- 18 Ekim 2014
- 7.789
- 35.728
- 748
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
Asgshsh ya koptumİçi almamış zaten, sadece oral yapm... ahsfh ya tamam çok kötüydü unutalım bunu
Biliyorum canım yazdığında art niyet aramadım zaten.Konu sahibine de ayıp oldu belki ama öyle istemsiz güldüm yorumunu okuyunca.Üzücü bir durum yaşamış
doktorum söylemişti geçmişte verdiğimdeTestin 3 ay sonra verilmesi gerektiğini nereden biliyorsunuz ben bilmiyorum mesela
Orası öyle arada duygusal bağ yoksa işini görmeye odaklanırsın işine yaramayacak yerden kaçarsın.İyi de memnuru vücutçusu haksız mı ? Hem her haltı yiyosun hem de sonuç yok şaka gibi erkek olarak başıma gelse 3 yıl dalga geçerim şerefinle git ilişki yaşa tek gecelikti de geç yemin ederim daha şerefli ya
neden şüphelenip gittin o gittiğindedoktorum söylemişti geçmişte verdiğimde
Verilmiş sadakam varmış diyeceğine, yerin dibine girdim diyorsun ya pes yani.akıl sağlığından bile şüphe ediyorum.evine gittiğim biri vardı burda konu. seviştik ilerisi olmadı regl günüme denk geldi. hastayım dedim kendisine bu anlamda. reglim dedim ama birden sevişirken hiv misin diye sordu. ne alaka dedim yo öyle merak ettim dedi. cilt problemim vardı bir de her yerimde kırmızı lekeler sivilce çok var pcos nedeniyle vücudumda ondan dolayı böyle düşündü. ciddi misin şakasına mı soruyorsun dedim yo gayet ciddi soruyorum dedi. hayır dedim. öncesinde ilişkim oldu ve tüm testlerimi verdim benim bir hastalığım yok dedim. e nabzımı istedi verdin telefonu gösterdim hepsini kardiyoloji randevum vardı ona bile niye gittin dedi. bu hiv sorusundan sonra zaten üstümüzü giyinelim mi dedi kalktık giyindik. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. kendisine sordum geçmişte ne yaşadın diye biri vardı hiv olduğunu söyledi demişti. birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi. 3 ay sonra verilmesi gerekiyor. ikimizin de modu düştü geri bıraktı beni aldığı yerden yürürken de konuştuk. hiçbir şey hissedemiyorym şuan 3 ay sonra test vericem ben ama yerin dibine girdim moralim bozuldu
Böyle bir şeyi hiç direkt sormadım. Cevabı ne olursa olsun korunmayı ihmal etmeyin, çünkü kişinin kendisinin de haberi olmayabilir.Konuyu sabote etmek istemem ama hazır burda konusu açılmışken, sence yeterli bir süre tanıyıp sevdiğim sevgilim olursa ve cinsellik yaşamak istersem bu hiv meselesini incitmeden nasıl sorulabilir? Bir önerin var mı? Konu sahibi için de bu olay bir ders, deneyim niteliğinde olmuştur ,umarım gelecekteki ilişkilerinde daha dikkatli olur ve kendine değer verir. Belki benim gibi merak eden başkaları da vardır.yenGEnC
Başka görüşü olan arkadaşlar da yorum yapabilir mi lütfen
Aşırı ısrarlara dayanamamıştır.erkeklere reglim diyorsun.olsun sadece seviniriz, başka şeyler yaparız falan filan diyorlar.ya da öyle gözleri dönmüş oluyor ki ne dediğini bile anlamıyorlar.O zaman rahatça “baştan konuşmak gerekir böyle şeyleri, ne bu şimdi?” demeliydiniz. Hatta “benim hevesim kaçtı, yaptığın şeyler doğru ama çok zamansız.” Der bozardınız direkt. Duygusallık olmadan sadece bunun için giden biri beklemeden, regl bitmeden neden gider onu da anlamadım. Bir tuhaflık var.
