• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana önerilen kişi

medeniyet teyze dememekle olmuyor,

aslında medeniyet iki insanın dövüşmekten vazgeçip küfürleşmeye başladığı çizgide başlıyor. medeniyet, iletişimle başlar ve evet, nasıl itap ettiğimiz de medeniyetin bir ölçüsüdür.

Yani 15 yas evet fazla .Ama size göre amca değil bu da bir gerçek 😆 20 yaşındaki kıza göre belki amca olabilir ama size göre değil. İnsanlar burda tarzınıza takılmış. Benden buyuk birii bana nasıl uygun görulur desen belki daha iyi olur ve daha mütevazi olurdu .Fazla büyük konuşuyorsun dua et 45 lik bi adama aşık olmayasın 😊 Lakin sende evlenmek istemiyorum havasi gormedim ben bayağı da istiyorsun. Neyse inşallah 30 luk bir çıtır denk gelir . Ne de olsa evin araban mesleğin var hakediyorsun degilmi ama! :)
Evet niye etmeyim?

Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.

Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
Kimse size birini önermemiş ki. Annenizin arkadaşıyla telefon görüşmesini duyup, merak edip kalkan sizsiniz.

Adam mı size talip oldu, bilinmiyor. Anneniz de size gelip: "falanca adamı önerdiler, görüş vb" de dememiş. Neyin tavrı, tribi bu ?

Siz bir arkadaşınızla konuşurken, anneniz konuşmanız biter bitmez odanıza dalıp; konuşmanızı sorgulasa tepkiniz ne olur ?

"Ben 29 yaşındayım, bana kimleri öneriyorlar vb" demeden önce adamın size talip olmasını beklemek gerekmez mi sizce de ?

Yaş kompleksim yok ki konu sahibi 45 yaşındaki bir insanı amca olarak niteliyor sorun burada bakış açısını anlatmaya çalışıyoruz.
Gerçekten asırı komplekslisiniz benim burada neyden yakındığım gayet açık

O kadar abartılı bir yaş kompleksiniz var ki sizin yaşınızdaki kadınlara buruşuk teyze muamelesi yapan adamları savunuyorsunuz. Konu sahibine talip olan adama sizin yaşınızdaki bir kadını önerseler kendine küfür edilmiş gibi davranır. O adamlar sizi kendine denk görmüyor ama siz onları 20li yaşlarda kadınlara layık görüyorsunuz. Umarım kendinizi sevmeyi öğrenirsiniz
İnanır mısınız ömrümde yas kompleksim olmadı bak normalde 37 yim 38 derim herkese o derece yani . :) Ama siz çok yersiz konuşuyorsunuz konuyu fena halde dağıttınız. Konu sahibi üslubuna dikkat edecek. Yaşlı adamların genç kadınları tercih etmesine getirecek kadar konuyu ne yaşadınız aşık ben bilmiyorum. Buruşuk da değilim çok şükür benden küçük buruşuk kadin çok gördüm ama 😆 Siz bu hırsla çok yaşamazsınız 😆

Kimse size birini önermemiş ki. Annenizin arkadaşıyla telefon görüşmesini duyup, merak edip kalkan sizsiniz.

Adam mı size talip oldu, bilinmiyor. Anneniz de size gelip: "falanca adamı önerdiler, görüş vb" de dememiş. Neyin tavrı, tribi bu ?

Siz bir arkadaşınızla konuşurken, anneniz konuşmanız biter bitmez odanıza dalıp; konuşmanızı sorgulasa tepkiniz ne olur ?

"Ben 29 yaşındayım, bana kimleri öneriyorlar vb" demeden önce adamın size talip olmasını beklemek gerekmez mi sizce de ?
İşte tam da bundan bahsediyoruz. Ne güzel yazmışsınız.

29 yaşında erkek 45 yaşında kadina teyze dese bir erkek bile biz çok genciz, sen nasıl teyze dersin diye hesap sormaz. Herhalde 20lerindeki birisi için 45 yaş amca teyzedir, yani ne diye konuyu dağıtıyorsunuz ki? Erkekler yerini, sınırını bilmiyor, kendinden genç her kadını dengi sanıyor. Bu adama 45 yaşında kadın önerseler şu konuyu açan kızın yazdığının kaç katı şeyler der. Biraz kendi değerini, dengini bilen kadınlara laf etmeyin, sonra erkekler genc kadınları kendi dengi sanıyor. 45 yaşındaki birisi de karşısındaki daha genç ona yürümediği sürece o kişiye yürümesin.
Konuda kendi kıymetimi biliyorum diye edilmedik laf kalmamış . Amca yerine dede yazacaktım sonradan amcaya çevirdim buna da kurulabilir forum yazarları :D benim anlatmak istediğim çok çok başka . Ben boşanmadan önce bana kimse 45 yaşında birini önermemişti . Mesele burada defolu kusurlu muamelesi görmek ve kabul edebileceğimin düşünülmesi . Beni kızdıran yaralayan nokta bu. Boşanma deneyimi olmayan anlayamaz

