- 29 Mayıs 2013
- 2.815
- 4.957
- 333
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Siz bu mantıkla 18 yasındaki kıza 55 yaşında adam gelse ona da hayırlısı dersiniz.Elçiye zeval olmaz soylemislerdir olursa oljr olmassa olmaz..hayir dediyseniz sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu mantıkla 18 yasındaki kıza 55 yaşında adam gelse ona da hayırlısı dersiniz.Elçiye zeval olmaz soylemislerdir olursa oljr olmassa olmaz..hayir dediyseniz sorun yok.
Tamam nine30 yaşında gelmişsin kimle nasılsın konuşman gerektiğini öğrenememiş hatta nasıl anlatman gerektiğini bilememişsin. Sana ne anlatsak nafile .Seni zaten aklı başında bi adam üslubundan dolayı istemez .Boşanmış olmandan değil! Kompleksli olmak iyi değildir. Benden sana teyze tavsiyesi![]()
Benim babam da genç gösterir ama elbette kafa olarak yorgunluk olarak yaşının adamı. Annemle denk oldukları için de sorun yaşamazlar.Boşverin, 45 yaşına girmiş bir kadın olarak haklı buldum sizi, arada kuşak farkı var ya hu. Yok yaşını göstermiyor, yok çok bakımlı falan diyenler de olabilir ama kafa yapısı uymaz her şeyden önce.
Yoldan insab çevirip teyze amca demiyoruz ki zaten . Bu bir aşağılama ifadesi de değil . Burada teyze teyze diye gezenler var bende gıcık oluyorum buna . Ama evet yaşın belli bir ölçütü var 29 yaşla 45 yas olmazSizin amcanız olabilir ama bizim o insana amca diye hitap etmemiz doğru değil ya da bir başkasının size teyze diye hitap etmesi doğru değil
Teşekkür ederim harikasınızBu kompleksli arkadaşları konudan engelleyebilirsin. Yukarıdaki başlığın altında üç nokta var ordan yapabilirsin.
Eşim de benimle yaşıt, iki ay var aramızda ve dolayısıyla aynı devrin insanları olduğumuz için ortak zevklerimiz fazla. Her ne kadar sorun olmaz, çok iyi anlaşıyoruz biz diyenler olsa da bir yaştan sonra kafalar götürmüyor bazı şeyleri.Benim babam da genç gösterir ama elbette kafa olarak yorgunluk olarak yaşının adamı. Annemle denk oldukları için de sorun yaşamazlar.
benim sorunum evdeki erkek kardeş .....26 yaşında...Bugün üni sınav sonuçları açıklandı. Son dakika girmeye karar verip baya iyi bir derece yaptım. 14 bine girmişim. Onun şoku ve sevinci ile eve gittim bir yandan da İngilizce kursuna yazılacaktım psikoloğumun önerisiyle... Annem babam çok mutlu ben mutlu otururken İngilizce kurslarından falan bahsettik. Bu kardeşim olacak insan dedi ki ne gerek var kursa boşa para harcıyorsun otur evde öğren falan dedi. Ben de sen mi ödüyorsun parasını dedim. Yok ing kursu yok psikolog anlaşıldı 35 ine kadar beslicez bunu dedi. Bende şartel koptu o an. Saydım ağzıma geleni. İnsan değilsin bir kere kardeşlik yapıp nasıl olduğumu sormadın ona rağmen böyle şeyler söyledin hep . İnsallah yaşadıklarımı yaşarsın falan dedim .
Kendinize ait eviniz, arabanız ve işiniz varken, kardeşiniz Temmuz ayında neden sizin okumanız ve İngilizce kursuna gitmenize "anlaşıldı 35 ine kadar beslicez bunu" şeklinde bir tepki verdi ?Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür .
Arabamı yeni aldım . Evim yaşadığım şehirde değil. Oldu mu sayın stalker:)) ha şunu da söyleyim. Ailevi sorunlarımız da tamamen çözüldü . Başka sorun varsa sorabilirsin:)16 Temmuz 2024 konunuzdan
Kendinize ait eviniz, arabanız ve işiniz varken, kardeşiniz Temmuz ayında neden sizin okumanız ve İngilizce kursuna gitmenize "anlaşıldı 35 ine kadar beslicez bunu" şeklinde bir tepki verdi ?
