Bana ilkkez vurdu

Sevgi konusunda emin değilim ama yuva yıkmak kolay kurmak zordur boşanmayı çok düşündüm ama bir yandanda belki onarilabilir diye de düşündüm dün bitti dedim zaten ama şuan içimden ne bitirmek ne devam etmek geliyor şoktayim

Hayır şokta olamazsın. Ne şoku? Kocan şiddete çok uzak , sakin , efendi , sevgi dolu bir adam mıydı sanki? Neye şok oldun? Şok olsan kendinde hata arayıp olayı hafifletmeye çalışmazsın. Sen de bekliyormuşsun demek ki bu şiddeti.

Ikinizde suclusunuz diye dusunuyorum. Esinizin agresif siddete meyilli oldugunu bile bile lades oynamissiniz sanirim.

Ya kusura bakma da şiddeti başlayan sensin. Çantanı fırlatmışsın daha neler yapmışsın ne bekliyosun karşı taraftan?

Bu konuda bile kadını haksız bulanlar,neden güler yüz göstermedin diyenler var ya,inanılmaz.
Çünkü biri bize yolda ''sevmiyorum seni'',''yürü lan'' diye bağırsa o kişiye daha çok güler yüz göstermeliyiz,gerçek hayatta böyle oluyor.Biz kadınların surat asıp oturmaya hakkı yok.Hep güler yüzlü,bakımlı,kocasını kapılarda karşılayan canlılar olmamız gerek.Dayak yediğimiz için de özür dilememiz gerek tabi bunu da unutmayalım.

Siz kiyamiyorsunuz da eşiniz sizi kıymaya çevirmiş :KK43:

Psikopata baglayabilecek kadar anormal.

Bu esle ömrümüz nasıl geçecek?

Saygısı yok size agzina geleni sayiyor.

Heyecan bi daha olmasinmis.

Kalbi atmadan yaşayan var mı?

Iyi düşünün siz bu eşe mi layiksiniz?

Şiddete net bi tavır ağır bi cevap vermedikce artarak devam eder.

Son düzenleme:
Gecen aksam Dügune gidicektik bende annemlere gitmiştim esim beni 1 saat öncesinden nikah olcak ben eve geldim nikaha yetiselim diye aradı tabi ben hazirlanmamistim stres oldum eve geldim apartopar hazırlandım benim hazırlanırken stres olduğumu biliyor bu halimi sevmediğini de biliyorum bende memnun değilim ama önceden haber vermesi gerekirdi çünkü herhangi bir saat gitsek olur diye ben dikkat etmedim yoksa çoktan eve gelip hazirlanirdim .. Düğün yerine gittik nikaha yetişemedim diye stresli gittik ayağımda topuklu vardı zor yürüyorum oda onden hızlı hızlı gidiyor ilerden döndü bana seni zerre sevmiyorum diye bağırdı sonra sinirlendim durdum deli gibi bağırdı yürü lan diye .. o kadar gururum incindiki insanlar bize bakıyor sırf düğün sahibi sevdiğim ablam abim olduğu için o önden gitti ben dönecektim ama vazgeçip arkadan girdim düğüne başka masaya oturdum .. Nikahı da kacirmamisiz ayrıca 5 dk sonra yanıma geldi oturdu birşey olmamış gibi tabi ben yüz vermiyorum sonra dans vardı ona kalkalım dedi kalkmadım o kalktı dikildi dans edenlerin yanında bende kıyamadım kalktım sonra dans ederken bana tam dayakliksn dedi ne alaka dedim heyecanına sinir oluyorum dedi bende tamam milletin ortasında bağırdın aldın hıncını dedim neyse oturduk sonra annesigil geldi kaynanama çok kızgınım o ayrıntıya girmycem ama en son haddini baya aştı bana karşı o yüzden resmi davranıyorum . Ciddi oturuyorum vs eşimle birlikte ara hava aldık geldik oturduk arada oynadık eşim hatta bana bida heyecanlanma söz ver tamamı dedi öptü sonra oturduk biraz daha derken kalkalım moduna girdi ailesi bende yürüyerek gitmesinler diye birakmycakmsn dedim eşime o sirada annesigilin elini opmustuk oda evet diyerek başını salladı sonra çıktık dışarı ama dışarı çıkınca ben daha bir sürü kişiyle goruscektim kalkalım dedin diye kalktım diye tekrar bağırmaya başladı .. ben kalkalım demedin aileni birakmycakmsn dedim sen evet deyince çıktık ne var bunda dedim .. düğün boyunca gönlümü almaya çalışan adam sanki bir anda gitti gene gelirken bağırdığı yolda bağırmaya başladı . Annesigilde önden gitmisti o sırada ben onları bırakalım diye düşünerek öyle hareket etmiştim dedim eşim başladı orda ellerini öpmek ne demek geçirmek demek ben daha bir sürü kişiyle muhabbet edcktm düğün boyu suratın bir karış seni çektim gelme arkadaş benle bir yere sal beni dedi arabaya bindik devam etti söylenmeye dayanamadım ceketini yüzüne firlattm yeter dedim sus artık kendine gel beni bırak o zaman geri gel düğüne içinde kaldıysa uğraşamam diye çıldırttı beni çantamı falan attım torpidoya koptu ama o kadar tahrik ettiki ben öyle bağırırken kafama vurdu saçımı çekti göğsüme vurdu neye uğradığım ı şaşırdım hayatımda ki ilk dayağı yedim teşekkür ederim dedim . Vurmak değil o vurmadm dedi ama anlatamam o an halimi sonra kufrede küfrede bağırmaya başladı evlilik illet birşey kötü birşey gibisinden baya bağırdı tamam öfkenin kustun bana da vurdun eve geldik beni bırak git dedim ama gitmedi geldi arkamdan ağlayarak makyaj ve kiyafetimle uyuyp kaldm çok çaresiz hissediyorum kendimi bir yandan sınavlarm var çalışmam gereken ama sarhoş gibiyim o kadar kotuyumki .. ne yapmalıyım bilmiyorum tek bildiğimi çok incindim
Bı tokat işi de değil bildiğin onur kırıcı bı şekilde saldırmış . Öfke kontrolü yok galiba. Bide insülin sıkıntısı varmı, iniş çıkışlar ondan olabilir