İnanır mısınız ömrümde yas kompleksim olmadı bak normalde 37 yim 38 derim herkese o derece yani . :) Ama siz çok yersiz konuşuyorsunuz konuyu fena halde dağıttınız. Konu sahibi üslubuna dikkat edecek. Yaşlı adamların genç kadınları tercih etmesine getirecek kadar konuyu ne yaşadınız aşık ben bilmiyorum. Buruşuk da değilim çok şükür benden küçük buruşuk kadin çok gördüm ama 😆 Siz bu hırsla çok yaşamazsınız 😆
Okuduğunuzu anlayabilseniz keşke. Hayat sizin için eminim ki o zaman çok daha iyi olurdu. Ben zaten 40 yaş civarında bir kadını yaşlı veya buruşuk görmem. Sizin yaşınızdaki kadınlara yaşlı, buruşuk muamelesi yapanların sayfalardır vatan savunur gibi savunduğunuz erkekler olduğunu söylüyorum. Ancak filtreden yine geçmeyecek muhtemelen. Çabama yazık :(

Ayrıca hırslı olan da sizsiniz. Sırf 45 yaşında adamı kendisine yaşlı buldu diye konu sahibine sanki evin araban var genç biri seni ne yapsın yazmışsınız? Ne alakaysa? Evi arabası yoksa kendi dengi olmayan biriyle mi evlenmesi gerekiyor 😵‍💫

Konuda kendi kıymetimi biliyorum diye edilmedik laf kalmamış . Amca yerine dede yazacaktım sonradan amcaya çevirdim buna da kurulabilir forum yazarları :D benim anlatmak istediğim çok çok başka . Ben boşanmadan önce bana kimse 45 yaşında birini önermemişti . Mesele burada defolu kusurlu muamelesi görmek ve kabul edebileceğimin düşünülmesi . Beni kızdıran yaralayan nokta bu. Boşanma deneyimi olmayan anlayamaz
Bu kompleksli arkadaşları konudan engelleyebilirsin. Yukarıdaki başlığın altında üç nokta var ordan yapabilirsin.

30 yaşında gelmişsin kimle nasılsın konuşman gerektiğini öğrenememiş hatta nasıl anlatman gerektiğini bilememişsin. Sana ne anlatsak nafile .Seni zaten aklı başında bi adam üslubundan dolayı istemez .Boşanmış olmandan değil! Kompleksli olmak iyi değildir. Benden sana teyze tavsiyesi 😆

Doğrudur, bazıları geri kafalı ama toplum biz kadınlar aracılığı ile değişir. Açıkça annenize söylemesini isteyin, bana büyük adamlar önermesinler diye. Gerekirse yüzyüze tersleyin de.

Sen haklısın, sen 45 adam 29 olsaydı sana talip olur muydu? Onu bunu boşver, ben 36 hatta 37’ye girdim 45 yaşında buruşuk bir adam istemem en azından benden bir iki yaş büyük olsun
Annene söyle o tarz tavsiye veren birine yüz vermesin lafı yapıştırsın

Boşverin, 45 yaşına girmiş bir kadın olarak haklı buldum sizi, arada kuşak farkı var ya hu. Yok yaşını göstermiyor, yok çok bakımlı falan diyenler de olabilir ama kafa yapısı uymaz her şeyden önce.

Kadin nasıl secebiliyorsa erkekte seçer. Belki çocuk istiyordur genç istemiştir. Sanki 45 adamla evlenen 30 yaşında kadın yok mu. Adamın tercihi bu. Bu kadar kıyamet koparacak karşı tarafı küçümseyecek bir durum yok. Herkesin seçimine saygı göstermek lazım. Egolu davranıp adamın kriterlerini beğenmedi diye adamı küçümsemenin anlamı yok. Değerinin farkındaymis madem kendine göre baksın o zaman . Ama insanları bağırmaya ve küçümsemeye hakkı yok konu sahibinin net !

Yahu siz önce emir kipi kullanmadan bana cümle kurun . Üsluptan bahseden insan emir kipiyle konuşuyor :D ben üslubumda herhangi bir sorun görmüyorum. Sizin anlattığımı anlamanız için kırk fırın ekmek yemeniz lazım. Hala daha yaş muhabbeti

Back