Alınganlık değil aslında bu yaş olayı ülkemizde hakaret olark kullanıyor,ben sevmiyorum abla,abi,amca vs takılarını,ne gerek var yaşıyoruz gidiyoruz işte,bunu sende farketmişsindir birisini aşağılamak için bile teyze amca vs diye dalga geçiyorlar,yoksa umrumda bile değil,yaş sadece bir rakamdan ibaret benim hayatımda,her yaşta insana aynı şekilde yaklaşıyorum ayırt etmiyorum,her insanın görüşü elbetteki farklı ama ben yaşa değil insanların aslında oldukları kişiye önem veriyorum ben kendimden 30 yaş büyük insanlada olabilirim ama bunu empoze etmek için söylemiyorum bu benim şahsi görüşüm hayata bakışım,ben kendi görüşümü söyledim kim ne düşünür bilemem,hepimiz farklı insanlarız sonuçta,bu da benim fikrim,herkesinkine saygı duyuyorum yadırgamıyorum,ama bu durum yoruma kapalı kim ne isterse onu yaşar,isteyen istediği kriteri koyar o öyle uygun görmüş ben böyle.Onun yaşla alakası yok ki.mesela sabah bindiğim minibüse liseli kızlar da biniyor.onlara da abla diyorlar.farketmiyordur bile adam senin yaşını başını.ne bu alınganlık?
Ya derdin yokmuş gibi niye uğraşıyorsun sen böyle insanlarla boşver. Okuyamadım bütün olayı ama ne diye anlatıyorsunuz ki ben biliyorum yani evlenip boşanınca kadın olunca maalesef özellikle cahil insanlar size daha büyük yaşta ya da sizin çocuğunuz yoksa bile çocukları olan birini önerir yanlış anlaşılmasın tabi ki çocuğu olan biriyle evlenilir normal ama sizi bakıcı gibi görürler anneleri yoksa vs. Sizin yaşınız 45 yaşa uygun değil. Ne güzel durumuz da iyi Allah göstermesin bazıları aile evinde barınamıyor boşanınca ve gidip evlenmek zorunda kalıyorlar hemen. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın maddi gücünüz var kimseye muhtaç değilsiniz. Kötü yorumlaea cevap vermeyince kendinizi ezilmiş hissetmeyin uğraşıp sinirinizi bozmayın. Dediğim gibi mevzuyu biraz okudum hepsini okumadım ama yaş konusunda netim yaniArabamı yeni aldım . Evim yaşadığım şehirde değil. Oldu mu sayın stalker:)) ha şunu da söyleyim. Ailevi sorunlarımız da tamamen çözüldü . Başka sorun varsa sorabilirsin:)
Çok çok haklısın.Konuda kendi kıymetimi biliyorum diye edilmedik laf kalmamış . Amca yerine dede yazacaktım sonradan amcaya çevirdim buna da kurulabilir forum yazarlarıbenim anlatmak istediğim çok çok başka . Ben boşanmadan önce bana kimse 45 yaşında birini önermemişti . Mesele burada defolu kusurlu muamelesi görmek ve kabul edebileceğimin düşünülmesi . Beni kızdıran yaralayan nokta bu. Boşanma deneyimi olmayan anlayamaz
Ablamın çocukları dışında bana teyze diyen bir kişi bile olmadı.20 li yaşlardaki mesai arkadaşlarım bile bırak abla demeyi ismimle hitap ediyor.Herkes kalitesi ölçüsünde hitap şeklini belirliyor.Ülkenin cahil kesiminde evet böyle bir algı var maalesef haklısınız.Ayrıca insanlar ı nasıl bozabilirim laf yetiştiririm diye kafa yoracağınıza nasıl klio verebilirim diye kafa yorarsanız daha iyi olur sizin için.46 yaşında teyze olunuyor evet.hepimiz o yaşlara geleceğiz ama ülkenin algısı budur yani? inkar etmenin anlamı ne? Zaten size bol bol teyze deniyordur normal hayatta.niye böyle şaşırır gibi tepki veriyorsunuz ki.birkaç kişi daha yapmış aynı şeyi.çok da küçük yaşlar değil.20 yaşında biri teyze dese kimse garip karşılamaz şimdi![]()
Yaş farkına kimse bişey demedi olabilir tercih etmeyebilir ama dediğiniz gibi amcada denemez o da çok abartı olmuş,30 yaş bunu söylemek için büyük bir yaş,hani 20 yaşındaki bir insan dese o olabilir yinede amca denemez ama haklı kılar bir fark var denilebilirdi,bu arada benim eşimle aramda 11 yaş var gayet genç enerjik normal bir insan bana o yüzden tuhaf geldi.
