Bana hiv misin diye sordu kendisi geçmişte biriyle olmuş

e nabzımı gösterdim tüm kayıtları içinde şüphe kaldıysa hastaneden aldığım kağıdıda atarım dedim ama öyle birşey varsa sen değil ben riskli durumdayım dedim oral yaşadım sadece başka birşey olmadı ilişki vs ondan da kapar mıyım bilmiyorum test vericem 3 ay sonra
Arattım ve direkt cevap bu.

Eklentiler

• IMG_5995.webp
    IMG_5995.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 158
hayır. sadece cinsellik için gittim, duygusal birşey yok
O zaman rahatça “baştan konuşmak gerekir böyle şeyleri, ne bu şimdi?” demeliydiniz. Hatta “benim hevesim kaçtı, yaptığın şeyler doğru ama çok zamansız.” Der bozardınız direkt. Duygusallık olmadan sadece bunun için giden biri beklemeden, regl bitmeden neden gider onu da anlamadım. Bir tuhaflık var.

e nabzımı gösterdim tüm kayıtları içinde şüphe kaldıysa hastaneden aldığım kağıdıda atarım dedim ama öyle birşey varsa sen değil ben riskli durumdayım dedim oral yaşadım sadece başka birşey olmadı ilişki vs ondan da kapar mıyım bilmiyorum test vericem 3 ay sonra
Kendinizi niye bu duruma düşürüyorsunuz ki?
Beyanınızın yeterli olması lazım. Size o kadar güvenmeyen biri yallah yani.

Oraldan hiv teknik olarak bulaşabilir ama olasılığı korunmasız ilişkiye göre daha düşük.

O zaman rahatça “baştan konuşmak gerekir böyle şeyleri, ne bu şimdi?” demeliydiniz. Hatta “benim hevesim kaçtı, yaptığın şeyler doğru ama çok zamansız.” Der bozardınız direkt. Duygusallık olmadan sadece bunun için giden biri beklemeden, regl bitmeden neden gider onu da anlamadım. Bir tuhaflık var.
Valla benim sırf seks için gittiğim adam e-nabızımı görecek kadar şüpheleniyorsa çeker giderim. Sen benden bu derece şüpheleniyorsan kişi kendinden bilir işi, sen kim köpeksin derim.

Regli bitmeden gitmesi de adam daha fazla bekleyip kaçmasın diyedir muhtemelen.

Valla benim sırf seks için gittiğim adam e-nabızımı görecek kadar şüpheleniyorsa çeker giderim. Sen benden bu derece şüpheleniyorsan kişi kendinden bilir işi, sen kim köpeksin derim.

O yüzden önce duygusal bir beklentisi olup olmadığını sordum. Haklıyken e-nabızı açıp göstermiş, alakasız kardiyoloji randevusunu bile açıklamak zorunda hissetmiş. Bu kadar şeyin üstüne bir de ikna turuna çıkmasını anlayamadım.

su adamlarin kendine verdigi degerinin onda birini keske kadinlar kendilerine verse
vermeden alan, orali yaptıran erkek - hiv misin diye soran erkek- e nabiza baktirip aşağalayan erkek, bunca lafin üstüne "tadim kacti hadi git" diyen yine erkek.

O yüzden önce duygusal bir beklentisi olup olmadığını sordum. Haklıyken e-nabızı açıp göstermiş, alakasız kardiyoloji randevusunu bile açıklamak zorunda hissetmiş. Bu kadar şeyin üstüne bir de ikna turuna çıkmasını anlayamadım.
Ya konu fake, üye erkek. Ya da en kötüsü; memur vs demişti, elden kaçırmamak için ne isterse yapıyor. İğrenç. Oral yapmış sevmediği tanımadığı herife. Doğruysa en kötüsü bu işte. Bi kadın bu seviyeye düşmemeli. Ruhu örselenir. Ruh hastası olur bence..

