bunu değil mi?
Hiç eyvallahı yok, ailenizin sorumluluğuna bırakmış 2 çocuğunu ama adamlığına b.k sürdürmeme derdinde.
2 bin lira nafaka zaten alırsınız, ise girmeye kendinize ailenizle birlikte bir düzen kurmaya çalışın.
Bundan sonrası Kendinize saygısızlık.
Alır bu adamı ailenizin evine getirir, kari koca gibi takilirsaniz diyecek bir şey yok...

Kasımda açtığın konuya baktım ve cidden çok üzüldüm :KK43:

baştan beri saygısı yok diyorum ya bir kere daha anladım

hiç utanmadan sıkılmadan eski sevgilisiyle seni kıyaslamış resmen, neden bu adama bu kadar katlanıyorsun

çok mu aşıksın ki ölsen de aşkından kendine olan saygını da kaybetmemek için bir an önce bu adamdan vazgeçmelisin

Eee ailenizin yaninda yasiyorsunuz adam yaninizda yok, cocuklara kazak alamiyorsunuz, bi yandan da adamin cok umrundaymis gibi kocaya güzel gozukme derdindesiniz gayet okuyabiliyorum yani.
Siz zaten evli gibi degilsiniz boşanin nafaka bağlatin madem daha fazla alabileceginize inaniyorsaniz.

Çevremde yurtdışına çalışmaya giden çok gördüm. Ev araba alabilmek için gidiyorlar. Döviz üzerinden maaş alıyorlar. Ama sizinki anasının borçlarını ödemeye gitmiş. Konu siz ve çocuklarınız değilsiniz yani.
Ben burda boşa harcanmış seneler görüyorum. Karı koca ilişkisi yok. Aile ilişkisi zaten yok. Çocuklara ve ailenize üzüldüm. Bence bir an önce ayrılıp işe girin mis gibi çocuklarınızla hayat kurun kendinize. Elle tutulur hiçbir yanı yok

anne-babanız da mı demiyor
eşse eş olsun gelsin karısıya çocuğuyla yaşsın ya da tr'de o parayı kazanamıyorum diye inat ediyorsa bari ev açsın geçimlerini sağlasın diye
hadi siz aşıksınız ya da ne biliyim deli filansınız
anne-babanızın derdi ne ki?

X