Bana hiv misin diye sordu kendisi geçmişte biriyle olmuş

İşin üzücü yanı konu sahibi kendini zan altında hissettiği için muhtemelen adam yine çağırsa yine gider.
konu sahininin kendine olan sevgisi eksi 20lerde. madem niyetin cinsellik neden ten uyumunun olmadigi, öptüğünde bir sey hissetmedigin, küçücük sehirde seni birilerine anlatsa rezil etme potansiyeli yüksek olan birini secip bir de regl iken gidiyorsun?
birine oral yapmanin kadini tatmin eden, cinsel acidan rahatlatan bir tarafi var da ben mi bilmiyorum? sahsen cinsellik icin sevmedigim birinin evine gidecek karakterde olsam gitmisken ben kendimi yalatirim, konu sahibi gibi adama muamele cekip gelmem.
neresinden tutsan elinde kalıyor

Yazılanları tek tek okurken bu yorumda patlattım kahkahayı 😀
Ben eleştirmek için yazmadım ya gençlik ateşi her his kocaman yaşanıyor 20 yaşındaymış daha. Bir türlü istediği yükseğe çıkamadı üstelik ateşi daha da alevlendi.

Memur mudur vücutçu mudur bilmem ne menem herifse kıza vesikalı gibi muamele etmiş bir de.
Hıy.rto bu muameleyi olgun birine yapamaz tabi; o pipisini poposuna tıkayıp gönderiverirler.

Hem birlikte olmamış hem de birlikte olduktan sonra test vermiş bu nasıl oluyor.

Açtığınız diğer konuya da yazmıştım. İlişki yaşanmadan önce aklı neredeydi? Neden ilişki sırasında soruyor? Ayrıca onun da geçmişinde eve aldığı başka kızlar olmuş yazmıştınız. Siz neden test istemediniz ondan, bir hastalığı olup olmadığını neden sormadınız? Sonuçta cinsellik iki kişi arasında yaşanıyor. Siz bunu soracakken adam size sormuş şaka gibi. !
Erkeklerin aklı özellikle gereken zamanlarda hiç olmuyor, kimse kusura bakmasın. Bu konuda da adamın önce şeyi çalışmış, sonra nasıl olmuşsa oradan beyne kesik kesik bazı sinyaller gitmiş. Böyle pat diye sormuş işte.

20 ise yaşı çocuk daha. Bu şekilde devam ederse hamile de kalır, videolara da çekilir, ifşalara da düşer. Onun bunun evine gidip gidip sonuç ne olacak? Aklı başında biri bu konudaki olayı yaşar mı hiç? Böyle devam ederse birinden hamile kalır zaten. 20 daha toy bi yaş. Birinin karşısına alıp silkelemesi akıl vermesi şart.

Bu saatten sonra kendine değer veriyorsan gururun varsa gitmezsin. Lütfen kendine bunu yapma. Sevişmek çok güzel bir şey ama doğru kişiyle,severek yapınca çok daha zevkli oluyor. Bu soru öncesinde sorulmalıydı. Bir de ilişki anında sorup senin cevabına güvenmeyip, inanmayıp e Nabız istemiş kardiyolojiye gitmeni bile sorgulamış. Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık, hiç cinsellik yaşamamış gibi davranmış. Üstelik bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum demiş. Yalan söyleme ihtimali var. Hiv olan geçmişindeki kızla birlikte olmuş olabilir.

Böyle pat diye sormuş işte.
Bunu önceden planlamıştır. Zaten kendi işini de halletmiş. Yeniden görüşülmeyecek şekilde aşağılayıp göndermiş. İşin kötüsü etrafta anlatır başka partner bulmasını da engeller. Afedersiniz “ne şeyapcam ya hastalığı vardı öyle böyle yaptırdım yolladım” gibisinden

Azıcık kendine gel gözünü seveyim ya. Tamam bir sürü kadın sevişmek istiyor olabilirsin diye hak verdi ama bunu da kendini millete paspas ederek yapma. Seçici ol.
Değil adama oral yapmak adam seni zevkten dört köşe edecek olsa hele bir dur bakayım sana de mesela.
Öpüşmekten bile hazzetmediği birine insan nasıl oral yapar orasını ben hiç anlamadım zaten insanın içi almaz yahu.

