• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana önerilen kişi

Burda yaş alınganlığı yapacak bir durum yok. 29 yaşındaki biri için 45 gayet büyük bir yaş. Bir nesile yakın fark var aralarında. Amca diyemeyiz ama 29 yaşındaki bir kadına da talip olurken biraz düşünmeli. (Belki kendisi talip olmamıştır tanıdıklarının halt etmesidir onu bilemem) 35 yaş da genç ama 20 yaşındaki biri için için fazla mesela. Ben tepkinizi haklı buldum. Akılları sıra “nasılsa boşanmış artık kriterleri düşmüştür” diye düşünüp işgüzarlık yapmak istemişler.
Yaş farkına kimse bişey demedi olabilir tercih etmeyebilir ama dediğiniz gibi amcada denemez o da çok abartı olmuş,30 yaş bunu söylemek için büyük bir yaş,hani 20 yaşındaki bir insan dese o olabilir yinede amca denemez ama haklı kılar bir fark var denilebilirdi,bu arada benim eşimle aramda 11 yaş var gayet genç enerjik normal bir insan bana o yüzden tuhaf geldi.

Yaş farkı herkeste bir tercih meselesi,
böyle evlenenler de var.

Benim hiç hoşuma gitmezdi.
Annem de iyi bilir huyumu. Tekrar evlenmeye yönelik sinyal vermediysem yada talibin yaşını öğrenir öğrenmez kapatır konuyu meslek vs. sormadan.

Siz hem anneniz konuyu açmadan sormuşsunuz, hemde yaşına alınmışsınız. Dolayısı ile annenize veya 6 aylık bekarlığa talip sıkıştıranlara değil kızgınlığınız, size bu yaşı layık görmelerinden dolayı incinmişsiniz.
Yaşı uygun olsaydı
değerlendirebilecekmişsiniz gibi duruyor.
Bu konuyu netleştirin şuan düşünmüyorsanız tekliflere kapalıyım deyin. Eğer düşünüyorsanız yaş kriterim var dersiniz.
Bana göre de 15 yaş fazla.

Eğer sevgilinizi kendi ortamlarınızda kendiniz bulamayacaksanız görücü usulünde avantaj kuralı işler.

Öncelikli seçici erkek old için bi avantajı var. Çevremden duyuyorum, misal adam kırk küsur yaşında. Kız ararken 30u aşmamış olsun diye tercih bildiriyor. 🤷‍♀️ Doğru yanlış, haklı haksız .. ama olabiliyor bu.

Biz kadınlar, bizi seçenler arasından bi tercihte bulunduğumuz için biraz daha dezavantajlı durumdayız.

Ama işte görücü usulünü tercih edeceksen, ben 29 yaşındayım. En fazla şu yaş olabilir diye sınır çizilebilirsin.

Ya da yemişim görücü usulünü. :KK34: Taliplere kapalıyız diyip kendi göbeğini kendin keseceksin :KK66:

Yaş farkına kimse bişey demedi olabilir tercih etmeyebilir ama dediğiniz gibi amcada denemez o da çok abartı olmuş,30 yaş bunu söylemek için büyük bir yaş,hani 20 yaşındaki bir insan dese o olabilir yinede amca denemez ama haklı kılar bir fark var denilebilirdi,bu arada benim eşimle aramda 11 yaş var gayet genç enerjik normal bir insan bana o yüzden tuhaf geldi.
Sizin eşinizle aranızdaki yaş farkının veya eşinizin çok enerjik bir insan olmasının konuyla bir bağlantısı yok. Herkes kendisinden çift haneli sayılarda büyük birini tercih etmek istemeyebilir. Siz tercih etmişsiniz, konu sahibi istemiyor. Ki 16 yaş büyük birini kendisine ayarlamaya çalışmalarına öfkelenmesi de gayet normal.

Benim amcamla aramda 12 yaş var gayet amca yaşı yani. Bence içselleştirdin konuyu.

