- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
ben bu olayı bu dedıkoduyu bana anlatan kızla gorustum onun esıde oradaydı ve bı gece once beraberdık.Canm hep böyle saçma şeylerden yuva yıkılıyor. Konuş tabiiki. Herkes birbirinden bekliyor araya soğukluk giriyor eften puften. Çok sıkıldım ondan sinirlerim gerildi de dışarı çıkın çay içerken kızmadan anlat beklentini. Sonuçta aldatmamis şiddet yok bisey yok. Egolar yüzünden eşler birbirini kırıyor. Sonra asalak biri geliyor baştan çıkarıyor adamı. Adamda bahane hazır. Anlasamiyor uz diyor. Vs.. böyle olaylara itme onu dikkat et. Zaman kötü ve insanlar sadece huzur arıyor. Sen biraz kızmış değilde kırılmış modunda konuş.
beraberdık ya bız gorusuyoruz hala onlarla. kızda bı sasırdı uzerınden 24 saat gecmeden nasıl boyle yapar dun nasıl konustu bıze sasırdım cok saskınım dedı. ama ondan rıca ettım tabı evde olan bıtenı anlatmadım boyle kavga ettık soyle yaptık demedım. ama benım ıcın onemlı olay nasıl gelısmıs zorlamıslarmı benımkını ogren bana don dedım ama bılmem zorlamamıslarsa kız bana bunu soyleyebılırmı.
cok zorladık bız onu deseler ıcım sogucak