Bunu önceden planlamıştır. Zaten kendi işini de halletmiş. Yeniden görüşülmeyecek şekilde aşağılayıp göndermiş. İşin kötüsü etrafta anlatır başka partner bulmasını da engeller. Afedersiniz “ne şeyapcam ya hastalığı vardı öyle böyle yaptırdım yolladım” gibisinden
Evet olabilir. Bu tarz karaktersiz erkekler, kadını aşağılayan yatak muhabbetleri yapıyor.

Galiba öyle bir konu vardı. Konu sahibinin adı çıkmıştı.

Ben eleştirmek için yazmadım ya gençlik ateşi her his kocaman yaşanıyor 20 yaşındaymış daha. Bir türlü istediği yükseğe çıkamadı üstelik ateşi daha da alevlendi.

Memur mudur vücutçu mudur bilmem ne menem herifse kıza vesikalı gibi muamele etmiş bir de.
Hıy.rto bu muameleyi olgun birine yapamaz tabi; o pipisini poposuna tıkayıp gönderiverirler.
Biliyorum canım yazdığında art niyet aramadım zaten.Konu sahibine de ayıp oldu belki ama öyle istemsiz güldüm yorumunu okuyunca.Üzücü bir durum yaşamış 😞

evine gittiğim biri vardı burda konu. seviştik ilerisi olmadı regl günüme denk geldi. hastayım dedim kendisine bu anlamda. reglim dedim ama birden sevişirken hiv misin diye sordu. ne alaka dedim yo öyle merak ettim dedi. cilt problemim vardı bir de her yerimde kırmızı lekeler sivilce çok var pcos nedeniyle vücudumda ondan dolayı böyle düşündü. ciddi misin şakasına mı soruyorsun dedim yo gayet ciddi soruyorum dedi. hayır dedim. öncesinde ilişkim oldu ve tüm testlerimi verdim benim bir hastalığım yok dedim. e nabzımı istedi verdin telefonu gösterdim hepsini kardiyoloji randevum vardı ona bile niye gittin dedi. bu hiv sorusundan sonra zaten üstümüzü giyinelim mi dedi kalktık giyindik. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. kendisine sordum geçmişte ne yaşadın diye biri vardı hiv olduğunu söyledi demişti. birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi. 3 ay sonra verilmesi gerekiyor. ikimizin de modu düştü geri bıraktı beni aldığı yerden yürürken de konuştuk. hiçbir şey hissedemiyorym şuan 3 ay sonra test vericem ben ama yerin dibine girdim moralim bozuldu
Testin 3 ay sonra verilmesi gerektiğini nereden biliyorsunuz ben bilmiyorum mesela

Evet olabilir. Bu tarz karaktersiz erkekler, kadını aşağılayan yatak muhabbetleri yapıyor.

Galiba öyle bir konu vardı. Konu sahibinin adı çıkmıştı.
Seçilen partnerin kalitesi çok önemli, s.k sok muhabbet edecek tiplerden uzak durmak lazım. Belki herif ereksiyon problemi yaşayan biri onu bastırmak için salladı ortaya bi hiv .
Yani öyle şeylerden huylansan en azından condom taşırsın, başta sorarsın. İşi bitince yallah çekmek için atmış ortaya

İyi de memnuru vücutçusu haksız mı ? Hem her haltı yiyosun hem de sonuç yok şaka gibi erkek olarak başıma gelse 3 yıl dalga geçerim şerefinle git ilişki yaşa tek gecelikti de geç yemin ederim daha şerefli ya

Back
X