Bana ilkkez vurdu

Çok alttan almışsınız idare etmişsiniz em son dayağı yetmişsiniz kusura bakmayın bana herkesin içinde bağıran adamla hicbir yere gitmem ayrıca vurdu diyelim sebep ne olursa olsun defolur giderim bir daha da suratına bakmam

şiddet varsa unutmak ve içten içe öfkelenmemek gerçekten çok zor. inşallah atlatabilirsiniz en az hasarlı şekilde

Ben burda kolay kolay "bosan“ demiyorum, ama o dengesizi sahsen eş olarak bırak bir daha yataga almayi eve dahi almam. Saygısız hadsize bak.. Sizinde.hatalariniz var, ama onun ki bin kat fazla. Elalemin düğünü icin yaptiklarina bak

Öfke kontrolü olan adam, sessizde kalsanız karşılıkta verseniz değişmez. Yanında durduğunuz sürece nasılsa gitmiyor çarpıyorum olup bitiyor diyecek. Neyse inlallah olmaz ama ikincide görüşelim.

İnanın evlenmeden önce hiç böyle değildi genel olarak sakin yapılı ama sinirlendi mi böyle manyaklasiyor dayak kısmına kadar en azından yapısı bu diyordum ama dün haddini aştı yok annemlere 10-15 yıl sonra 2 çocukla gidecek kadar bu hal devam ederse ben ne kendime ne ilsikiye ömür biçerim .. artık burnunu surtmem gerekiyor fazla alttan aldım

Herkes iyikene iyi oluyor. Önemli olan o sakinliği işler istemediği şekilde gittiğindede korumaktir. Evlenmeden öncede böyleydi fakat sen önemsememişsin.

Dizilerdeki gibi olduğunu saniyorsun. Kaba saba agresif ama kizi seviyor, ama özünde iyi,.. Gerçekte öyle birşey yok. Agresif bir insan, agresiftir. Özü iyi felan değildir, kişilik bozukluğudur.

Eşin haddini dayak ile aşmadi, orada sana "seni sevmiyorum" diye bağirarak ile aşmişti zaten. Şiddet sadece fiziksel değil. Orada uyguladiği psikolojik şiddet.

Ha bide bir yerde yazmişsin, eşime hizmeti eksik etmiyorum diye. Işte bu psikolojiden çikmalisin. Sen hizmetçisi değilsin. O ev ikinizin, oda temizlemeli, yemek yapmali. Evlilik demek hayati paylaşmak deme. Biri, diğerine hizmet etsin demek değil.

Bence ondan uzaklaşın aklımda dengesiz bir profil oluştu. Böyle başlayan itiş kakış ciddi bir kavgaya dönüşür gibi geldi

Eşinde belli ki öfke sorunu var..Bu kadar basit bir olaya bu tepkiler normal değil çünkü.Erkeklere kıyacaksın haberin olsun çünkü görüldüğü gibi onlar gayet kıyıyorlar..Senin adına üzüldüm.Çocuk yokken bu evliliği gözden geçir.Evet yuva yıkmak zor boşanmayı düşünmüyorsanda sakın çocuk yapma..

Seninki tek başına gitmek istemiş... yada bir süre daha kalmak istemiş düğünde ama yalnız... arkadaşlarıyla takılma istedi belki
Adam evleneli 1 yıl olmuş evliliği tam oturulmamiş. tek başina yapılmaz ki evlilik iki kişilikti tabi yaninda eş de olucak.
karısının kalbini kıran gururunu inciten bide vurmadim diyip de vuran adamdan hayır gelmez.

Sevgi konusunda emin değilim ama yuva yıkmak kolay kurmak zordur boşanmayı çok düşündüm ama bir yandanda belki onarilabilir diye de düşündüm dün bitti dedim zaten ama şuan içimden ne bitirmek ne devam etmek geliyor şoktayim
Yuva yıkmak kolay değildir. Yanlış biliyorsunuz. Bu sözümü unutmayın, yıllar sonra hatırlar ve hak verirsiniz. Evlenmek, yuva kurmak çok kolaydır çünkü taraflar aşıktır, hataları göz ardı eder, çevredeki herkes evleneni destekler vb. Oysa boşanmak öyle mi? Yıllarca sorunlu bir evliliği düzeltmek için mücadele edersiniz, bitersiniz resmen. Çevrenize, ailenize laf anlatmak zorunda kalırsınız sizi desteklemeleri için. Evlenirken herkesin gözleri gülerken boşanırken öyle olmaz, hüzün vardır. Arkanızdan konuşanlar olur, evli ve kocişiyle ilk fırsatta flört edeceğinizi (boşanmışsınız ya hani!!!) düşünen bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşır. Çocuklarınız varsa, maddi durumunuz yeterli değilse daha zordur boşanma sonrası. Tüm bunlar yüzünden yuva yıkmak dediğiniz boşanmak daha zordur evlenmekten!

