Bana ilkkez vurdu

hayır adam öteden hadi lann diye böğürünce surat asmayacakmış.. surat asıp haksız duruma düşüyormuş. şaka gibi.
Tabii ki. Adamın hadi lannnn diye tepkisi de konu sahibi yüzünden çünkü. Eve gelince özür dilememis, kendini bilememis, Güleryüz gösterip tek git falan dememiş vs. Adamcağız da napsin ama

Tabii ki. Adamın hadi lannnn diye tepkisi de konu sahibi yüzünden çünkü. Eve gelince özür dilememis, kendini bilememis, Güleryüz gösterip tek git falan dememiş vs. Adamcağız da napsin ama
Adamcağız mı?? evet adamcağız!! hiç birşey yapmamış.
Siz hata yapmıyorsunuz o vakit.Yapıyorsanız da müstehak mı??

sonuç: adam kadın geç hazırlandığı için kadını bırakıp önden önden yürüyüp hızını alamadığı için dönüp seni zerre sevmiyorum diye bağırmış kadın şaşırıp durunca hadi lann diye hönkürmüş. kadın surat asmış. kadın dengesiz kocasına kıyamayıp düğünde onunla dans etmiş sonra düğün dönüşü saçma sapan bir sebeple kadını dövmüş.
ama bunlara hep surat asan kadın sebep olmuş.
kocalarınıza surat asmayın dayak yemeyin spotu gibi ..

Sadece bir kaç sayfayı okudum. Tüm yorumları görmedim. Ama burayı okumak seni eşine karşı daha çok dolduracak onu bilmeni isterim.

Bir kere hatanın büyüğü sende. Madem iki ayağın bir pabuca girince bu kadar ortalık karışıyor programlı davranmak durumundasın. Ya da ben artık yetişemem hayatım sen tek git bence gibi bir seçenekle hareket edebilirdin. O da olmadıysa geç kalmış olabiliriz ama sakin gidelim deyip nikah sonrası eğlenceye dahil olabilirdiniz. İmza atıldığında orada olmayınca kimseyi kovmuyorlar. Eşini biraz fazla tahrik etmişsin. Adam sinirli bir tip belli. Ama bence o sinirine rağmen elinden geleni yapmış. Bir şekilde yumuşatmaya çalışmış ortamı.

Ams karşısında surat yapan bir kadın var sürekli... Enteresan bir sabır savaşı olmuş çünkü geç kalan sensin am küslük çıkaran da sensin.

Tüm bunları bir kenara koyduğumuzda ise kendisine uygulanan psikolojik şiddete fiziksel şiddetle karşılık veren bir adam var. Kabul edilebilir değil. Ciddi anlamda üzücü ve insanın karakter erozyonuna uğramasına da sebep olacak sonuçları var bu hareketin.

Ben senin yerinde olsam yapacağım şey şu olurdu:

Öncelikle sakinleş. Duşunu al saçını başını yap ne bileyim işte makyaj yap canınne istiyorsa. Güzelleş kendini tamir et. Akşam eşin geldiğinde oturun yemeğinizi yiyin kavga gürültü surat küslük girme bu işlere.. Yemekten sonra artık çay mı içersiniz meyve mi yersiniz ne yapıyorsanız. Oturup konuşun. Yaptığın hataların farkında olduğunu ve özür dilediğini söyleyeceksin. Çünkü hatalısın.. Bir daha yapmayacağına dair dikkat edeceğine dair sözler vereceksin. Ancak verdiği karşılığın seni çok küçük düşürdüğünü özellikle insanların içindeki hareketlerini kişiliğine hakaret olarak gördüğünü üstelik sonunda ne amaçla olursa olsun sana uyguladığı fiziksel şiddetin seni geri dönüşsüz bir kırgınlığa ittiğini anlatacaksın. Ve bu kırgınlığın kolay iyileşmeyeceğini söyleyeceksin.