evine gittiğim biri vardı burda konu. seviştik ilerisi olmadı regl günüme denk geldi. hastayım dedim kendisine bu anlamda. reglim dedim ama birden sevişirken hiv misin diye sordu. ne alaka dedim yo öyle merak ettim dedi. cilt problemim vardı bir de her yerimde kırmızı lekeler sivilce çok var pcos nedeniyle vücudumda ondan dolayı böyle düşündü. ciddi misin şakasına mı soruyorsun dedim yo gayet ciddi soruyorum dedi. hayır dedim. öncesinde ilişkim oldu ve tüm testlerimi verdim benim bir hastalığım yok dedim. e nabzımı istedi verdin telefonu gösterdim hepsini kardiyoloji randevum vardı ona bile niye gittin dedi. bu hiv sorusundan sonra zaten üstümüzü giyinelim mi dedi kalktık giyindik. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedi. kendisine sordum geçmişte ne yaşadın diye biri vardı hiv olduğunu söyledi demişti. birlikte oldun mu onunla dedim hayır dedi. testi ne zaman verdin dedim birlikteliktrn 1 hafta sonra dedi. 3 ay sonra verilmesi gerekiyor. ikimizin de modu düştü geri bıraktı beni aldığı yerden yürürken de konuştuk. hiçbir şey hissedemiyorym şuan 3 ay sonra test vericem ben ama yerin dibine girdim moralim bozuldu
Açtığınız diğer konuya da yazmıştım. İlişki yaşanmadan önce aklı neredeydi? Neden ilişki sırasında soruyor? Ayrıca onun da geçmişinde eve aldığı başka kızlar olmuş yazmıştınız. Siz neden test istemediniz ondan, bir hastalığı olup olmadığını neden sormadınız? Sonuçta cinsellik iki kişi arasında yaşanıyor. Siz bunu soracakken adam size sormuş şaka gibi. !

flörtün evine gitmek sizce çok mu tehlikeli​

Başlığını açan kişi değil misin bir sürü insan sana kafa yordu. Gitme dedi, kafanın dikine neden gittin? Madem önerileri dikkate almayacaksın hayat tecrübeni yaşa şimdi.
Sağlığınıza, psikolojinize yazık. O hastalığı kapsanız peşinizden koşacak ailenize yazık. Hiç mi düşünmüyorsunuz bunları. Neymiş memurmuş, adli sicil kaydı temizmiş. 2 aydır 3 kez buluştuğun adamın kapısına gitme dedik. Adam kendine bulaştırmış olabilir. 1 hafta sonra çıkmaz o 3 aya anca çıkar. Birde değersiz hissettirip esko. muamelesi yapmış. Yazık cidden yazık biraz değeriniz olsun

su adamlarin kendine verdigi degerinin onda birini keske kadinlar kendilerine verse
vermeden alan, orali yaptıran erkek - hiv misin diye soran erkek- e nabiza baktirip aşağalayan erkek, bunca lafin üstüne "tadim kacti hadi git" diyen yine erkek.
İşin üzücü yanı konu sahibi kendini zan altında hissettiği için muhtemelen adam yine çağırsa yine gider.

Ya konu fake, üye erkek. Ya da en kötüsü; memur vs demişti, elden kaçırmamak için ne isterse yapıyor. İğrenç. Oral yapmış sevmediği tanımadığı herife. Doğruysa en kötüsü bu işte. Bi kadın bu seviyeye düşmemeli. Ruhu örselenir. Ruh hastası olur bence..
Ya da kendini “duygusallık istemiyorum” diye inandırmak istiyor. Konu gerçek olabilir yani ihtimali var. Neden diyecek olursanız böyle tanıdığım kız arkadaşım oldu. Erkeğin ona bağlanması için hemen istediğini yapıyordu, umutlanıyordu ama sonrasında “zaten ben duygusal bir şey beklemiyorum yaa, eğleniyordum” diyip üzülmediğini söylüyordu. Çok sık flört edinen ve sınırları olmayan insanları görünce acaba öyle olabilir mi diyorum. Ya dedikleriz gibi ya da üzülmekten korkup yüzeysel ilişkilerde bulunan birisi olabilir belki.

Pislik kendi işi bitince hastalık aklına mi gelmiş, oral yaptırana kadar nerdeymis aklı...

Yapma etme denildi, korun dikkat et denildi, gittin hiçbirini dikkate almadan adama bodoslama daldın mi cidden... Gerçekten şu devirde kimseye de güvenmemek lazım, adam arsız mi, hırsız mi derken hiv çıkmasa bari...

Adam kendi asıl hastalık taşıyıcısı şüphelisiyken sana kendini böyle hissettirebilmiş ya bravo. Sana da aferin.
Kizim madem ilişki yaşamak istiyorsun ama reglsin niye gidiyorsun. Sen şimdi ne anladın bu işten? Oral ilişki oldu diyorsun ama sana bir şey olmamış ki sen adama oral yapıp dönmüşsün.
Ayy zorunlu geldi aklıma bak böyle deyince ashhssh kulakları çınlasın.

Back
X