Bana hiv misin diye sordu kendisi geçmişte biriyle olmuş

birşey soracağım kendisi beni durduk yere engellemişti ve geri kaldırdı. kendisine test verip vermediğini sorayım mı içimde şüphe var? yoksa hiçbir şey sormayayım mı böyle bir durum olsa bile?
8 sayfa yorum yazılmış artık bu adamla hiçbir şekilde muhatap olmaman gerektiğini anlaman lazım.
Bile bile yanlışa sürekli gidilmez. O engeli kaldırmışsa yakında yazarsa şaşırma. Çünkü istediği zaman evine gelebilecek birisin sen onun için şu anda.
Ama anlattıklarını okudukça hepimiz tiksindik adamdan sen bir de o anı yaşayan kişisin değil soru sormak merhaba bile dememelisin.
Seni aşağılayan birini artık tamamen zihninden çıkart, hiç tanımamış say ve lütfen o yokmuş gibi devam et.
3 ay dişini sık ve gidip testini ver. Adını çıkartamaz korkma, sen de onun hiv kapmış olabileceğini biliyorsun.
Memur olduğu için böyle şeylerin duyulmasından çekineceğini düşünüyorum.
Artık lütfen biraz kendinle kal. Mümkünse küçük şehirlerde daha dikkatli adımlar at.
Hayatı en hızlı yaşamak istediğin yaşlardasın ancak bugün düşünmeden aldığın kararların zihnindeki ağrısı ileriki yaşlarda çıkar ve inan bana seni çok yorar.

pozitif çıkarsam ki sanmıyorum tam bir ilişki olmadığı için, bu durumda bile iletişime geçmemeliyim değil mi? yani öyle bir durum olsa da tek başıma yürümem gerekiyor hiçbir bilgi vermeden. engelledim bu arada geri kaldırmamak üzere yorumunuzdan sonra

Pozitif değilsindir ama her ihtimale karşı test yaptır

Ve evet hiçbir şekilde iletişime geçme
O geçersede cevap yazma

bu konuda hepiniz bana akıl vermiştiniz yol göstermiştiniz bir destek almamı da söylemiştiniz dediğiniz gibi yaptım bugün. tanı almadım henüz, bipolardan şüphelendi ve bir hafta sonra kontrolüm var buraya da yazmak istedim sizlere

En güzelini yapmışsınız. İnşallah hayatınız çok daha yoluna girer bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…