Bana bir çözüm bir akıl lütfen:(

Tamamen kendim böyle oldugumdan söyledim . Kendime istinaden yani.
Kesinlikle ilişki yaşamak cok zor mutlu olmadan galiba amacını asıyor mutsuz olan bir ilişki.

Hep böyle bir şeu anlatıyorum mesela işle alakalı böyle böyle oldu. Ciddi sekılde kıyamam ya bunlarla ugrasıyosun aventus . Aldıgım yanıt bu. Yada daha iyi secenekse ; sen bunu dert ediyosun ama bide benım işimde calıssan görürdün böyle böyle. Mesela.

Bu insanlar empati yoksunu insanlar. Yarın bi gün sen böyle yapıyorsun karşılığında ben de böyle yapsam gibi çok normal bi tepki versen seni döverime getirir olayı.. Bence koşarak uzaklaş..

Karşinda ki narsist. Kaç uzaklas kurtul. Asla sana değer vermeyecek.bunun aynisindan arkadaşimda da vardı. Hepsi aynı oluyor. Sana arkadas gibi davranır. Ama her derdini anlatir. Kendisine hep yardim etme dinleme hissin olusur. En ufak seylerde bile seni suclar. Asla hatali degildir. Işene gelmeyince de sen onu cok bunaltiyor olursun. Tum yaşam enerjini tuketecek.asla hak ettigini düşundügun degeri vermeyecek. Devam edersen de kendi düsen ağlamaz derler.

Aynen öyle oluyor . Tam söylediğiniz gibi.
Hep ben suclu oluyorum.
Dinlesemde arasamda yapsamda veya yapmasamda her kosulda.

Ya çok uzun okuyamadım ama anlaşamadığın biriyle Asla evlenme Çünkü düzelmiyor hiçbir zaman düzelmez düzelir umuduyla severek evlendim 3 yıl oldu çok mutsuzum şu an keşke anlaşamıyorum diye o zaman bitseydi hiç düzelmedi

Evet aynen . Benım hatam tamamen . Bu size de garip geliyor demi ona göre bu ılıskı işte.
Kendini özel hissettirmeyen bir durum.

Evlilik konusu neden cıkıyor bılemıyorum.
Siz , birlikteliğiniz için gösterdiğiniz hassasiyeti karşı taraftan görmediğiniz için sorun yaşıyorsunuz bence. Aslında bu sevgilinizin hatası....adamin potansiyeli bu kadar sizi anlayacak kapasite yok.... ugraşmayin bence. Aventuss kızım evlenince bu adam seni dinlemez , bakışlarından ne demek istediğini anlamaz....iyi düşün ama ikide bir hata benim deyip durma...

Valla bencede öyle de hata bende falan degıl hala bende deyip durmak için sebebim bu oluyor. Yani hata bende düzeltmek için adım atmama bahanem bu oluyor. Böyle yani degışık . Ben kendimi suclu görüp adım atmak bahanesi oluyor. sevilmediğimi kabul edemiyorum biliyorum ama kabul edemiyorum biri için özel olmadıgımı

Düzeltme o zaman. Sağlıklı bir ilişki yok ki.ne düzelecek...yavrum sen zaten özelsin bunu kendine söyle....cümlelerin Google translate ' ten çıkmış gibi....anlamamış da olabilirim.

Kesinlikle ilaçları bi anda kesmeyiniz çünkü sakıncalı. Dr kontrolünde bırakınız.
Size önerim düzenli olarak psikoloğa gidiniz, mutlaka sizi anlayabilecek bi psikolog vardır. Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsanız. Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var 153 arayarak randevu alabilirsiniz.
Bu arada sevgilinizle uyumlu değilsiniz..
Beklentilerinize uygun biriyle daha mutlu olacağınızı düşünüyorum.

Konunuzu anlamakta epey zorlandım bazı yerleri iki kez okumama rağmen. Konuşurken de bu şekilde karışık anlatıyorsanız dinlemek istemiyo olabilir. Genel olarak bencil bir izlenim uyandırdı bende de.

Canım sen kendini toparla biraz önce özgüvenli ol sağlam adımlar at evlenmeyi de düşünme bu adamla gözünü seveyim konakçı gibi adam sadece alıcı ayrılırsan bir ay üzülüp çok daha iyi mutlu hayatına devam edersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…