Korunmadan ilişkiye girmem kesinlikle. Evet e nabızdan görmeden emin olmak pek mümkün değil haklısınız. Yorum için teşekkür ederim.Böyle bir şeyi hiç direkt sormadım. Cevabı ne olursa olsun korunmayı ihmal etmeyin, çünkü kişinin kendisinin de haberi olmayabilir.
Eğer sözlü olarak sormak istiyorum diyorsanız da bence konuyu korunma ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara getirip yakın zamanda test yaptırıp yaptırmadığını sorabilirsiniz.
Ama konudaki gibi e-nabızdan test sonuçlarını görmedikçe karşınızdaki kişinin %100 doğru söylediğinden emin olamazsınız. Hatta beş ay önceki sonucu gösterse bile o sürede bulaşmış olmadığından bile emin olamazsınız maalesef.
eğer HIV+ (ve viral yükü yüksek birisi) direkt içinize boşalmadıysaTestin 3 ay sonra verilmesi gerektiğini nereden biliyorsunuz ben bilmiyorum mesela
Benim bildiğim ferhans kendine bu muameleyi yaptırmaz evet hivim der şimdi o düşünsün diye çeker giderdi, üstüne oral yapıp gitmezdi kendi tatmin olmadan çıkmazdı o evden2. bir Ferhans vakasi doguyor dikkat
Bence bunu karşı tarafın düşünmesi lazım. Ben neden konuyu ona getirmek için kendimi şekilden şekle sokayım ki?Konuyu sabote etmek istemem ama hazır burda konusu açılmışken, sence yeterli bir süre tanıyıp sevdiğim sevgilim olursa ve cinsellik yaşamak istersem bu hiv meselesini incitmeden nasıl sorulabilir? Bir önerin var mı? Konu sahibi için de bu olay bir ders, deneyim niteliğinde olmuştur ,umarım gelecekteki ilişkilerinde daha dikkatli olur ve kendine değer verir. Belki benim gibi merak eden başkaları da vardır.yenGEnC
Başka görüşü olan arkadaşlar da yorum yapabilir mi lütfen
konsu sahibievine gittiğim biri vardı burda konu. seviştik ilerisi olmadı regl günüme denk geldi. hastayım dedim kendisine bu anlamda. reglim dedim ama birden sevişirken hiv misin diye sordu. ne alaka dedim yo öyle merak ettim dedi. cilt problemim vardı bir de her yerimde kırmızı lekeler sivilce çok var pcos nedeniyle vücudumda ondan dolayı böyle düşündü. ciddi misin şakasına mı soruyorsun dedim yo gayet ciddi soruyorum dedi. hayır dedim. öncesinde ilişkim oldu ve tüm testlerimi verdim benim bir hastalığım yok dedim. e nabzımı istedi verdin telefonu gösterdim hepsini kardiyoloji randevum vardı ona bile niye gittin dedi. bu hiv sorusundan sonra zaten üstümüzü giyinelim mi dedi kalktık giyindik. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. kendisine sordum geçmişte ne yaşadın diye biri vardı hiv olduğunu söyledi demişti. birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi. 3 ay sonra verilmesi gerekiyor. ikimizin de modu düştü geri bıraktı beni aldığı yerden yürürken de konuştuk. hiçbir şey hissedemiyorym şuan 3 ay sonra test vericem ben ama yerin dibine girdim moralim bozuldu
"birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi."
?
bu ne demek yavv, Schrödinder'in kedisi mi bu adam birlikte olmadan nasıl birlikte olduktan 1 hafta sonra test verebiliyor?
Israrla ilişki mi olur ferhan? Kadının tavrı net olmalı istemiyorsam istemiyorumdur nokta net bitti.Aşırı ısrarlara dayanamamıştır.erkeklere reglim diyorsun.olsun sadece seviniriz, başka şeyler yaparız falan filan diyorlar.ya da öyle gözleri dönmüş oluyor ki ne dediğini bile anlamıyorlar.
Lyanna iyiki geldin hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?