Bana ilkkez vurdu

Iki hafta kadar bir sureligine annenizin yanina gitme sansiniz var mi? Eger yoksa bosanma dilekcesi verin, siddet olayindan bahsedip. Uzak durun ve hic muattap olmayin. Bu kavga hakkinda konustukca buyuyecek bir sey. Yapmasi gereken sey ozur dilemek. Bunu duyana kadar hic konusmayin. Eger ozur dilemiyorsa, bosanalim tamam diyorsa da bosanin zaten bence olmasi gereken bu. Size karsi cok saygisiz, kaybetme korkusu hic yok. Bosanmayacaksaniz da bu korkuyu yasasin.
Buda geldi aklıma ancak ailemin yanına gitmem onları fena halde yıpratmak demek kendim içinde öyle gidebilecek bir yer göremiyorum şuan

Ne konuşuyorum 3 gündür ne yüzüne bakıyorum ne yemek hazırlıyorum 2 kere aradı işteyken açmadım psikiyatriste gidicem ona danisicam şimdilik durum bu .. herşeyi her açıdan herkes açısından (yani ben ve o ) değerlendirmeye çalışıyorum gelin görün ki bir sonuca varamadım henüz ve içimden hiç birşey gelmiyor ona karşı ne iyi ne kotu konusmak ne devam etmek ne bitirmek. Şok mu dersiniz travmami dersiniz o haldeyim huzursuz uzgun dertli fena haldeyim. Sindiremiyorum düşündükçe ofkem daha da artıyor şimdilik sadece gideceğim terapistten dinleyeceklerim için beklemedeyim ..

Bu tavrinizi koruyun.

Pes etmeden mucadele edin.
Profesyonel destek en iyisi olmuş. Hayirlisi olsun.

benim anlamadigiim bir yer oldu giderken yuruyerek gittiginiz dugunden nasil arabayla dondunuz
birde bence esinizin dugunde bak mutluyum diye kiskandirmak istedigi biri vardi cikinca kaldigi yerden devam ettigine gore benim aklima bu geldi
Arabayla gidip arabayla döndük arabadan indiğimzde yurumustuk

Adamda ofke kontrolu yok ama sende araba suren adama niye canta vs firlatiyorsun?
Caniniza kastediyorsun farkinda misin?
Ikinizde sutten cikmis ak kasik degilsiniz, o hic degil ama sende altta kalmiyorsun belli.
Sacma bi konu yuzunden ikinizde boyle krizler geciriyorsaniz bu is yurumez.
Ayrica yolun ortasinda seni sevmiyorum diyen adamla neden dans eder ki insan, cidden tuhaf bi iliskiniz var.:işsiz:

Merhaba
Suçu tek eşinizde aramayın bence, kendinizi de sorgulayın..
Belli ki ikiniz de gençsiniz, bence stres yapıp, kafaya takıp, tartışıp birbirinizi üzmeyin.
Evlilik sevgiden çok saygı üstünde kuruludur. Aradaki saygıyı koruyun, zıtlaşmayın birbirinizle ..
Sevgiler ....:KK68:

X