Bu konuda bile kadını haksız bulanlar,neden güler yüz göstermedin diyenler var ya,inanılmaz.
Çünkü biri bize yolda ''sevmiyorum seni'',''yürü lan'' diye bağırsa o kişiye daha çok güler yüz göstermeliyiz,gerçek hayatta böyle oluyor.Biz kadınların surat asıp oturmaya hakkı yok.Hep güler yüzlü,bakımlı,kocasını kapılarda karşılayan canlılar olmamız gerek.Dayak yediğimiz için de özür dilememiz gerek tabi bunu da unutmayalım.
Aynen öyle hiç hakkımız yok demekki hemde hemcinslerimiz öyle layık görüyorsa daha ne diyelim. Anacim suslensek Gülsek kapıda karşılasak ki bunlardan da hoşlanmayanlar var , gene olmuyosa napicaz hemcinslerimiz bide onu söylesin

Dead Cell Dead Cell ve C captain price her ikinizin de yorumlarına katılıyorum.
Burda bazı üyelerin yorumlarını da hayret ve esefle okuyorum.
Kadın kadına düşman nerdeyse...
Konu sahibi Dayak mı yedi? Haketmişsin.
Eşi ona hakaret mi etti? Haketmişsin.
Çözüm: Akşama güzelce sofra kur, bir de süslen. Kocişinden hemen özür dile, adamı sen sinirlendirdin çünkü, o nedenle alttan al,
bir daha yapmayacağım diye söz ver hatta...
Bu üyeleri anlamakta gerçekten zorlanıyorum.
Ergen oğlumun deyimiyle:
Bu neyin kafası Allah aşkına?
Bu kadınlar evli mi? Çok merak ediyorum.

Kocanız size bağırdığında dönüp gidecektiniz. Her şeyde alttan alırsanız adam da size vurmayı hak zanneder kendinde . Konulara bak nikaha geç kalmak, düğünden erken çıkmak. Dünyanın sonu mu yahu? Böyle sebepler için bağıran , küfreden , vuran bir adam zerre sevmiyordur. Tahrik olmuştur falan demeyin. Her tahrik olan birbirini dovseydi dünyada kavgadan gecilmezdi.

Bu ne ya bir de, konular aşırı saçma, insan sevdiği kadına bu sebeplerden bağırmaz ki. En fazla gülerek senin yüzünden yine geç kaldık, zaten çok güzelsin niye bu kadar susleniyorsun falan der . Böyle davranan adamlar da var karısına karşı. İnsanlara bu tavirlar normal geldikçe , kadında suç aradikca düzelmez hiç bir şey. Okuzluk yerine azıcık adamlık öğrensinler bir zahmet.