Adam evleneli 1 yıl olmuş evliliği tam oturulmamiş. tek başina yapılmaz ki evlilik iki kişilikti tabi yaninda eş de olucak.
karısının kalbini kıran gururunu inciten bide vurmadim diyip de vuran adamdan hayır gelmez.
Doğru ama herkes her doğruyu yapmak istemiyor işte. .. Belki konu sahibi de yalnız devam etmesini istemiyorsa öncesinden içi dert etmiştir adam... bi iyi bi kötü davranması bundan... Ama haklı degil tabi..

Birde Bu adam sana vurmaya devam ederse bir süre sonra alışkanlık olur... sana da normal gelmeye başlar ki hiç ayrılmasını sonra... Şimdiden kararını ona göre ver... Zamanla bunlari normal karşılamaya baslarsin ki o daha kötü... Benim fikrim rest çek tedavi olsun ondan sonra devam et... Yoksa devam etme

Acele etme sanrım daha yeni evlisiniz gibime geldi eşnizde sizde çok acemisiniz henüz.
Yeni evlilikle alakası yok şiddet varsa her zaman artarak devam eder... ikinci üçüncü binbesyuzuncu de gelir böyle giderse... enteresan tedavi de kabul etmez bu tipler

Sizi sevmiyormuş,saygı desen yok,şiddet var,herkesin içinde aşağılama, küçük düşürme var...Daha ne olması lazim boşanmak için bilemedim.
Bir 5 yil sonra kucağinizda çocukla ayni karari daha zor alirsiniz.Keske dersiniz daha önce yapabilseydim.Olan giden zamaniniza olur.Ben assslaaa devam etmezdim böyle bir evlilikte.Evliliği evlilik yapan şeylerin hicbiri yok.Ne diye sürdürüyorsunuz?

Nasıl bu raddeye geldiniz bir anda degil sanirim. Ben de bir yere giderken çok heyecan yaparim. Söylenirim. Eşim son dakika bisey asla demez bu yüzden alisti bana. Ya da o da benle beraber koşturur halleder isleri cikariz. Herşey güllük gülistanlikken birden böyle olmuşsa ilginç. Bir de evlenmeden evvel eşler biraz zorluklar çekse daha mi iyi oluyor acaba. Zor zamanda görmüş oluyorsun karsi tarafin tavirlarini. Sinirleniyor mu nasil davraniyor. Şimdi bazi evlilikler aile destegiyle falan cok rahat oluyor. Taraflar çok yük alamiyor omuzlarina. Ilk etapta güzel birsey ama evliliği öyle kolay saniyorlar sonra.