Bu kadar bitti. Sonra bırak o toplasın. Emin ol düzelecek.
Ne kadar mantıklı!
Bu arada karısına el kaldıran koca ne yapacak?
Eve gelecek ortam süt liman. Kadın giyinmiş, süslenmiş, yemekler hazır. Çünkü kadın yüz kızartıcı suç işlemiş, geç kalmış.
Ha bir de yetmiyor çay, meyve hazırlayacak. Çünkü amacımız adama "Dövdün haklısın, bak ben akiĺlandim." mesajı vermek.
Bir de özür dileyecekmiş. Böyle düşünmeyi bir kadın olarak nasıl başarıyorsunuz?

acıdım adama.
boşasın bence bu kadını güler yüzlü surat asmayan bir yanağına tokat attığında öbür yanağını dönen mülayim bir kadınla evlensin. yazık yani çekilir gibi değil surat asan kadın:KK53:

Dayak ve aldatmalarda ilk, son şu, bu yoktur.
ilki yapmaya meyilli adam ! sonrasını affedilmenin rahatlığıyla daha da arsızlaşarak yapıyor.
Bundan bağımsız, siz de eşiniz de normal gelmediniz bana.
Yol ortasında rezil rüsva olup hala düğüne gidip dans etmek, oynamak, vs. çok aklı başında birinin yapacağı hareket değil kusura bakmayın.
Eşiniz olacak zat ise, insanlıktan zerre nasip almamış, anı anını tutmayan, gücü sadece kendinden güç olarak zayıf olana yeten biri olarak lafta erkekliğini size kanıtlama çabasına girmiş.
Böyle biri ile hayat geçmez bana göre.
Tercih sizin elbette.

Dayak birkerelik olmuyor devamı gelir .
Eşinizde her konuda ergen gibi davranmış siz sorarken söylemiyor kalkıyor arabada laf ediyor kafasını direksiyona gömesim geldi kusura bakmayın ben düğüne girişte çıldırıp burnundan getirmiştim bile rezillik çıkıyorsa çıkar o düşünmezse ben hiç düşünmem herkes edebiylle gidicek ben tamam hıncını aldın tamam kızdın rezil ettin demem rezil eder oturur izlerim yapmışlığımda vardır düğüne ilk defa ailesiyle gidicektim beni yanlız bıraktı kimseyi düğünüm dışında görmemişim okadar insanla eşim yok abileriyle dışarıda birşeyler içmiş herkezin içinde bu kadar insanı tanımıyorum tanıştırmıyorsun ve gidiyorsun bilmdiğim insanlarla bakışıp durdum sağolsunlar hiç biride gelinimiz hoşgeldin vs diyerek beni dahil etmemişti bende eşim gelir gelmez anlattım sesli bir şekilde ben buraya neden geldim gidiyorum dedim ve gittim

Ne kadar mantıklı!
Bu arada karısına el kaldıran koca ne yapacak?
Eve gelecek ortam süt liman. Kadın giyinmiş, süslenmiş, yemekler hazır. Çünkü kadın yüz kızartıcı suç işlemiş, geç kalmış.
Ha bir de yetmiyor çay, meyve hazırlayacak. Çünkü amacımız adama "Dövdün haklısın, bak ben akiĺlandim." mesajı vermek.
Bir de özür dileyecekmiş. Böyle düşünmeyi bir kadın olarak nasıl başarıyorsunuz?
+10000
Adam diyecek bak nasıl iki patlattim hizaya geldi demekki böyle yapmak lazım
Şaka gibi döven adama teşekkür mayetinde süslenecem puslenecen yemekler hazırlayacağım güler yüz göstereceğim

Sadece bir kaç sayfayı okudum. Tüm yorumları görmedim. Ama burayı okumak seni eşine karşı daha çok dolduracak onu bilmeni isterim.

Bir kere hatanın büyüğü sende. Madem iki ayağın bir pabuca girince bu kadar ortalık karışıyor programlı davranmak durumundasın. Ya da ben artık yetişemem hayatım sen tek git bence gibi bir seçenekle hareket edebilirdin. O da olmadıysa geç kalmış olabiliriz ama sakin gidelim deyip nikah sonrası eğlenceye dahil olabilirdiniz. İmza atıldığında orada olmayınca kimseyi kovmuyorlar. Eşini biraz fazla tahrik etmişsin. Adam sinirli bir tip belli. Ama bence o sinirine rağmen elinden geleni yapmış. Bir şekilde yumuşatmaya çalışmış ortamı.