Konunun bombası konu sahibinin hiçbir yorumu beğenmeyip bu yorumu beğenmesi herhalde. :KK9::KK9::rolleyes::rolleyes:
Bazı kadınlar hak ediyor demek bu çöp torbası muamelesini.
Bu konuya yorum yazmakla harcayacağımız vakti başka şeye yönlendirelim bence. Kadın çoktan affetmiş zaten.
Yani ben artık bir sey demiyorum bu kadınlara
Benim bir arkadaşım var 5 senedir inanilmaz sorunlu bir evlilikleri vardı
En sonunda çok mutlu gibiydi
Artık kocası onu dovmuyormus kavga etmiyorlarmis evlilik kocayi idare etme sanatiymis bilmem ne
Bir gün kocasıyla bizle buluşmaya geldi
Aman Allahım adamın söylediklerinin onda biri için boşanan insanlar var
Kiz buna bir sey soruyor adam buna anlatsam anlayabilme kapasiten var sanki
Sorup durma adamın sinirini bozma diyor

Kiz tokezledi insan her şeyi beceremez de yürümeyide mi beceremez diyor
Resmen bizim sinirlerimiz bozuldu kız hala aşkım aşkım diye peşinde dolanıyor
Bunun adı da erkeği nasıl davranacağını bilen kadin oluyor

Konunun bombası konu sahibinin hiçbir yorumu beğenmeyip bu yorumu beğenmesi herhalde. :KK9::KK9::rolleyes::rolleyes:
Bazı kadınlar hak ediyor demek bu çöp torbası muamelesini.
Bu konuya yorum yazmakla harcayacağımız vakti başka şeye yönlendirelim bence. Kadın çoktan affetmiş zaten.
Öyle birşey yok okulda olduğumdan sadece okuyup begenebildim yanlış anlaşılmasın .. Konuşmuyorum ve karara varmaya çalışıyorum boşan diyende var

Öyle birşey yok okulda olduğumdan sadece okuyup begenebildim yanlış anlaşılmasın .. Konuşmuyorum ve karara varmaya çalışıyorum boşan diyende var burnunu surt diyende haklısın diyende haksızsın diyende peki bu kadın ne düşünecek ne yorum yapsın şak diye sorunumu cozebilecek durumda olsam yazarmiydim kimseye anlatamadgim için ilk kez karşılaştığım için bu halde olamaz mıyım yapmayın etmeyin biraz daha empati yaparak daha az acımasız şeyler söyleyin anlıyorum ama bana da hak verin

Artık kocası onu dovmuyormus kavga etmiyorlarmis evlilik kocayi idare etme sanatiymis bilmem ne
Bu örneğe maruz kalacak kadar saf değilim öyle biri değilim ne affettim ne de başka birşey yaptım olay yeni yaşandı ve ben şuanda üzüntüden herhangi birşey yapmadım ve yazamadım buraya en az sizin kadar şiddete karşı erkeğin kadını ezmesinden nefret eden biriyim

Ya biri konuşulmayacak durumdayken neden konuşmak istersiniz bütün iletişim yolları kapalı zaten
kimse dayağı hak etmez ama karşılıklı şiddet söz konusu
Böylerine tek diyeceğim ne haliniz varsa görün dövüşe dövüşe büyüyün
Çok sorunlu biriyse çözüm belli değilse demekki sizde hatalısınız

Esiniz okurken ruh hastasi gibi geldi..incindim diyorsunuz ama daha itesi bir duyguya sahip olmaniz gerekir..bosanmayacaksaniz eger tekrari olmamasi icin evi bi sure terkedin yoksa ardi arkasi gelir bu dayagin malesef

Erkekler kadınlara göre şiddete daha meyillidir. Bu yüzden bir erkeğe vurduğunuzda çoğu durumda hafif ya da şiddetli bir geri saldırı almanız çok muhtemel.

Ben de zamanında sinir krizi geçirip nişanlıma fiziksel olarak saldırırdım. Hala daha kollarında tırnak izlerim vardır. İlk başlarda karşılık vermez beni engellemeye çalışırdı. Ama bir gün onu aldattığımı düşündüğü bir tartışmada benim yine fiziksel olarak saldırmamdan sonra kendine hakim olamayıp iki eliyle birden iki yanağıma da vurdu, o esnada eli dudağımın kenarına geldi ve dudağım patladı hafiften. Tabi o durum yaşanınca panikledi ve hemen nöbetçi eczaneye gittik. Oradan aldığı ilaçlarla dudağıma pansuman yaparken de ağlamaya başladı. O gece bir şekilde anlaştık, onu aldatmadığımı kandırmadığımı öğrendi ve konuyu kapattık. Ben de birkaç güne iyileştim tamamen.

Ama o günden sonra bir daha ona asla fiziksel temasta bulunmadım. O da buna karşılık kendini frenledi ve bir daha fiziksel olarak kavga etmedik.

