Bana ilkkez vurdu

Bişey olmıcak.
Özür dilicek ağlıcak yalvarcak pişmanım dicek
Sizde üç beş gün surat asıp eskiye dönceksiniz.
Sonra yine kavga yine aynı şeyler...
Bu o deveyi güdecen ya o diyardan gitcen.
Eğerboşanmıcaksanız en kısa zamanda unutmaya bakın...

Ortada dayak var diye sadece "hayvan herif, süründür" yorumu mu yapalim nedir yani? Kadinin da hatalari var ama bunlari yazmak hakettin demek olmuyor. Kendisine de ayna tutuyoruz. Niye coşuyor bazilari anlamadim.

Eğer keyfi gezmeye degilde biyere gitmemiz, yrtismemiz gerikiyorsa eşim de beni çileden çıkariyor bazen. Konu sahibi " Panik yapiyorum " diye yazinca cok onemli birsey degil gibi gorunuyor ama cidden katlanilmaz birsey ve bir defalik bir olay degil.
Esim de panik yapar, O panikleyip gerilince ben iki kati gerilirim ve suyum ısınmaya başlar.

Nikah saati bellidir, herhangi istedigimiz saatte gideriz diye nasil dusunebiliyorsunuz? Yabanci da degil sevdigim bir abim ablam demişsiniz. Bence oturup oturup son dakika eve gelip hazirlanmaya basladiniz. Neyse. Dayak tek seferle kalmaz gibi geliyor bana bu olmazsa baska olay olur. Iyi dusunun.

Kendimi haklı bulmuyorum zaten o amaçla yazmadım ilkkez vurdu o canımı yaktı belki tahrik oldu oda olabilir ama ben ailemde şiddet görmedim bu mu olmalı kizmanin karşılığı ilk ve sindiremiyorum kaba tabirle mal gibiyim ne yapayım nasıl davraniyim aglayamıyorum da salak salak oturuyorum sadece
Canım ablan olarak tavsiyem eşine karşı ağırlığını koy hiç birşey olmamış gibi canımcicim yaparsan gene şiddet uygulayabilir.

Evde onunla konuşma mesela akşam yemeğini o işten gelmeden ye onada hazırla kendi yesin mutlaka sana gelip özür dilemesini bekle yaptığının kötü birşey olduğunu ve birdaha asla yapmayacaginin sözünü al yaparsan da boşarım deki gözü korksun:KK39: yaşınız kaç ne kadar oldu evleneli merak ettim

Duzelmez dozu artar siddetin hic kendini kandirma cocuk olursa da onun da psikolojini bozarsiniz.siddet goren kadinlar cocuk sahibi olduktan sonra daha az siddet gorurler cunku babalari sinirini cocuktan cikarir bunu istemessiniz herhalde.

Yaptigi o hareketi burnundan fitil fitil getir..surum surum surundur..istedigi kadar sinirlensin sana o sekilde dav-ra-na-mazzz..adam olsun..siddete .ne olursa olsun HAYIRRR

Canım ablan olarak tavsiyem eşine karşı ağırlığını koy hiç birşey olmamış gibi canımcicim yaparsan gene şiddet uygulayabilir.

Evde onunla konuşma mesela akşam yemeğini o işten gelmeden ye onada hazırla kendi yesin mutlaka sana gelip özür dilemesini bekle yaptığının kötü birşey olduğunu ve birdaha asla yapmayacaginin sözünü al yaparsan da boşarım deki gözü korksun:KK39: yaşınız kaç ne kadar oldu evleneli merak ettim
28 yaşındayım 1 yıl oluyor haklısınız

Siz heyecanlandığınızda söylene söylene mi hazırlanıyorsunuz? Neden heyecanlanmanıza bu kadar kızdı eşiniz onu anlamaya çalışıyorum.

Bakın yaşadığınız şey çok ağır bir şey kesinlikle hatalı olan eşiniz ve öfke kontrolü sorunu var ama siz de ne yapsa sineye çekip zemin hazırlıyorsunuz. Mesela,nikaha sen git beni biliyorsun öyle apar topar hazırlanamam. Hazırlanınca ben arkandan taksiyle gelirim diyebilirdiniz eşinize.

İnsanların içinde size deli gibi bağıran adamla neden o salona giriyorsunuz? Hadi girdiniz,madem öyle neden pek hoşlanmadığınız kayınvalidenizin yanına oturup yüz asıyorsunuz. Eşinizle de kayınvalidenizle de ilgilenmeyip eğlenmenize bakabilirdiniz. Sonra eşinizin yaptığı hatayı evde bilahere yatırırdınız masaya

Ayrıca eşinizin kimi nereye bırakacağını da siz düşünmeyin. Onun ailesi neticede belki de bırakmak istemiyordu. Ki buna benzer bişey söylemiş eşiniz de.

Arabada ceket atmalar çanta atmalar hiç güzel değil bunlar da.

Ama eşinizin yaptığının açıklanabilir bir yanı asla asla yok. Ne yaparsanız yapın bunu yapmaya hakkı yok! Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama nedense bana günlük hayatınıza dönecekmişsiniz gibi geldi çünkü o bağırmadan sonraki tepkisizliğiniz öyle hissettiriyor. Ne yapacağınıza karışamam ama normal hayatınıza dönmeyin sakın. Öfkesini kontrol altına alamayan tedavi olsun.(siz de şiddete meyillisiniz ama haberiniz olsun )
bana da çok tepkisiz geldi konu sahibi ve aynı şekilde şiddete meyilli dediginiz gibi.
A Afflicted olayı çok doğal bir tartışma gibi anlatmışsınız ve dayağı da cok normallestirmissiniz eşinize hayatımda ilk dayağı yedim ve vurdun hadi beni eve bırak filan diyerek.
ben olsam kıyameti koparırdım ve evden giderdim sanırım
siz böyle yaparsanız bu ilk dayak olarak kalmaz

hiçbir şey olmamış gibi yemek mi hazırlasın oof offf diyecek bişey bulamadım
sonra seni boşarım demesi de çok inandırıcı olur gerçekten..