Ams karşısında surat yapan bir kadın var sürekli... Enteresan bir sabır savaşı olmuş çünkü geç kalan sensin am küslük çıkaran da sensin.

Tüm bunları bir kenara koyduğumuzda ise kendisine uygulanan psikolojik şiddete fiziksel şiddetle karşılık veren bir adam var. Kabul edilebilir değil. Ciddi anlamda üzücü ve insanın karakter erozyonuna uğramasına da sebep olacak sonuçları var bu hareketin.

Öncelikle sakinleş. Duşunu al saçını başını yap ne bileyim işte makyaj yap canınne istiyorsa. Güzelleş kendini tamir et. Akşam eşin geldiğinde oturun yemeğinizi yiyin kavga gürültü surat küslük girme bu işlere.. Yemekten sonra artık çay mı içersiniz meyve mi yersiniz ne yapıyorsanız. Oturup konuşun. Yaptığın hataların farkında olduğunu ve özür dilediğini söyleyeceksin. Çünkü hatalısın.. Bir daha yapmayacağına dair dikkat edeceğine dair sözler vereceksin. Ancak verdiği karşılığın seni çok küçük düşürdüğünü özellikle insanların içindeki hareketlerini kişiliğine hakaret olarak gördüğünü üstelik sonunda ne amaçla olursa olsun sana uyguladığı fiziksel şiddetin seni geri dönüşsüz bir kırgınlığa ittiğini anlatacaksın. Ve bu kırgınlığın kolay iyileşmeyeceğini söyleyeceksin.

Hesabınızın hack’lenmiş olduğunu düşünmek istiyorum. Eşiniz size hazırlanırken heyecanlandınız diye “Seni zerre sevmiyorum” dese ve siz durunca “yürü lan” diye bağırsa suratınız düşmez miydi? Güleryüzlü olmaya devam mı ederdiniz?

Seni zerre sevmiyorum, yürü lannn diye böğürmüş, tam dayakliksin demiş dans etmiş ve dövmüş..Şoklardayim.

O lanet düğüne gitmeseydiniz bişey olmazdı ne yani bu şekilde gidince ne kazandınız.

Adamda öfke kontrolü yok tedavi olsun.Daha bir yıllık evlilikte bunlar yaşandıysa Allah yardımcınız olsun ikinizinde.

Heyecanından dolayı adamın gözü dönmüş nazi kampındasın sanki bu adamın sağlıklı bir ruh alemi yok.

Özür mü dilesin:KK57:

Yuva yıkmak kolay değildir. Yanlış biliyorsunuz. Bu sözümü unutmayın, yıllar sonra hatırlar ve hak verirsiniz. Evlenmek, yuva kurmak çok kolaydır çünkü taraflar aşıktır, hataları göz ardı eder, çevredeki herkes evleneni destekler vb. Oysa boşanmak öyle mi? Yıllarca sorunlu bir evliliği düzeltmek için mücadele edersiniz, bitersiniz resmen. Çevrenize, ailenize laf anlatmak zorunda kalırsınız sizi desteklemeleri için. Evlenirken herkesin gözleri gülerken boşanırken öyle olmaz, hüzün vardır. Arkanızdan konuşanlar olur, evli ve kocişiyle ilk fırsatta flört edeceğinizi (boşanmışsınız ya hani!!!) düşünen bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşır. Çocuklarınız varsa, maddi durumunuz yeterli değilse daha zordur boşanma sonrası. Tüm bunlar yüzünden yuva yıkmak dediğiniz boşanmak daha zordur evlenmekten!
Cevredekilerin kadına inanılmaz baskısı
Bir adamı idare demedin
Herkes dövüyor herkes aldatiyor herkes şöyle böyle laflari da var

+10000
Adam diyecek bak nasıl iki patlattim hizaya geldi demekki böyle yapmak lazım
Şaka gibi döven adama teşekkür mayetinde süslenecem puslenecen yemekler hazırlayacağım güler yüz göstereceğim
Bir de özür dilemek gerekiyormuş onu atlamamak lazım. Adam acabaya düşmesin vurdum da kötü mü ettim diye.
Bizim kadınlarımız da bile böyle bir düşünce yapısı varken kadın hakları bizim için ütopik olmaya devam edecek malesef.

X