Demek istediğim erkek ne kadar sabırlı olursa olsun, zayıf bir anında el kaldırabiliyor, tartaklayabiliyor ya da fiziksel olarak zarar verebiliyor. Kadının önceden saldırmış olması bunu daha da mümkün kılıyor. Kaldı ki bizim vurduğumuz ne onların vurduğu ne. Yani benim de elim ağırdır ama ben benimkine 10 tane vursam o bana 1 tane vursa muhtemelen ben yerden kalkamam.

Yani bile bile lades dememek lazım. Sonunu göre göre, karşılık verme ihtimali olduğunu bile bile sinir krizi bahanesiyle erkeğe saldırmamak lazım. Sözlü olarak canına okuyun ama fiziksel temasa geçmeyin çünkü çoğu erkek bir yerden sonra kendine hakim olamıyor ve sonradan pişman olacağı şeyler yapabiliyor.

Demem o ki, aradaki sınırı çizin. Siz ona fiziksel olarak saldırmayın, böylelikle o da belki kendini kontrol eder ve bir daha bu tarz bir yanlışa düşmez.

Off... Bu arkadaşın burada konu açsa duvardan duvara atılıp kendine getirilir bence:KK53:
Bazı kadınlar gerçekten aşağılanmayı hak ettiklerini düşünüyorlar, gerçekten
Ama çevre de çok önemli. Böyle kadınlara aşırı kızsam da öyle ailelerde öyle güvensiz sevgisiz büyüyorlar ki, sadece yanlarında bir erkek olsun istiyorlar
Bu güven veriyor sanırım, anlayamıyorum. Çünkü adam zaten kendisi güvenli değil yani

Muhtemelen öfkeli çabuk sinirlenen bir eşiniz var. Yıpranmış ya da uzun zamandır birlikte olan çiftlere has diyaloglar maalesef. Erkek acele ettirir kadın söylenir; erkek bağırmaya başlar herkesin içinde kadın ortamın baskısı ve eşinden gelecek daha agresif bir tepkiyi üstüne çekmemek için peşinden gider. Erkek bağırmasının sonuçlarını önce gittiği yerde surat asan eşten yana görür ve sürecin hızla sonlanması için haklı olduğunu düşündüğü halde gelip karısının gönlünü almaya çalışır; kadın eşinin bu gelişini görünce azıcık nazlanır sonra affeder. Arkasından gelen, yeni gelen tartışma erkeği daha çok sinirlendirir; kadın özrün sahte olduğunu anlar ve ikinci kez azarlanmaya dayanamaz ve bi şeyler fırlatır. Zaten karısına zar zor katlandığını ve haklı olduğu halde gönlünü almaya çalıştığını düşünen erkek daha çok sinirlenir ve o da hamle yapar. Eğer sakinleşmezseniz uzun vadede bu tip bir çok sahne yaşanacak hayatınızda maalesef. Eşiniz bağırmadan iletişim kurmayı öğrenmeli siz çocuk değilsiniz yetişkinsiniz ve kendi kişiliğiniz var. Siz de eşinizi öfkelendiren konularda daha hassas olmalısınız az dırdır çok iş. Ama unutmayın size bağırmasına izin vermeyin bu uzun vadede kalıcı bir alışkanlığa dönüşür ve arkası mutlaka fiziksel hırpalanma ya da dayakla sonlanır. Yaşadığınız olay bence eşini dövmeye çalışmaktan ziyade tepki ya da savunma. Ama yine de canınız yandı ve erkekle kadın eşit değil erkekler mümkünse böyle anlarda hiç kıpırdamasınlar. Etrafınızla konuyu paylaştığınızda sizi de hatalı bulanlar olacaktır. Muhtemelen eşinizle barışacaksınız yılların deneyimiyle diyebilirim ki lütfen size sesini yükseltmesine izin vermeyin ve sizde fazla bıdıbıdı yapmayın. Aksi taktirde boşananlar kervanında bulursunuz kendinizi. Hemde oldukça saçma sebeplerden kavga edip biz bu noktaya nasıl vardık dersiniz. Evlilik sabır, sabır, sabır ve sadakat üstüne kurulmuş bir kurumdur. Anlayış, merhamet, hoşgörü, yeni şeyler keşfetme, olayları büyütmeme, empati kurma ve birlikte eğlenmenin verdiği haz duygusuyla sürdürülmeye değer görülebilir. Kaç yıllık evlisiniz bilemeyeceğim ama genç olduğunuzu tahmin ediyorum. uzun soluklu bir evlilik istiyorsanız aranızdaki bu tahammülsüzlüğü çözmenizi şiddetle tavsiye ederim. Evliliğinizin uzun yıllar sürmesini dilerim.

X