Merhaba, evet hep dedikleri şey bu dövmek değil sen dövmek görmemişsin . Ben 7 yıllık evliyim son zamanlarda bazı konular yüzünden çok geçimsiizim eşimle. Ama bir kere bunu yapan emin olun artık her kavgasında devam ediyor.
Kendimden biliyorum.. Tek bilmediğim ne yapmam gerektiği malesef

benim anlamadigiim bir yer oldu giderken yuruyerek gittiginiz dugunden nasil arabayla dondunuz
birde bence esinizin dugunde bak mutluyum diye kiskandirmak istedigi biri vardi cikinca kaldigi yerden devam ettigine gore benim aklima bu geldi

bana da çok tepkisiz geldi konu sahibi ve aynı şekilde şiddete meyilli dediginiz gibi.
A Afflicted olayı çok doğal bir tartışma gibi anlatmışsınız ve dayağı da cok normallestirmissiniz eşinize hayatımda ilk dayağı yedim ve vurdun hadi beni eve bırak filan diyerek.
ben olsam kıyameti koparırdım ve evden giderdim sanırım
siz böyle yaparsanız bu ilk dayak olarak kalmaz

Bir çift tanıyorum akşam sokaklara taşıyor birbirlerine vurma bağırma sesleri,ertesi gün kadıncağız bize geliyor,dünkü rezilliğimizi duydunuz mu diyor. Elleri kırılsın filan diyor. Biraz zaman geçiyor,gelir şimdi ben gideyim de yemeğini yapayım diyor ve hayatları periyodik olarak bunları yaşayarak akıp gidiyor. Bu bahsettiğim kadıncağızım 60 yaşına yakın,yani bütün bir ömrü böyle geçmiş,normalleşmiş yani dayak. Ama yediği gibi o da vuruyor kocasına, o bana vurunca ben de suratına bir tane salladım diye de anlatıyor.

Malesef ki tespitiniz çok doğru. Normalleştirilirse rutin bi şekilde en iyi ihtimalle yılda bir defa temiz bir sopa yiyebilir. Benim tanıdığım kadın öyle mesela.

Bir çift tanıyorum akşam sokaklara taşıyor birbirlerine vurma bağırma sesleri,ertesi gün kadıncağız bize geliyor,dünkü rezilliğimizi duydunuz mu diyor. Elleri kırılsın filan diyor. Biraz zaman geçiyor,gelir şimdi ben gideyim de yemeğini yapayım diyor ve hayatları periyodik olarak bunları yaşayarak akıp gidiyor. Bu bahsettiğim kadıncağızım 60 yaşına yakın,yani bütün bir ömrü böyle geçmiş,normalleşmiş yani dayak. Ama yediği gibi o da vuruyor kocasına, o bana vurunca ben de suratına bir tane salladım diye de anlatıyor.

Malesef ki tespitiniz çok doğru. Normalleştirilirse rutin bi şekilde en iyi ihtimalle yılda bir defa temiz bir sopa yiyebilir. Benim tanıdığım kadın öyle mesela.
bazı durumlar var kadının vasfi yok gidecek kimsesi yok çocukları var vs. katlanıyor ki bu durum bile çözümsüz değil bence.
bu konuda konu sahibinin ekonomik özgürlüğü varmı bilmiyorum.
ama konu bastan ofsayt, birinin başına böyle bir olay geldi mı diyeceği şey " bana vurdu" olur , ilk kez diyerek sonrakilerin geleceğini biliyor şeklinde konuşmuş.
anlam veremiyorum neden kendini bu kadar değersiz hissediyor

Iki hafta kadar bir sureligine annenizin yanina gitme sansiniz var mi? Eger yoksa bosanma dilekcesi verin, siddet olayindan bahsedip. Uzak durun ve hic muattap olmayin. Bu kavga hakkinda konustukca buyuyecek bir sey. Yapmasi gereken sey ozur dilemek. Bunu duyana kadar hic konusmayin. Eger ozur dilemiyorsa, bosanalim tamam diyorsa da bosanin zaten bence olmasi gereken bu. Size karsi cok saygisiz, kaybetme korkusu hic yok. Bosanmayacaksaniz da bu korkuyu yasasin.

Ne konuşuyorum 3 gündür ne yüzüne bakıyorum ne yemek hazırlıyorum 2 kere aradı işteyken açmadım psikiyatriste gidicem ona danisicam şimdilik durum bu .. herşeyi her açıdan herkes açısından (yani ben ve o ) değerlendirmeye çalışıyorum gelin görün ki bir sonuca varamadım henüz ve içimden hiç birşey gelmiyor ona karşı ne iyi ne kotu konusmak ne devam etmek ne bitirmek. Şok mu dersiniz travmami dersiniz o haldeyim huzursuz uzgun dertli fena haldeyim. Sindiremiyorum düşündükçe ofkem daha da artıyor şimdilik sadece gideceğim terapistten dinleyeceklerim için beklemedeyim ..

X