Kaçırılan nokta şu, boşanmış kadınlara yaşları oldukça genç de olsa nedense 10-15 yaş büyük, üstüne çocuklu adamlar layık görülüyor. 30 yaşında boşanmış bir erkeğe 45 yaşında bir kadın "önerilmiyor" ama.
Olay "amca" kelimesinden çok daha derin. Boşanmış ya da 29 yaşını geçmiş bekar kadınların daha iyisini hak etmediğine toplum inanıyor. Yani aslına bakarsanız konuya bakarsanız en çok da kadınlar inanıyor.
32 yaşındayım, bekarım ve 45 yaşında bir adam asla dengim değil. Öneren kişiye de laf sayma ve sinirlenme hakkım gayet var. Çirkin bakış açısını içinde tutmadığı bir de benim üstüme saçtığı için gayet de canına okuyabilirim.
Bundan 3 sene önce bana da yaşı geçkin, Allah da yaratmış bir şey denmez de oldukça yaşlı görünen bir adam "önerilmişti". Öneren kişi beni oyuna getirebilmek için fotoğrafını başta göstermeden buluşma ayarladı. Ben de fotoğrafı görür görmez direkt iptal ettim. Kimse kusura bakmasın. Önce benim isteklerim, benim duygularım.
Kaçırılan nokta şu, boşanmış kadınlara yaşları oldukça genç de olsa nedense 10-15 yaş büyük, üstüne çocuklu adamlar layık görülüyor. 30 yaşında boşanmış bir erkeğe 45 yaşında bir kadın "önerilmiyor" ama.
Olay "amca" kelimesinden çok daha derin. Boşanmış ya da 29 yaşını geçmiş bekar kadınların daha iyisini hak etmediğine toplum inanıyor. Yani aslına bakarsanız konuya bakarsanız en çok da kadınlar inanıyor.
32 yaşındayım, bekarım ve 45 yaşında bir adam asla dengim değil. Öneren kişiye de laf sayma ve sinirlenme hakkım gayet var. Çirkin bakış açısını içinde tutmadığı bir de benim üstüme saçtığı için gayet de canına okuyabilirim.
Bundan 3 sene önce bana da yaşı geçkin, Allah da yaratmış bir şey denmez de oldukça yaşlı görünen bir adam "önerilmişti". Öneren kişi beni oyuna getirebilmek için fotoğrafını başta göstermeden buluşma ayarladı. Ben de fotoğrafı görür görmez direkt iptal ettim. Kimse kusura bakmasın. Önce benim isteklerim, benim duygularım.
Gerçekten kocaları mi, yoksa kendileri mi erkek üye? Gerçekten şüphelendim.29 yaşındaki kadına sende çok büyüksün demeye giydirip, 45'lik adama genç demek yada 11 yaş büyük kocana hala çok enerjik demek daha tuhaf.
Konu sahibinin ‘amca’ demesini bahane ettiler medeniyetten çıktılar, sanki 45 yaşındaki herkese amca teyze diyoruz, kız sinirlenmiş amca yazmış gayette haklı ama onların derdi başka erkeklerin her istediğine sahip olduğu, boşanmış kadınların daha azına layık olduğunu düşündükleri her hallerinden belli eğitimsizlikleri paçalarından akıyorKaçırılan nokta şu, boşanmış kadınlara yaşları oldukça genç de olsa nedense 10-15 yaş büyük, üstüne çocuklu adamlar layık görülüyor. 30 yaşında boşanmış bir erkeğe 45 yaşında bir kadın "önerilmiyor" ama.