Sizin eşinizle aranızdaki yaş farkının veya eşinizin çok enerjik bir insan olmasının konuyla bir bağlantısı yok. Herkes kendisinden çift haneli sayılarda büyük birini tercih etmek istemeyebilir. Siz tercih etmişsiniz, konu sahibi istemiyor. Ki 16 yaş büyük birini kendisine ayarlamaya çalışmalarına öfkelenmesi de gayet normal.
Yani cidden yazdıklarıma şu şekil bir yorummu yaptınız,bende bunları yazdım zaten,tuhaf yani.

Aynı yastayiz yaşını bilmeden 47 yaşında birini beğendiğim de oldu 45lik de beğendiğim oldu konuşunca jenerasyon farkını fark edip uzaklaşmıştım sadece ama amca değiller öncelikle :KK49:
Bir de kadına niye bağırıyorsunuz orayı da hiç anlamadım size yaşı fazla gelebilir uygun değil dersiniz geçersiniz ayrıca hiç belli olmaz bu işler
Yukarıda biri de iddet falan demiş niye herkesin bu kurallara göre yaşadığını Varsayıyor insanlar anlamıyorum

Bu ülkedeki yaş takıntısı,abla,abi,amca merakı beni benden alıyor,yaş farkı başka bişey onu adlandırmak başka bişey,2 yaş büyük birisi bile abla ağbi diyor😂
Sanırım eşinizle aranızdaki yaş farkından dolayı konuyu kişisel algılıyorsunuz, sizin ilişkinizin dinamiğinde yaş farkı sorun olmayabilir çok mutlu olabilirsiniz ve mutluluğunuz daim olsun öncelikle
Ancak yaş konusu insanların önemli bir kısmı için büyük anlamlar taşır, nesil farkı, eğitim kültür görgü farkı, eğlence anlayışı genel olarak faklıdır, bazen de bazı insanlar sadece görünüş için bile beğenmez yaş farkı olunca
Konu sahibi de zaten 45 yaşındaki birinin ona uygun bulunmasına sitem ediyor, bu onun kendi isteği kimse yargılayamaz ve karışamaz ama yaş takıntısı olan daha çok sizsiniz, abla *abi dese ne olur demese ne olur, bununla alakalı bilinaçltınızda çözülmemiş sorunlarınız olabilir tamamen iyi niyetle yazdım, iyi günler

Boşanalı 6 ay olmuş birine siz evlrnmek istiyorum demeden talip olmakta ayıp bence önce bi annenize düşünüyor mu evlenmeyi vs diye sorup bi ağız arar insan. Hadi bunu geçtim diğer kısımlarda da haklısınız bende boşanıp geldiğimde 1 sene olmadan yaşı büyük tipi kayık birini gösterip aracı olmak istemişlerdi annemde bana söylemişti dediğim tek şey bu adamın elinden tutup sen bile gezmezsin bana mı gösteriyorsun demek oldu. Sonra kendimden 2 yaş büyük hiç evlenmemiş biriyle evlendim neden boşandınız diye kriteriniz düşmüştür diye düşünür bizim milletimiz anlamam aksine akıllanıp kriterleri yükseltiriz.

Burada konuyu okuyup kişisel algılanacak bi şey yok. 15 yaş fark evlilik için gayet büyük. Ha arada aşk vardır, kendi tanışır eder bilemeyiz ama görücü usulü önerilmez konu sahibi sinirlenmekte haklı. Evet 40 lı yaşlarda hanımların hepsi teyze olmuyor. Ama evlilik bu, komşuculuk, iş arkadaşlığı, ahbaplık değil.

Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.

Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
Öyle demeyin benim tandigim 45 yaşında 35 yaşındaki ler ondan yaşlı duruyor...önce bir görseydiniz.. önemli olan evlenip ayrılma sebebi nedir o kişinin ..

Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.

Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
Yanlis anlamanızı istemeden sadece merakımdan bir soru sormak istiyorum izninizle.
6 ay önce bosanmissiniz nasıl evlenmeye bu kadar pozitif bakıyorsunuz? 6 ay ne ki daha dün. Bir ark sizin gibi hemen birisi girdi hayatına ve evlenecek. Yeniden birine güvenmek aynı yollardan geçmek korkutucu gelmiyor mu?
Sadece merakımdan sordum cevap vermeye bilirsiniz. Bu arada benim boşanmaya cesaret edemeyen bir kadınım.😪

Back