Gecen aksam Dügune gidicektik bende annemlere gitmiştim esim beni 1 saat öncesinden nikah olcak ben eve geldim nikaha yetiselim diye aradı tabi ben hazirlanmamistim stres oldum eve geldim apartopar hazırlandım benim hazırlanırken stres olduğumu biliyor bu halimi sevmediğini de biliyorum bende memnun değilim ama önceden haber vermesi gerekirdi çünkü herhangi bir saat gitsek olur diye ben dikkat etmedim yoksa çoktan eve gelip hazirlanirdim .. Düğün yerine gittik nikaha yetişemedim diye stresli gittik ayağımda topuklu vardı zor yürüyorum oda onden hızlı hızlı gidiyor ilerden döndü bana seni zerre sevmiyorum diye bağırdı sonra sinirlendim durdum deli gibi bağırdı yürü lan diye .. o kadar gururum incindiki insanlar bize bakıyor sırf düğün sahibi sevdiğim ablam abim olduğu için o önden gitti ben dönecektim ama vazgeçip arkadan girdim düğüne başka masaya oturdum .. Nikahı da kacirmamisiz ayrıca 5 dk sonra yanıma geldi oturdu birşey olmamış gibi tabi ben yüz vermiyorum sonra dans vardı ona kalkalım dedi kalkmadım o kalktı dikildi dans edenlerin yanında bende kıyamadım kalktım sonra dans ederken bana tam dayakliksn dedi ne alaka dedim heyecanına sinir oluyorum dedi bende tamam milletin ortasında bağırdın aldın hıncını dedim neyse oturduk sonra annesigil geldi kaynanama çok kızgınım o ayrıntıya girmycem ama en son haddini baya aştı bana karşı o yüzden resmi davranıyorum . Ciddi oturuyorum vs eşimle birlikte ara hava aldık geldik oturduk arada oynadık eşim hatta bana bida heyecanlanma söz ver tamamı dedi öptü sonra oturduk biraz daha derken kalkalım moduna girdi ailesi bende yürüyerek gitmesinler diye birakmycakmsn dedim eşime o sirada annesigilin elini opmustuk oda evet diyerek başını salladı sonra çıktık dışarı ama dışarı çıkınca ben daha bir sürü kişiyle goruscektim kalkalım dedin diye kalktım diye tekrar bağırmaya başladı .. ben kalkalım demedin aileni birakmycakmsn dedim sen evet deyince çıktık ne var bunda dedim .. düğün boyunca gönlümü almaya çalışan adam sanki bir anda gitti gene gelirken bağırdığı yolda bağırmaya başladı . Annesigilde önden gitmisti o sırada ben onları bırakalım diye düşünerek öyle hareket etmiştim dedim eşim başladı orda ellerini öpmek ne demek geçirmek demek ben daha bir sürü kişiyle muhabbet edcktm düğün boyu suratın bir karış seni çektim gelme arkadaş benle bir yere sal beni dedi arabaya bindik devam etti söylenmeye dayanamadım ceketini yüzüne firlattm yeter dedim sus artık kendine gel beni bırak o zaman geri gel düğüne içinde kaldıysa uğraşamam diye çıldırttı beni çantamı falan attım torpidoya koptu ama o kadar tahrik ettiki ben öyle bağırırken kafama vurdu saçımı çekti göğsüme vurdu neye uğradığım ı şaşırdım hayatımda ki ilk dayağı yedim teşekkür ederim dedim . Vurmak değil o vurmadm dedi ama anlatamam o an halimi sonra kufrede küfrede bağırmaya başladı evlilik illet birşey kötü birşey gibisinden baya bağırdı tamam öfkenin kustun bana da vurdun eve geldik beni bırak git dedim ama gitmedi geldi arkamdan ağlayarak makyaj ve kiyafetimle uyuyp kaldm çok çaresiz hissediyorum kendimi bir yandan sınavlarm var çalışmam gereken ama sarhoş gibiyim o kadar kotuyumki .. ne yapmalıyım bilmiyorum tek bildiğimi çok incindim
Dayak asla savunulamaz...
Yazımızdan okuduğum kadarıyla sizde de problem var.
Esiniz becerikli bı adam, siz yavaş mısınız.?
Eğer bu tarz bı sorun varsa sizin planlı davranmanız gerekli.
Eğer düğüne gidilecek ise o gün misafirliğe gitmeyin. Bu tarz günlerde ekstra durumlar çıkabilir.
Birde bundan sonra eşinize sormayın götürecekmisin getirecekmisin die eşinizle gergin dakikalar geçirmişsiniz, sizin hazırlanamamanızdan atmaca gibi atlamaya meğilli biraz ortamı koklayın.
Ben bir arkadaşımla düğüne gittim. Yok boyle bı hazırlanamama, eşi çıldırdı çünkü düğün eşinin yeğeninin sünnetiydi. Adam çıldırdı. Ben bunaldım tabi en sonunda çıktık ama adam çıldırmıştı.

Yani işin özeti, her şekilde bu kadın suçlu size göre! E tabi, evlilikte siyaset bilmeyen kadın dayak da yer aldatılır da! Siyaset önemli!!!

Gecenlerde elime bir kitap düştü. Türk bir yazar. Neredeyse kadin cinayetlerinin sucunu kadinlara atacak. Cünkü kadin idare etmeyi bilecek,hizmetde edecek edecek.... Yani bu kafada ortalikta gezen cok

X