- 17 Ağustos 2011
- 24.474
- 154.026
- 798
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
konu sahininin kendine olan sevgisi eksi 20lerde. madem niyetin cinsellik neden ten uyumunun olmadigi, öptüğünde bir sey hissetmedigin, küçücük sehirde seni birilerine anlatsa rezil etme potansiyeli yüksek olan birini secip bir de regl iken gidiyorsun?İşin üzücü yanı konu sahibi kendini zan altında hissettiği için muhtemelen adam yine çağırsa yine gider.
Ben eleştirmek için yazmadım ya gençlik ateşi her his kocaman yaşanıyor 20 yaşındaymış daha. Bir türlü istediği yükseğe çıkamadı üstelik ateşi daha da alevlendi.Yazılanları tek tek okurken bu yorumda patlattım kahkahayı
Erkeklerin aklı özellikle gereken zamanlarda hiç olmuyor, kimse kusura bakmasın. Bu konuda da adamın önce şeyi çalışmış, sonra nasıl olmuşsa oradan beyne kesik kesik bazı sinyaller gitmiş. Böyle pat diye sormuş işte.Açtığınız diğer konuya da yazmıştım. İlişki yaşanmadan önce aklı neredeydi? Neden ilişki sırasında soruyor? Ayrıca onun da geçmişinde eve aldığı başka kızlar olmuş yazmıştınız. Siz neden test istemediniz ondan, bir hastalığı olup olmadığını neden sormadınız? Sonuçta cinsellik iki kişi arasında yaşanıyor. Siz bunu soracakken adam size sormuş şaka gibi. !
hayır tekrar asla gitmeyeceğimİşin üzücü yanı konu sahibi kendini zan altında hissettiği için muhtemelen adam yine çağırsa yine gider.
İnşallah. Muhatap bile olmamanız lazım.hayır tekrar asla gitmeyeceğim
Bunu önceden planlamıştır. Zaten kendi işini de halletmiş. Yeniden görüşülmeyecek şekilde aşağılayıp göndermiş. İşin kötüsü etrafta anlatır başka partner bulmasını da engeller. Afedersiniz “ne şeyapcam ya hastalığı vardı öyle böyle yaptırdım yolladım” gibisindenBöyle pat diye sormuş işte.
Yazmak istemedim ama ben de onu anımsadım, hatta yaşı tutsaydı o derdimAyy zorunlu geldi aklıma bak böyle deyince ashhssh kulakları çınlasın
Karşılıksız oral deyince akıllara gelen tek kişi.Yazmak istemedim ama ben de onu anımsadım, hatta yaşı tutsaydı o derdim
Evet olabilir. Bu tarz karaktersiz erkekler, kadını aşağılayan yatak muhabbetleri yapıyor.Bunu önceden planlamıştır. Zaten kendi işini de halletmiş. Yeniden görüşülmeyecek şekilde aşağılayıp göndermiş. İşin kötüsü etrafta anlatır başka partner bulmasını da engeller. Afedersiniz “ne şeyapcam ya hastalığı vardı öyle böyle yaptırdım yolladım” gibisinden
Biliyorum canım yazdığında art niyet aramadım zaten.Konu sahibine de ayıp oldu belki ama öyle istemsiz güldüm yorumunu okuyunca.Üzücü bir durum yaşamışBen eleştirmek için yazmadım ya gençlik ateşi her his kocaman yaşanıyor 20 yaşındaymış daha. Bir türlü istediği yükseğe çıkamadı üstelik ateşi daha da alevlendi.
Memur mudur vücutçu mudur bilmem ne menem herifse kıza vesikalı gibi muamele etmiş bir de.
Hıy.rto bu muameleyi olgun birine yapamaz tabi; o pipisini poposuna tıkayıp gönderiverirler.
Testin 3 ay sonra verilmesi gerektiğini nereden biliyorsunuz ben bilmiyorum meselaevine gittiğim biri vardı burda konu. seviştik ilerisi olmadı regl günüme denk geldi. hastayım dedim kendisine bu anlamda. reglim dedim ama birden sevişirken hiv misin diye sordu. ne alaka dedim yo öyle merak ettim dedi. cilt problemim vardı bir de her yerimde kırmızı lekeler sivilce çok var pcos nedeniyle vücudumda ondan dolayı böyle düşündü. ciddi misin şakasına mı soruyorsun dedim yo gayet ciddi soruyorum dedi. hayır dedim. öncesinde ilişkim oldu ve tüm testlerimi verdim benim bir hastalığım yok dedim. e nabzımı istedi verdin telefonu gösterdim hepsini kardiyoloji randevum vardı ona bile niye gittin dedi. bu hiv sorusundan sonra zaten üstümüzü giyinelim mi dedi kalktık giyindik. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. kendisine sordum geçmişte ne yaşadın diye biri vardı hiv olduğunu söyledi demişti. birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi. 3 ay sonra verilmesi gerekiyor. ikimizin de modu düştü geri bıraktı beni aldığı yerden yürürken de konuştuk. hiçbir şey hissedemiyorym şuan 3 ay sonra test vericem ben ama yerin dibine girdim moralim bozuldu
Seçilen partnerin kalitesi çok önemli, s.k sok muhabbet edecek tiplerden uzak durmak lazım. Belki herif ereksiyon problemi yaşayan biri onu bastırmak için salladı ortaya bi hiv .Evet olabilir. Bu tarz karaktersiz erkekler, kadını aşağılayan yatak muhabbetleri yapıyor.
Galiba öyle bir konu vardı. Konu sahibinin adı çıkmıştı.
İçi almamış zaten, sadece oral yapm... ahsfh ya tamam çok kötüydü unutalım bunuben hiç anlamadım zaten insanın içi almaz yahu.
+Bu bilgi bende de yok mesela, sormayı bekliyordum.Testin 3 ay sonra verilmesi gerektiğini nereden biliyorsunuz ben bilmiyorum mesela
İyi de memnuru vücutçusu haksız mı ? Hem her haltı yiyosun hem de sonuç yok şaka gibi erkek olarak başıma gelse 3 yıl dalga geçerim şerefinle git ilişki yaşa tek gecelikti de geç yemin ederim daha şerefli yaBen eleştirmek için yazmadım ya gençlik ateşi her his kocaman yaşanıyor 20 yaşındaymış daha. Bir türlü istediği yükseğe çıkamadı üstelik ateşi daha da alevlendi.
Memur mudur vücutçu mudur bilmem ne menem herifse kıza vesikalı gibi muamele etmiş bir de.
Hıy.rto bu muameleyi olgun birine yapamaz tabi; o pipisini poposuna tıkayıp gönderiverirler.
Valla bende de yok kaldı ki ben bilgi çöplüğüyüm boşlukta aklıma ne gelse google layan biriyim herhangi bir saçma sapan alakasız bişi sorun bilirim ama bende bu bilgi yok+Bu bilgi bende de yok mesela, sormayı bekliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?